3. lüğü kurtarmışım buda bişey@Harunnn60 ın yokluğu baya vurdu seni cnm![]()
![]()
@mrt-06
Bizi çekiştire çekiştire 300 yazıyordunuz![]()
![]()
@destere
3. lüğü kurtarmışım buda bişey@Harunnn60 ın yokluğu baya vurdu seni cnm![]()
![]()
@mrt-06
![]()
@destere
Bence beni yeterince konuşturamamışsın. Suç sende@Harunnn60 ın yokluğu baya vurdu seni cnm![]()
![]()
@mrt-06
![]()
@destere
Bence beni yeterince konuşturamamışsın. Suç sende![]()
@destere eğer gündüzleride girsen mesaj sayısında benim yanıma gelirsin emin ol ayoll3. lüğü kurtarmışım buda bişeyeski zamanlar olsa bu 400 mesajla ilk yirmiye anca girerdim
![]()
Aaa doğru orada ne haltlar karıştırdın kim bilirBi de Düzce'ye gidip geldim unutma![]()
Gezmeye gittim. İnanırsın umarımAaa doğru orada ne haltlar karıştırdın kim bilir![]()
![]()
![]()
Çok fazla geziyorsun böyle olmaz ayoll kilisenden fazla uzaklaşma pencereden dışarı baksan yeterGezmeye gittim. İnanırsın umarım![]()
Keşke gezsem. O gittiğim gezi de ders kapsamında bir teknik geziydi Düzce'yeÇok fazla geziyorsun böyle olmaz ayoll kilisenden fazla uzaklaşma pencereden dışarı baksan yeter![]()
![]()
![]()
Gübre falan mı incelediniz ayoll naptınızKeşke gezsem. O gittiğim gezi de ders kapsamında bir teknik geziydi Düzce'ye![]()
Gübre ne alaka?Gübre falan mı incelediniz ayoll naptınız![]()
![]()
![]()
Hahah aa ne bileyim doğal ortam geldi aklımaGübre ne alaka?Mühendisim ben Fabrika gezisine gittik
![]()
Ben mühendisim ben ofiste çalışırım pis yerlerde değilHahah aa ne bileyim doğal ortam geldi aklıma![]()
![]()
Fabrika artıkları denizemi dökülüyor o kısımları kontrol etseydin seni illa pis şeylere bulaştırıcam![]()
Atolye gibi bir çalışma odan olucak yanıBen mühendisim ben ofiste çalışırım pis yerlerde değil![]()
Atölye değil. Karşımda bilgisayar elimde kalem ömrüm böyle geçecek inşallahAtolye gibi bir çalışma odan olucak yanı![]()
![]()
![]()
Hhahah aaa sen İngiltereye Klisenin memleketine gidince orada anca papaz olursun bence öğrencilerinde hazırAtölye değil. Karşımda bilgisayar elimde kalem ömrüm böyle geçecek inşallah![]()
Orada başka papaz arkadaşlarımla tanışırım. Orada şok vardır yabancılık hissetmemHhahah aaa sen İngiltereye Klisenin memleketine gidince orada anca papaz olursun bence öğrencilerinde hazır![]()
![]()
![]()
işte yetişmek için bugün gündüzde girdim
Aaa ben yemeğe gidince gelmişsin 18:00 ne gündüzü be 17:00 gece yarısı oluyor artık Karadeniz deişte yetişmek için bugün gündüzde girdimama birazdan çıkıcam uykum geldi
![]()