EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,769
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Sen zaten atılmamış mıydın?
Sen zaten atılmamış mıydın?
neden atılıyorsun ki ?
Post kastığı düşünülüyor.neden atılıyorsun ki ?
aaa 4.sırada olmamı engellemişsin vlla sayılar eşitVay 2 gundur forumda olmama ragmen iyi yazmışım
haydaaPost kastığı düşünülüyor.
İlgilenmediği konulara yorum yazdığı söylendiği için atıldı.
Ayol mesajlarımı iğrenç rezil kepazelik buluyorlar zaten benide sevmezler bu hafta onlara inat dahada aktif olacagım @OzaN beni lsteden neden attım bilmiyorum ama bu hafta sabahtan akşama kadar 15 saat forumdaydım ben günde. senden dahada aktiftim ve beni atmışsın ilginçsin pampaneden atılıyorsun ki ?
yeniyim ben ama bir güzellik yapmış Ozan banaaaa 4.sırada olmamı engellemişsin vlla sayılar eşit
bayanlara öncelik üst sırada ben olmalıydım bence eşitlik sonucunda 🙂🙂
@OzaN hiç centilmen değilsin
Fazla inada binme sendeAyol mesajlarımı iğrenç rezil kepazelik buluyorlar zaten benide sevmezler bu hafta onlara inat dahada aktif olacagım @OzaN beni lsteden neden attım bilmiyorum ama bu hafta sabahtan akşama kadar 15 saat forumdaydım ben günde. senden dahada aktiftim ve beni atmışsın ilginçsin pampa
@Yiğitt düzelttim ben onu artık ilgim olmayan konulara yorum yazmıyorum ayol favori uye yarışmasına bile yorum yazmadım alakam olmadığı için @OzaN kendi bildiğini okuyor ben artık ilgim olan konulara uzun yorumlar yazıyorum düzeldim ben artıkhaydaa
Olmak isteyen kim zaten yapmayacaklar 15 saat aktifim ben o kadarda mesajım olsun yani @OzaN cığımFazla inada binme sende
Favori üye hiç olamayacaksın bu gidişle
O zaman yönetimde bi sorun var günde 15 saat haftada 105 saat aktif olan biri 1100 mesaj yazmayacakta kim yazcak ?Yönetimin kararı onlar görecek
Umarım kalkar cezan.
Sınav dönenimimdi bu yıl sen yoktun geçen yıl tabii.Ben geldiğimden beri seni hiç göremiyorum ilklerde
Yine iyidir
ayda yılda girenlere derken inşallah bana laf çarpıtmıyorsundurForumda olmayan ayda yılda giren birilerini seçerler yine
Bu şansla gidersek kasım aralık bulur benim FÜ olmam
Melunsun ama
Niye bozuyorsunSınav dönenimimdi bu yıl sen yoktun geçen yıl tabii.
Yok ne bozması nedenini söyledim sadece. Niye??Niye bozuyorsun
Ben Aralıktan beri burdayım ama bugüne kısmet oldu
Yine ayrılıyorum aranızdan ama