11 Şubat 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    22
Behice'li bölümleri insan taze taze izler
sonra biriktir

------

Orası da doğru. Hünkar'ın öldüğü kısmı izlemek zorunda kaldım ve biraz daha uzun olsa ağlayacaktım.
Behice'yi de o bölüm her gördüğümde sinirden yerimde duramamıştım.
Bu aralar Behice'yi izlemek aşırı keyif veriyor. Sürünmeye başladı

maçın uzamasından dolayı hiç yükselmemiş
neyse haftaya 1.50 - 2 reyting artarız.

Behice'li bölümleri insan taze taze izler
sonra biriktir

------

Bu aralar Behice'yi izlemek aşırı keyif veriyor. Sürünmeye başladı
Ohhh çok iyi. Akrep var başka dizi izleyemiyorum da sahnelerine bakıyım bari içimin yağları erir.
Hünkar'a da yaptıklarının bedelini öder inşallah yakın zamanda.

Reactions: Dosi
Ohhh çok iyi. Akrep var başka dizi izleyemiyorum da sahnelerine bakıyım bari içimin yağları erir.
Hünkar'a da yaptıklarının bedelini öder inşallah yakın zamanda.
Sana gün içinde atarım bir kaç sahne
izlersin.
2 bölüme çıkacak zaten diziden

Reactions: slhttnmtl
Ya hadi abi bakın işinize. Dün akşamki MD bölümü nasıl düşebilir? Aksiyon, dram, hüzün, heyecan her şey vardı. Halbuki tüm elementler bir araya gelmişti. Cidden bir gariplik var.

O şok olmalara doymuyor ki.

Reactions: Dosi and Yiğitt
Mucize Doktor, reyting almak için bol acıtasyonla en önemli karakterlerden birini öldürdüğü bölümle bütün gruplarda düşüş yaşayarak zoru başarmış. Tebrikler.

Reactions: Carpe Diem
Mucize Doktor'un düşüşü şaşırtmadı çünkü Beşiktaş maçı vardı. Bu sezon ne zaman maç olsa düşüyor ki yorumlardan gördüğüm kadarıyla penaltılar nedeniyle dünkü maç olması gerekenden daha geç bitmiş. Bu bölüm gerçekten talihsiz bir zamana denk gelmiş yani. Tabii Adil Hoca'nın ölümü son yarım saatte olduğu (ondan önceki kısımlar da full mafyaydı) için de tam etkisini gösterememiş olabilir o yüzden asıl yükselişi gelecek hafta bekliyorum.

Alev Alev kendi yağında kavruluyor ama 2-3 hafta önceki reytingleri buhar oldu uçtu sanki. Çukurova'nın 12 aldığı bir dünyada daha fazlasını hak ediyor umarım o da yükselir.

Akrep'in az da olsa yükselmeye devam etmesi umut verici. Resmen ben bitti demeden bitmez diyor. Hala çok iyi sonuçlar değil ama az daha AB'de ilk 10'a girecekmiş bu ayarda kalırsa sorunsuz devam edebilir.

Yoo aksine düşüş bekliyordum hatta daha fazla düşer diye beklemiştim.
Benim şok olma ihtimalime bayıldığını biliyorum ama ekmek çıkmayacak üzgünüm. Gelecek hafta yine yükselmezse o zaman gel.

Reactions: Dosi
Alev Alev fena oranlar almıyor ama birkaç hafta önceki reytinglerini bundan sonra görebilir mi şüpheli.

Akrep'in oranlarını yükseltmiş olması umut verici. 4+ sabitlerse sıkıntı çekmez.

Bir Zamanlar Çukurova kitlesinden kaybetmeden yoluma devam ediyor.

Mucize Doktor'dan yükseliş bekliyordum maç olmasına rağmen ama düşmüş.

Acun taktik yapmasını bilirdi ama son birkaç bölümdür Survivor hem geç yayına giriyor hem çok reklam veriyor, yükselsin istiyorsa program diğer yapımlar özetteyken girmeli.

@Forumdash neredesin be adam..
BZÇ neler dediler,neler neler dilediler..
Dizi inadına artıyor. 12 yi gördü Totalde.

MD nin Son sahnelerine baktım Youtube dan... işyerinde ağlamaya başladım,izleyemedim daha fazla..
Ama dizi artmamış,düşmüş.Çok kuvvetli bir karakter çıktı bakalım nasıl bir seyir izleyecek dizi.

Akrep üvey evlat muhamelesi görmesine rağmen iyi direniyor. 4 üstüne çıkmaya başlarsa sezon sonunu görür.