11 Şubat 2016 Perşembe ABD Reytingleri

Hiç aklımda yoktu
çok fesatsın

Shades of Blue
Yok biz bu diziden bahsediyoruz.
Jenifer lopezin dizisi değil mi? işte j.lo derken onu demiştim
yanlış dizi mi?

Aynen ödülü kalanında Emmy'de ilk siyahi baş kaldıran kadından bahsetti.

Hiç aklımda yoktu
çok fesatsın

Jenifer lopezin dizisi değil mi? işte j.lo derken onu demiştim
yanlış dizi mi?
Tamam tamam senin dediğin gibi.

Jennifer Lopez bu dizideydi sahi ya. Ama onay almasına şaşırdım sanırım Jennifer Lopez faktörü etkili olmuştur.

Yine ilk sezon ilk bölüm en yuksek 0.9 reyting
ilk iki sezonun da ortalamaları 0.6 ama bu sezon fena çöküşte gibi 0.3le bitirir sezonu ve kalkar

Yine ilk sezon ilk bölüm en yuksek 0.9 reyting
ilk iki sezonun da ortalamaları 0.6 ama bu sezon fena çöküşte gibi 0.3le bitirir sezonu ve kalkar
Bu ilk bölümler beni hep yatırıyor.
Niye bitsin ki?
@xemrexxx'in bakireli dizisi 0.2 ile devam ediyor öbür saraylı dizisi de 0.3'le.
Hem The 100'ün fazla masrafı yoktur bence, bir ormanda çekiyorlar diziyi, belki kostümler ve makyaj fazla tutuyordur.

o 2 dizi olmasa cw=meme .ss

Bakalım onay alacak mı cidden soru işareti.
CW bu diziye nedense üvey evlat muamelesi yapıyor. Neden yapıyor çözeceğim araştırayım bakayım.
tomorrowu ben izliyorum neyi varmış @destere

aaa evet 0.5 the 100 ortalaması @mrt-06 bu sezona az yüksek başlamıştı ama yine normale döndü

@Harunnn60 her kanalın özel dizisileri olur cw kanalının reytingi ne olursa olsun kredisi sonsuz dizileri süpernatural,the flash,arrow,the vampire diaries ve the originals bu 5 dizi diğer dizilerden daha ön plandadır örneğin 2 vampir diziside kötü alıyor 0.3 0.4 falan bu yıl ama ikiside onay alıcak gibi ama the 100 0.5 ile onay alamsı riskli olabilir kısaca reytingi kötüde olsa o 5 dizi istediği sürece onay alır cw kanalından çokta popüler bir kitlesi var ayrı ayrı

Ay ne yırttın kendini.
Keşke her kanal sizin gibi olsa.

aaa görüyorum @destere yi zaten her fırsatta kanalımıza laf atıyor cw dizileri olmasa hergün hangi dizilerin reytingini takip edicek acaba hesabını sorucam ona yakında

aslında dediğin doğru senin dizilerde olmasa reytinglere hiç bakasım yok
) benim dizilerin çoğu kabloluda falan reyting sistemine dahil deil onlarıda @Harunnn60 yayınlamıyor inat etmiş illaki bu vasat kanalların reytingini yayınlayacak

aaaaa vampir dizilerimin reytingleri var bugün sen 4 gözle bekliyorsundur ama @Harunnn60 vampir dizilerimin olduğugünleri açmıyor anlaşma yaptık çok beklersin bugün

aaaaa vampir dizilerimin reytingleri var bugün sen 4 gözle bekliyorsundur ama @Harunnn60 vampir dizilerimin olduğugünleri açmıyor anlaşma yaptık çok beklersin bugün
vampir teyyare ile organiks in reytinglerini bekliyoruz bugün akşam 18 civarı konu açıyor harun, daha o muhteşem sonuçları görme zamanı gelmedi