11 Şubat 2016 Perşembe ABD Reytingleri

o oğlanda pil olduktan sonra HBO ya geçsede bir faydası olmaz onu anca teneşir paklar :) önce duracell i söküp atması lazım sonra diziden çıkması lazım anca öyle düzelir düzelirse :)
sen olayı cw antiliğine getirip pilllinin kalitesizliğini gözlerden ırak tutmaya çalışıyorsun ama boşuna çaba :))
Hiç aklımda yoktu :F çok fesatsın:X

Shades of Blue
Yok biz bu diziden bahsediyoruz. :D
Jenifer lopezin dizisi değil mi? işte j.lo derken onu demiştim(b) yanlış dizi mi?

şimdi violaya sorsan o ödülleri nasıl aldın diye? başlar anlatmaya arabeskteki müjde ar gibi istanbula gelene kadar başında geçen hikayeleri :)) ödül almak öyle kolaymı? tabi gösterelim anaam diyenleri çoktur kadının :))

kışın daha iyi değilmi bzdeki reytinglere bak kışın coşuyor diziler yazın en baba reyting üç beş civarında bence iyilik yapıyorlar ama işte değerlendirecek kapasitede bir dizi değil the 100 :)

benim gibi olmaya başladın geçen sene kaç diziye başladıysam bitti :) bu sene daha şanslıyım ama daha iptal onay sezonları gelmedi o zamana kadar temkinli konuşmak lazım :)
ayrıca 0.7 alsa çokmu büyük başarı önce 1 reytingi geçin hele :)

Aynen ödülü kalanında Emmy'de ilk siyahi baş kaldıran kadından bahsetti.:F

Şimdi hem sen hem ben TWD izliyoruz, onu da bitirmeyelim. Mazallah Harun kriz geçirir. :A

En fazla o kadar almıştık şimdi @Forumdash dediklerimi çürütür ama 0.7'den yukarı alamadık diye hatırlıyorum ne 1'i? Kitlemiz o kadar. :)
Yine ilk sezon ilk bölüm en yuksek 0.9 reyting:X ilk iki sezonun da ortalamaları 0.6 ama bu sezon fena çöküşte gibi 0.3le bitirir sezonu ve kalkar (b)

Yine ilk sezon ilk bölüm en yuksek 0.9 reyting:X ilk iki sezonun da ortalamaları 0.6 ama bu sezon fena çöküşte gibi 0.3le bitirir sezonu ve kalkar (b)
Bu ilk bölümler beni hep yatırıyor. :A Niye bitsin ki? (b) @xemrexxx'in bakireli dizisi 0.2 ile devam ediyor öbür saraylı dizisi de 0.3'le. :F Hem The 100'ün fazla masrafı yoktur bence, bir ormanda çekiyorlar diziyi, belki kostümler ve makyaj fazla tutuyordur. :A

legende tomurcuğu kim izliyordu forumda sanırım kimse yok izleyen
mom hafif düşmüş ama güzel gitmiş

shades of blue ya bakacaktım ben en azından ilk bölümüne ama pek oranlar iyi değil gibi ? :)

nasıl üvey evlat ? başka kanal olsa bu reytinglerle çoktan bitirmişti diziyi :) öz evlat olsa sevilmez bir kere :)
Geçen sezon da ortalamamız 0.5 civarındaydı zaten, demi @Çiğdem-? :) Bölümü hala izleyemedim şimdi izleyeceğim, başrolleri kavuştursalar yükselecek aslında, hiç izleyiciyi düşünmiüyorlar, yoksa yine 0.7 alırdık. :)

Mom'ım 2+ hakediyor, geçen sezon alıyorduk. :( Neye elimi atsam kurutur hala geldim. :F
Bakalım onay alacak mı cidden soru işareti.
CW bu diziye nedense üvey evlat muamelesi yapıyor. Neden yapıyor çözeceğim araştırayım bakayım. :)
tomorrowu ben izliyorum neyi varmış @destere :F:F:F

aaa evet 0.5 the 100 ortalaması @mrt-06 bu sezona az yüksek başlamıştı ama yine normale döndü :F:F:F

@Harunnn60 her kanalın özel dizisileri olur cw kanalının reytingi ne olursa olsun kredisi sonsuz dizileri süpernatural,the flash,arrow,the vampire diaries ve the originals bu 5 dizi diğer dizilerden daha ön plandadır örneğin 2 vampir diziside kötü alıyor 0.3 0.4 falan bu yıl ama ikiside onay alıcak gibi ama the 100 0.5 ile onay alamsı riskli olabilir kısaca reytingi kötüde olsa o 5 dizi istediği sürece onay alır cw kanalından çokta popüler bir kitlesi var ayrı ayrı :F

tomorrowu ben izliyorum neyi varmış @destere :F:F:F

aaa evet 0.5 the 100 ortalaması @mrt-06 bu sezona az yüksek başlamıştı ama yine normale döndü :F:F:F

@Harunnn60 her kanalın özel dizisileri olur cw kanalının reytingi ne olursa olsun kredisi sonsuz dizileri süpernatural,the flash,arrow,the vampire diaries ve the originals bu 5 dizi diğer dizilerden daha ön plandadır örneğin 2 vampir diziside kötü alıyor 0.3 0.4 falan bu yıl ama ikiside onay alıcak gibi ama the 100 0.5 ile onay alamsı riskli olabilir kısaca reytingi kötüde olsa o 5 dizi istediği sürece onay alır cw kanalından çokta popüler bir kitlesi var ayrı ayrı :F
Ay ne yırttın kendini. :F Keşke her kanal sizin gibi olsa. :(

aaa görüyorum @destere yi zaten her fırsatta kanalımıza laf atıyor cw dizileri olmasa hergün hangi dizilerin reytingini takip edicek acaba hesabını sorucam ona yakında:F

aslında dediğin doğru senin dizilerde olmasa reytinglere hiç bakasım yok :)) benim dizilerin çoğu kabloluda falan reyting sistemine dahil deil onlarıda @Harunnn60 yayınlamıyor inat etmiş illaki bu vasat kanalların reytingini yayınlayacak :)

aslında dediğin doğru senin dizilerde olmasa reytinglere hiç bakasım yok :)) benim dizilerin çoğu kabloluda falan reyting sistemine dahil deil onlarıda @Harunnn60 yayınlamıyor inat etmiş illaki bu vasat kanalların reytingini yayınlayacak :)
aaaaa vampir dizilerimin reytingleri var bugün sen 4 gözle bekliyorsundur ama @Harunnn60 vampir dizilerimin olduğugünleri açmıyor anlaşma yaptık çok beklersin bugün:A:A:A

aaaaa vampir dizilerimin reytingleri var bugün sen 4 gözle bekliyorsundur ama @Harunnn60 vampir dizilerimin olduğugünleri açmıyor anlaşma yaptık çok beklersin bugün:A:A:A
vampir teyyare ile organiks in reytinglerini bekliyoruz bugün akşam 18 civarı konu açıyor harun, daha o muhteşem sonuçları görme zamanı gelmedi :)