25 e kadar yolu var20.45-21.00 aralığında 13 reytingi geçen dizi yok. Böyle enfesto bir şey olamaz @xemrexxx
Vadi bir kere 22.30`da bitti ve 12 almıştı. Demek Küçük Ağa 23.15`e kadar uzasa Totalde 16 reytingi devirecek ciddi ciddi anlıklarda 20 falan alacak.
Çünkü o saatte dizi başlatan yok denecek kadar az.20.45-21.00 aralığında 13 reytingi geçen dizi yok. Böyle enfesto bir şey olamaz @xemrexxx
Vadi bir kere 22.30`da bitti ve 12 almıştı. Demek Küçük Ağa 23.15`e kadar uzasa Totalde 16 reytingi devirecek ciddi ciddi anlıklarda 20 falan alacak.
Boşta bu kadar uçması ilginçsalının boş gün olmasının da etkisi var şimdi panpa
sevdaluk varÇünkü o saatte dizi başlatan yok denecek kadar az.
Tns denekleri baya sevmiş diziyi uzun zamandır böyle bir dizi bekliyolardı galibaEğlence var, Memet Can var
şimdi oyuncular da iyi özellikle birce xemrexxx in mns sinde 15 reytingi var erler film olması nedeniyle 3e düşüyor tns deBoşta bu kadar uçması ilginç
Benim için üzülme de varsevdaluk var
Vadi bir keresinde 20.30`da başladı yine görmedi bu reytingleri.Çünkü o saatte dizi başlatan yok denecek kadar az.
Çalıkuşunun 7 almasının nedeni Küçük Ağa. Onun desteği çekilirse bence düşer 5`e tekrar. Heleki Salı rakipsiz olduğu halde Perşembe bir düzüne rakipleri olacak. A/B`de 5 bile almaya bilir.
Karagül 00:45'de bitmiyor atmayınız 23:45'de bitti en sonVadi bir keresinde 20.30`da başladı yine görmedi bu reytingleri.
İşte Kanal D`nin akılsızlığı.
Karagül gibi 00.45`te bitse belki de 20 reytingi görecek.
Cidden Kanal D yakında tüm PT`ye yayar diziyi.
Keşke Yalan Dünya Salı, Küçük Ağa Cuma olsaydı. Hem iki grupta da yine zirveyi alırdı hem de Beyaz da onun etkisiyle 8-9`u vururdu A/B`de @xemrexxx
Hı sen izliyomusun ? onuda geçtim Ab'de nası 12 alıyo orası ayrı bir muammaşimdi oyuncular da iyi özellikle birce xemrexxx in mns sinde 15 reytingi var erler film olması nedeniyle 3e düşüyor tns de
Ama cuma günü Karagül ve Medcezir etkisi var ondan geçemezdiVadi bir keresinde 20.30`da başladı yine görmedi bu reytingleri.
İşte Kanal D`nin akılsızlığı. Karagül gibi 00.45`te bitse belki de 20 reytingi görecek.
Cidden Kanal D yakında tüm PT`ye yayar diziyi.
Keşke Yalan Dünya Salı, Küçük Ağa Cuma olsaydı. Hem iki grupta da yine zirveyi alırdı hem de Beyaz da onun etkisiyle 8-9`u vururdu A/B`de @xemrexxx
Ben Karagül reklam 00.15 yazısını gördüm.Karagül 00:45'de bitmiyor atmayınız 23:45'de bitti en son
oyuncular iyi senaryo tekrar düşmeye başlayınca klasik erler film dizileri gibi olur ab siHı sen izliyomusun ? onuda geçtim Ab'de nası 12 alıyo orası ayrı bir muamma