11 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam bence yeterli sonra yakamoz çok yorliyi mesajalrı silerken ya da şu an ne düşünüyorsuna taşırken
İçin fesat senin lo
Suyundan da koy deyimini kullandık yoksa sen ne sandın ? 😱

başa gelen olumlu/olumsuz bir durumun daha da beteri/hüpperi görüldüğünde bu durumu kabullenme/ihya olma fiilini anlatan söz.

Senin için gittim araştırdım bak kıymetini bil

bu arada medcezir 11 i geçtiğinde sen de gaza gelmiştin star fan club olarak sana o hafta dedim demi 8 reyting ötesi yok diye lafıma geldin mi
Her dizi hem düşüş yaşar ve yükselir bu dizinin bölümlerine bağlıdır...Öncelikle dizinin yayınlandığı bölüm sayısına bakılır 20 bölümü geçmiş ve oranlarını hala koruyorsa tamamdır o reytingi korur.Tabi eğer bir aksiyonluk olursa tavan yapar reytingler örneğin rıza baba

Tabi günü de önemli karagülle kapışıyor dizi kolay değil

Şu anda polat yaşıyor ölsün reyting cihazları bozulur haksızmıyım

ben reytingine yalan falan demedim sadece coşmayın diyorum düşer zamanla

tutarsızlık falan göremiyorum agb şaibesinden iyi olduğu tartışmasız gerçek
Ben Küçük Ağa`yı siz o dizileri savunanlar için savunuyorum siz de gerçekleri görün. Sistem böyle dizileri seviyor ama bu dizi Kanal D`de diye dışlanıyor.

Nasıl olur da bu diziler Karadayıyı geçer A/B`de, Yalan Dünyayı geçer A/B`de anlamıyorum.

Bu konudaki yorumum da bunu özetliyor:

https://fav10.net/forum/threads/3-9-Şubat-2014-haftalık-dizi-reytingleri.212327/#post-1706899

Açık ve net Karagül kaliteli 😉
Hı hı.

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 13.89
2) ATV: 6.33
3) SHOW: 4.44
4) SMNYL TV: 3.4
5) STAR: 2.99

Haklısın ben bu diziden 5 bekliyordum o da ab de

Küçük Ağa kapanışı süper yapmış diğer anlıkta da alabilir zirveyi belki reklamıyla.
Sonra boşlukçular devreye girer zaten.

Seksenlerde Aşk Emek İster'in müziğini kullanıyorlar şuan ya da Aşk Emek ister kullanıyordu zamanında

Hükumet Kadın Kaçaktan daha güçlü bir rakip.

Küçük Ağa`ya bu akşam çelme taktı. Kaçak normalde 5 reytingi geçemiyordu galiba. Acunu da görenler benden selam yollasın.

Gelecek hafta Kaçak geri dönünce rahat yükselir Küçük Ağa.

Ki yarın belli olacak asıl sonuçlar.

Hükümet Kadın 6.33 almış.çok iyi gidiyor

niye o diziler geçilmez mi ya Allah aşkına ne yalan dünyası hadi karadayı neyse de sen Türkiye ye bi gel cuma akşamı bi gez dolaş yalan dünyayı kim izliyor ya
millet ya karagülü ya medceziri izliyo yalan dünyayı takan yok yok

agb de arka sokakların özeti ezele fark atıyodu akasya durakları şov yapıyordu neden bahsediyon sen bunlarda hiçbir sorun yoktur
işinize gelmedi mi yalan demekle olmuyo bu işler

Çalıkuşu düşer de günü değiştirilir umarım.
Küçük Ağa'nın önünü kesiyor.

Bana mı gönderdin şimdi.

Küçük Ağa düşüş yaşamış yarın totalde 12 abde 12 alır

Küçük ağa rakiplerini 2 ye katlayıp birşeylerle topluyor tebrikler bakalım ilerki haftalar da bu oranlarını koruyabilecek mi ya da kurt seyit gelince etkilenecek mi?
Hükümet kadın kaç kere yayınlandı bilmiyorum ama çok iyi oranlar alıyor

Acun vasat tv 8 de ne yapacak acaba merak ediyorum

Daha ne kadar yükselecek ?😱
Bu arada yanıtını 9 dk geç cevapladım kusura bakma marketten mısır almaya gitmiştim🙁
Şu an 12 alıyorsa uzun özetli başlarsa 14-15 alabilir ama Kurt Seyit geleceği için zor artık tabii.

küçük ağa yarın 12-13 alır gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...