Acun Fırıldak Aile`sini reklam yapıyor.
Acun Fırıldak Aile`sini reklam yapıyor.
Daha bitmedi.Son reklam kuşağında.
Neresini kaçirdin bi çırpıta anlatimReklam görünce bir an bitti sandimtelefon geldi kacirdim biraz
O Ses yarın iki grupta da zirvede olabilir.
İmzamı değiştirdim. Kanal D görür İnşallah.
Karadayı SBT`de yüksek çıkıyor, TNS`de bir az düşük çıkıyor. Ama O Ses aksine SBT`de düşük çıkıyor. Ondan dedim.Yok artik. Karadayiyi gecemedi bile. ABde belki..
Sende kardeşimde Twitter O ses izliyor deediniz meraktan girdim twitter'a ama ne TT olmuş nede başka bişey 😕 Ne diye arattınız?
Karadayı SBT`de yüksek çıkıyor, TNS`de bir az düşük çıkıyor. Ama O Ses aksine SBT`de düşük çıkıyor. Ondan dedim.
Neresini kaçirdin bi çırpıta anlatim
Bu bi çıpıda anlatilmazFerideye kahvaltiyi almadi o kadinda seslendi ve Feridenin agladigini duydu. Tam o andan beri telefondayim
Benim sayfam Ayda böyle, Erkam böyle diye tweetlerle dolu. Aratmadım.
Sende kardeşimde Twitter O ses izliyor deediniz meraktan girdim twitter'a ama ne TT olmuş nede başka bişey 😕 Ne diye arattınız?
Karadayı SBT`de yüksek çıkıyor, TNS`de bir az düşük çıkıyor. Ama O Ses aksine SBT`de düşük çıkıyor. Ondan dedim.
Bu bi çıpıda anlatilmazSen Karadayının youtube sayfasindan 2 parttan itibaren izle
Benim sayfam Ayda böyle, Erkam böyle diye tweetlerle dolu. Aratmadım.
HeeeOna da dedim senin takip ettiklerin izliyor diye herkes izlemiş olmuyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?