Acun Fırıldak Aile`sini reklam yapıyor.
Acun Fırıldak Aile`sini reklam yapıyor.
Daha bitmedi.Son reklam kuşağında.
Neresini kaçirdin bi çırpıta anlatimReklam görünce bir an bitti sandim telefon geldi kacirdim biraz
O Ses yarın iki grupta da zirvede olabilir.
İmzamı değiştirdim. Kanal D görür İnşallah.
Karadayı SBT`de yüksek çıkıyor, TNS`de bir az düşük çıkıyor. Ama O Ses aksine SBT`de düşük çıkıyor. Ondan dedim.Yok artik. Karadayiyi gecemedi bile. ABde belki..
Sende kardeşimde Twitter O ses izliyor deediniz meraktan girdim twitter'a ama ne TT olmuş nede başka bişey 😕 Ne diye arattınız?
Karadayı SBT`de yüksek çıkıyor, TNS`de bir az düşük çıkıyor. Ama O Ses aksine SBT`de düşük çıkıyor. Ondan dedim.
Neresini kaçirdin bi çırpıta anlatim
Bu bi çıpıda anlatilmaz Sen Karadayının youtube sayfasindan 2 parttan itibaren izleFerideye kahvaltiyi almadi o kadinda seslendi ve Feridenin agladigini duydu. Tam o andan beri telefondayim
Benim sayfam Ayda böyle, Erkam böyle diye tweetlerle dolu. Aratmadım.
Sende kardeşimde Twitter O ses izliyor deediniz meraktan girdim twitter'a ama ne TT olmuş nede başka bişey 😕 Ne diye arattınız?
Karadayı SBT`de yüksek çıkıyor, TNS`de bir az düşük çıkıyor. Ama O Ses aksine SBT`de düşük çıkıyor. Ondan dedim.
Bu bi çıpıda anlatilmaz Sen Karadayının youtube sayfasindan 2 parttan itibaren izle
Benim sayfam Ayda böyle, Erkam böyle diye tweetlerle dolu. Aratmadım.
Heee Ona da dedim senin takip ettiklerin izliyor diye herkes izlemiş olmuyor diye