11 Şubat 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 2 10.5%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 3 15.8%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • İffet (Star)

Oy: 5 26.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Disko Kralı (TV8)

Oy: 1 5.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
yetenek sizsinizi izledim :D

Stv bak sen her yerde stv iffet totalde 13 a/b 7.ci oluo stv hemen kurtulmamız lazım tns gelmeli :)

Nedense cumartesi yayınlanan tüm diziler sbt'de zirveye yaklaştı ama iffet gitgide uzaklaşıyo hemde heyecanlı bölümlerle kreys'e katılıyorum acilen tns'nin gelmesi gerekiyo yoksa sbt iffet'i de kesanlıyıda 2 reytinge düşürecek

sbt iffeti düşürmüyo zaten düşük arkadaşlar :D şefkat tepe çok iyi reytingler almış helal olsun

Kesanlıyı gören oldumu :))))) iffet neyse az buçuk görülüyor listede. daha önce dedim bu ikili düşmeye devam edecek diye.

lale devrinde senaryoda haraketlıık oldu. klasik ferıha stylı kötü kadın sevenleri ayırmayı başarır :))))))) bakalım bu sezon barısacaklar mi :)))))

şefkat tepeyi hiç izlemedim izlemeyi deneyecek kadar kendime eziyet edemem klasik stv dizisi ülkeyi kurt-arıyorlar :)))))))) şu ülke bir türlü kurtaramadilar. gerçi son zamanlarda turkiyede olan olaylari nasıl anlatacaklar merak içindeyim

Arkadaşlar sbte cıvıtıyor diye yazmayın ceza veriyorlar. her hafta her hafta aynı şey yazılır mi yahuu :))))))))

Son düzenleme:
şefkat tepeyi ve strike back ı izledim ikisinin reytingleri mikemmell.
eleştirilere gelince... yetenek sizsiniz iki gruptada 1. olmuş.lale devri ba hafta yükselişe geçerek totalde 2. a/b de 3. olarak büyük başarı elde etmiş.türkler yabancı dizileri pek sevmez ama strike backı sevmeye başlamışlar yükselişe geçmiş strike back fox için iyi gidiyor.kazanmak için 1 dakika iyi reytingler almış. ama keşanli ali destanı durumu vahim.yahşi cazibe atv için iyi reytingler alıyor...iffetin 13. sıraya kadar düşmesi beni şok etti doğrusu benim eleştirilerim bu kadar sevgilerle :)

sbt yine muhteşem ölçümler yapmış yani bu kadarmı düzgün sonuçlar elde edilir sbt yi takdir etmek lazım.:)

gerçek sonuçlara göre keşanlı ali destanı birinci... iffet ikinci... yetenek sizsiniz üçüncülüğü almış.. her üç proğrama emek verenleri tebrik ediyorum...

sbt yine muhteşem ölçümler yapmış yani bu kadarmı düzgün sonuçlar elde edilir sbt yi takdir etmek lazım.:)

gerçek sonuçlara göre keşanlı ali destanı birinci... iffet ikinci... yetenek sizsiniz üçüncülüğü almış.. her üç proğrama emek verenleri tebrik ediyorum...

Keşanlı Ali Destanı'nın 1. olduğunu nereden çıkardın ki ? :)

ucankusfocus12subat1.jpg
</SPAN>

NOTLAR;</SPAN>
'Ucankusfocus' ratinglerinde dün zirvede 'İffet' yer almış… Cemil'le İffet'in 'tehlikeli yakınlaşması', 'focus' grubunun dikkatini çekmiş… 'Yetenek Sizsiniz', İffet'in gerisinde kalmış yine… Lale Devri'nde artan entrikalar dizinin ratinglerini de yükseltiyor… Dün Çınar'ın eşinin başkasıyla görüştüğünü öğrendiği anlar ilgiyle izlenmiş. Haberlerde 'Show Haber' önde gitmiş…</SPAN>
Cumartesi akşamında Cem Yılmaz filmleri de ilgiyle izlenmiş. TNT'deki 'Hokkabaz' ve Türkmax'taki 'Yahşi Batı', 'ucankusfocus' listesinde kendilerine yer bulmuş…</SPAN>
Sabah kuşağında 'Magazin D' zirvede yer almış. Aynı zamanda çocuklara yönelik yayınlar dikkat</SPAN> çekmiş…</SPAN>
TV 8'deki 'Erken Baskı' programında sunucu Seda Akgül'ün haberlerin ardından twitter takipçilerine verdiği sempatik yanıtlar dikkat çekmiş…</SPAN>
Öğle kuşağında her cumartesi olduğu gibi yine 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın kolaj bölümü zirvede yer almış… Dizi tekrarlarının dışında TNT'deki 'Gizli Saklı' ve Star'daki 'Süper Starlife' hayli ilgi çekmiş…Özellikle 'Gizli Saklı'nın Seda Sayan ve Ankaralı Turgut arasındaki polemiği tüm ayrıntılarıyla yansıtması dikkat çekmiş…</SPAN>
Gece kuşağında, Rıdvan Dilmen'in Futbol Federasyonu eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar'la arasında geçen konuşma ve özür olayını anlattığı anlar 'focus' grubunun dikkatini çekmiş…</SPAN>
Kanal D'deki 'Kill Bill Vol 2' ise saatlerinde 'focus'luların ilgisini çeken filmlerin arasında yer alımış. </SPAN>
NTV'de Yekta Kopan'ın konuğu olan usta sanatçı Haluk Bilginer, oyunculuk yapmayı düşünenlerin konservatuar değil felsefe eğitimi almaları gerektiğini söylediği anlar dikkat çekmiş…</SPAN>
Galatasaray'ın Kayseripor'u 1-0 yendiği nefes kesen maçın özetleri de TRT 3'ü 'ucankusfocus' gece listesinde yukarılara taşımış…</SPAN>

Focus grubunun yanı sıra, düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle: </SPAN>

@FbSedaa</SPAN>
@ucankusfocus 1 Kadın 1 Erkek bu gece çok komik.</SPAN>

@gokhanbyk</SPAN>
@ucankusfocus Keşanlı Ali Destanı bitti şimdi Uykusuzlar Diskosu Disko kralını izliyorum</SPAN>

@hayat_ceyli</SPAN>
@ucankusfocus Gece kusagi programi olarak 'Disko Krali' izleniyor</SPAN>

@ozge_sar</SPAN>
@ucankusfocus çünkü çok güzel bir dizi :) konusu oyuncuları çok başarılı iffet</SPAN>

@gunessinem</SPAN>
@ucankusfocus trt 1 de elde var hayati izledim yine harika bir bolumdu sonunda kenan hoca elif hocaya ondan hoslandigini soyleyebildi</SPAN>

@ucankusremzi</SPAN>
@ucankusfocus IFFET Cumartesi nin bir numarasi!</SPAN>

@gokhanbyk</SPAN>
@ucankusfocus Keşanlı Ali Dönem dizisi olmasına rağmen diğer diziler gibi sıkıcı geçmiyo iyi çekiliyo yönetmenin Çağan Irmak olmasıda önemli tabi</SPAN>

@Burcuptk</SPAN>
@ucankusfocus yahşi cazibe eğlenceli sıkılmadan izliyoruz.</SPAN>

@OzlemZeynepBkts</SPAN>
@ucankusfocus Elde Var Hayat Okul yaşantımızı aynen yansıtması ve aile içi ilişkilerimizi tüm gerçekliğiyle göstermesi</SPAN>

@rzoomm</SPAN>
@ucankusfocus Desperate Housewifes i izliyorum yillardir izlerim sanirim bagimlilik gibi birsey oldu :)</SPAN>

@atillayildiz54</SPAN>
@ucankusfocus lale devrine bakıyorum ama özeti çok uzun biraz kısaltılmalı..</SPAN>

@Senaakcill</SPAN>
@ucankusfocus İffet izliyorum annem sağolsun ama izleyincede sarıyo yanii :))</SPAN>

@karamertoz</SPAN>
@ucankusfocus Demin Sihirli Annemi izledim çok eğlenceliydi…</SPAN>

@GryZmt</SPAN>
@ucankusfocus ankaralı turgut tnt de açıklama yaptı gizli saklı programında seda sayan olayını anlattı</SPAN>

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="width: 160, align: right"]
[TR]
[TD]
ucankusfocus12subat.jpg
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

uçan kuş fokusun sonuçları ile sbt arasındaki farka bakarmısınız:)

buyur istediğin yerden yak :)

Yetenek sizsiniz her cumartesi oldugu gibi rakipsiz bir sekilde iki grubtada zirvede.

Lale Devri bu hafta baya yükselerek Total de 2. AB de 3. Sirayi kapmis ama bence senaristler bu diziyi tadinda birakmali.

Iffet yine baya düsmüs ama hala Star TV ortalamasinin üstünde ucankusfocus da 1. Olmus ama ben onlara pek güvenmiyorum.

Yahsi cazibe yoluna atv ortalamasinin üstünde devam ediyor ama oda bu sezon final yapmali.

Sefkat Tepe Total de cok basarili bence rahat Bir sekilde stv de 2 sezon daha oynar.

Strike back gec saatte ve yabanci Dizi olmasina ragmen bence iyi bir performans göstermis.