11 Şubat 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 2 10.5%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 3 15.8%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • İffet (Star)

Oy: 5 26.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Disko Kralı (TV8)

Oy: 1 5.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Cumartesi neler oldu ?
Yetenek Sizsiniz Türkiye bu hafta da zirvedeki yerini koruyabildi mi ?
Lale Devri, İffet, Yahşi Cazibe, Şefkat Tepe ve geçen hafta sert düşüş yaşayan Keşanlı Ali Destanı ne kadar reyting aldılar ?

Sonuçlar belli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye iki grupta da yine zirvede.

Lale Devri, atak yaparak günün en çok izlenen dizisi oldu. Dizi, totalde 2. A/B'de ise 3. olarak son zamanlardaki en iyi performansını sergiledi.

Şefkat Tepe, totalde büyük başarısını sürdürerek günü 3. sırada tamamladı.

Yahşi Cazibe, bu hafta totalde yükseliş A/B'de ise düşüş yaşadı. İkinci sezonunu geçiren dizi, aldığı reytinglerle kanal ortalamasının üzerine çıkarak ATV'yi sevindiriyor.

İnişli çıkışlı bir grafik çizen İffet, bu hafta totalde ciddi şekilde düşüş yaşayarak 13. sıraya kadar geriledi. A/B'de ise daha iyi giderek 7. oldu.

Haftanın diğer günleri zirve yarışı yapan Kanal D, en çok Cumartesi günleri geride kalıyor. Kazanmak İçin 1 Dakika'nın reytinglerinin fena gitmemesine rağmen Keşanlı Ali Destanı düşük oranlarla ilk 10 dışında kalıyor. Kanal D'nin bu sonuçlar karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Son düzenleme:
keşanlı ali yine muhteşem bir bölümüyle ekranlardaydı umarım aldığı izlenme oranıda kalitesine yakışır bir şekilde muhteşem olur....

iffeti izledim şuanda bir erkek bir kadını izliyorum iffet çok güzel bir bölümdü inşallah eski reytinglerine yeniden kavuşur:)

furkan yer gök aşk veya lale devrini falan da izliyormusun ? :)

Iffet bittikten sonra bazen izliyorum Lale Devri'ni.. Ama eskiden full izliyordum Lale Devri'ni fakat yönetmen degisiklikligiyle dizide eski tat pek fazla kalmadi ama özellikle son bölümler güzel gidiyor.. Hayrola niye sordun?

olamaz ya benden bir önceki kisinin twitterda startv canlı yayinda çıktı bnmki çıkmadi sansıma tüküreyim twittim startvde çıkacakti ah be