eTV 10x10 - 30. Bölüm | Tıp Bayramı Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reactions: dreamy and Aserat
Reactions: kerem
Yayınlandığı dönem ani bir kararla günü değiştirilmesine rağmen 7-8 reyting aldı, sosyal medyada her hafta en çok konuşulan dizi oldu. Haberinin olmaması ilginç.
Yaz sezonundan sonra reytingler 2-3 küsüre kadar düştü, bir bölümde özel harekata yumruk atıldı diye ortalık ayağa kalktı ve yapım şirketi özür dilemek zorunda kaldı bunları da anlat bence.
@dreamy
 
Reactions: dreamy
Yayınlandığı dönem ani bir kararla günü değiştirilmesine rağmen 7-8 reyting aldı, sosyal medyada her hafta en çok konuşulan dizi oldu. Haberinin olmaması ilginç.
Bilmiyorum ki belki sınav senemin de etkisi olabilir.
Yine de 10. sıradan daha üstlerde yer alması diğerlerine haksızlık olurdu bence, zaten dizi de tek sezonlukmuş.

------

Fiyasko resmen.
Yaz dizisi olmasına şaşırdım.
 
Son düzenleme:
Reactions: Aserat
17. bölümden sonra izlemeyi bıraktım zaten gerisini hatırlamıyorum ama 9. sıradaki dizi daha kısa sürmüş, en azından 9. sırada olmayı hakediyordu.


Senarist ve gün değişikliği kararı çok geç geldiği için erken bitti. Haziran'ı görürdü yoksa. Birde en baştan perşembe yayınlansaydı her şey çok farklı olurdu. Yayın hayatına başlamadan 5 gün önce cumaya almakla en büyük hatayı baştan yaptılar.
 
Reactions: dreamy
Uzatmayalım sonuç olarak artık kimse hatırlamıyor o diziyi.
 
Uzatmayalım sonuç olarak artık kimse hatırlamıyor o diziyi.
Tartışma konumuz olduğuna göre hatırlanıyor demek ki.


Ki biz dizileri değil karakterleri konuşuyoruz. Eylül Öztürk >> Hekimoğlu, Kırmızı Oda ve Mucize Doktor'un doktorları. Hem oyunculuk (Öykü Karayel ♥) hem karakter anlamında hepsini cebinden çıkarır.
 
Reactions: Aserat
Taner ve Timuçin Esen'i geçtim de Binnur Kaya ve Öykü Karayel'in oyunculuklarını kıyaslayabiliyorsan kafan gitmiş demektir. Öykü'ye kötü oyuncu demiyorum ama kimleri aynı kefeye koymaya çalıştığına dikkat et.
 
Haklısın, yapay mimik konusunda Binnur Kaya taklit edilemez. O da bir şeydir sonuçta.
 
Reactions: Aserat
Hepsi de gayet iyi karakterler.

Yalnız Asya'nın 1. olması gerekirdi orası ayrı.
(ironidir)
 
@Aserat Emeğine sağlık, keyifli bir derleme olmuş.


Bende şuraya 2005 yılından beri soluksuz devam eden ve neredeyse 20 yıl olacak halen Ratinglerde yer edinen Grey's Anatomy bırakayım.
 
Reactions: Aserat
Eline sağlık @Aserat

Benim için lider Timuçin Esen'dir ama genele göre koymuşsun doğru olan da buydu.
------


Demek ki sadece Arka Sokaklar yokmuş dünyada
Teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...