Böyle bir karakterin varlığından bu konu sayesinde haberim oldu.İlk kez derken?
Böyle bir karakterin varlığından bu konu sayesinde haberim oldu.İlk kez derken?
Senin 3, 4 ve 5. sıralara yerleştirdiğin balonların yanında buna balon bile denmez.@kerem'in balonlarından biri işte.
Yaşın yetmemiştir belki. Dizinin suçu ne?Böyle bir karakterin varlığından bu konu sayesinde haberim oldu.
9. sıradaki dizi gerçekten yaşamış bir doktoru konu alıyor onun üstüne kurgu olanı koyamam.26 değil 28 bölüm sürdü, bu yüzden 26. bölümde biten 9. sıradaki dizi ile yer değiştirmelerini talep ediyorum. @dreamy
Senin 3, 4 ve 5. sıralara yerleştirdiğin balonların yanında buna balon bile denmez.
------
Yaşın yetmemiştir belki. Dizinin suçu ne?
2017'de yayınlanmış ne alakaSenin 3, 4 ve 5. sıralara yerleştirdiğin balonların yanında buna balon bile denmez.
------
Yaşın yetmemiştir belki. Dizinin suçu ne?
Yayınlandığı dönem ani bir kararla günü değiştirilmesine rağmen 7-8 reyting aldı, sosyal medyada her hafta en çok konuşulan dizi oldu. Haberinin olmaması ilginç.2017'de yayınlanmış ne alaka
Yaz sezonundan sonra reytingler 2-3 küsüre kadar düştü, bir bölümde özel harekata yumruk atıldı diye ortalık ayağa kalktı ve yapım şirketi özür dilemek zorunda kaldı bunları da anlat bence. @dreamyYayınlandığı dönem ani bir kararla günü değiştirilmesine rağmen 7-8 reyting aldı, sosyal medyada her hafta en çok konuşulan dizi oldu. Haberinin olmaması ilginç.
Bilmiyorum ki belki sınav senemin de etkisi olabilir. Yine de 10. sıradan daha üstlerde yer alması diğerlerine haksızlık olurdu bence, zaten dizi de tek sezonlukmuş.Yayınlandığı dönem ani bir kararla günü değiştirilmesine rağmen 7-8 reyting aldı, sosyal medyada her hafta en çok konuşulan dizi oldu. Haberinin olmaması ilginç.
Fiyasko resmen. Yaz dizisi olmasına şaşırdım.Yaz sezonundan sonra reytingler 2-3 küsüre kadar düştü, bir bölümde özel harekata yumruk atıldı diye ortalık ayağa kalktı ve yapım şirketi özür dilemek zorunda kaldı bunları da anlat bence. @dreamy
Yaz sezonundan sonra reytingler 2-3 küsüre kadar düştü, bir bölümde özel harekata yumruk atıldı diye ortalık ayağa kalktı ve yapım şirketi özür dilemek zorunda kaldı bunları da anlat bence. @dreamy
17. bölümden sonra izlemeyi bıraktım zaten gerisini hatırlamıyorum ama 9. sıradaki dizi daha kısa sürmüş, en azından 9. sırada olmayı hakediyordu.Bilmiyorum ki belki sınav senemin de etkisi olabilir. Yine de 10. sıradan daha üstlerde yer alması diğerlerine haksızlık olurdu bence, zaten dizi de tek sezonlukmuş.
------
Fiyasko resmen. Yaz dizisi olmasına şaşırdım.
Uzatmayalım sonuç olarak artık kimse hatırlamıyor o diziyi.17. bölümden sonra izlemeyi bıraktım zaten gerisini hatırlamıyorum ama 9. sıradaki dizi daha kısa sürmüş, en azından 9. sırada olmayı hakediyordu.
Senarist ve gün değişikliği kararı çok geç geldiği için erken bitti. Haziran'ı görürdü yoksa. Birde en baştan perşembe yayınlansaydı her şey çok farklı olurdu. Yayın hayatına başlamadan 5 gün önce cumaya almakla en büyük hatayı baştan yaptılar.
Tartışma konumuz olduğuna göre hatırlanıyor demek ki.Uzatmayalım sonuç olarak artık kimse hatırlamıyor o diziyi.
Taner ve Timuçin Esen'i geçtim de Binnur Kaya ve Öykü Karayel'in oyunculuklarını kıyaslayabiliyorsan kafan gitmiş demektir. Öykü'ye kötü oyuncu demiyorum ama kimleri aynı kefeye koymaya çalıştığına dikkat et.Tartışma konumuz olduğuna göre hatırlanıyor demek ki.
Ki biz dizileri değil karakterleri konuşuyoruz. Eylül Öztürk >> Hekimoğlu, Kırmızı Oda ve Mucize Doktor'un doktorları. Hem oyunculuk (Öykü Karayel ♥) hem karakter anlamında hepsini cebinden çıkarır.
Haklısın, yapay mimik konusunda Binnur Kaya taklit edilemez. O da bir şeydir sonuçta.Taner ve Timuçin Esen'i geçtim de Binnur Kaya ve Öykü Karayel'in oyunculuklarını kıyaslayabiliyorsan kafan gitmiş demektir. Öykü'ye kötü oyuncu demiyorum ama kimleri aynı kefeye koymaya çalıştığına dikkat et.
Haklısın, yapay mimik konusunda Binnur Kaya taklit edilemez. O da bir şeydir sonuçta.
Demek ki sadece Arka Sokaklar yokmuş dünyada@Aserat Emeğine sağlık, keyifli bir derleme olmuş.
Bende şuraya 2005 yılından beri soluksuz devam eden ve neredeyse 20 yıl olacak halen Ratinglerde yer edinen Grey's Anatomy bırakayım.
Ekli dosyayı görüntüle 100533
@Aserat Emeğine sağlık, keyifli bir derleme olmuş.
Bende şuraya 2005 yılından beri soluksuz devam eden ve neredeyse 20 yıl olacak halen Ratinglerde yer edinen Grey's Anatomy bırakayım.
Ekli dosyayı görüntüle 100533
Teşekkürler.Eline sağlık @Aserat
Benim için lider Timuçin Esen'dir ama genele göre koymuşsun doğru olan da buydu.
------
Demek ki sadece Arka Sokaklar yokmuş dünyada