Ne alaka be sadece anladığın dilden konuşuyorum.Sonunda sende dizimizin fanı oldun demek
Ne alaka be sadece anladığın dilden konuşuyorum.Sonunda sende dizimizin fanı oldun demek
Olsun bu yüzden bile kullanman hoşuma gittiNe alaka be sadece anladığın dilden konuşuyorum.
ben içsem uyurdum her halde türkiyede sabah üçten 1 ocağa girdi irlanda @ÇiğdemGaliba Yılbaşını süt içerek kutlayan tek canlı benim@Aserat @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Turkuazz @dreamy @Yiğitt @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @cookies @Forumdash @ozgur2113
İçki yerine süt içben içsem uyurdum her halde türkiyede sabah üçten 1 ocağa girdi irlanda @Çiğdem
ben kahve içtim içki içmem @Çiğdem arada üç saat fark varİçki yerine süt içSizin İrlanda daha iyiymiş burda sabah olurkan sizde yeni gece oluyor
Sen tekmi kalyıorsun orda hiçte sormak aklıma gelmediben kahve içtim içki içmem @Çiğdem arada üç saat fark var
öğrenci yurdunda kalıyorum @ÇiğdemSen tekmi kalyıorsun orda hiçte sormak aklıma gelmedi
Evde falan kalıyorsun sandım ozaman iyi , yurtda diğerleri gitmiştir eve sen tek kalmamıssındır inşöğrenci yurdunda kalıyorum @Çiğdem
burda evde giden olmuyor 16 kişi kutluyorlar bir evde christması @ÇiğdemEvde falan kalıyorsun sandım ozaman iyi , yurtda diğerleri gitmiştir eve sen tek kalmamıssındır inş
meydanda @ÇiğdemSiz nasıl kutladınız peki
Biz dısarı çıkamıyoruz akşam malum ama gerekte yok evde yetiyormeydanda @Çiğdem
tek bekar sensinGaliba Yılbaşını süt içerek kutlayan tek canlı benim@Aserat @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Turkuazz @dreamy @Yiğitt @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @cookies @Forumdash @ozgur2113
Süt daha iyiGaliba Yılbaşını süt içerek kutlayan tek canlı benim@Aserat @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Turkuazz @dreamy @Yiğitt @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @cookies @Forumdash @ozgur2113
O benim baş sırdaşım beni destekliyor
Gülbenin herkesle fotosunu buluyordu olabilir gerçektenO benim baş sırdaşım beni destekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?