Ne alaka be sadece anladığın dilden konuşuyorum.Sonunda sende dizimizin fanı oldun demek![]()
Ne alaka be sadece anladığın dilden konuşuyorum.Sonunda sende dizimizin fanı oldun demek![]()
Olsun bu yüzden bile kullanman hoşuma gittiNe alaka be sadece anladığın dilden konuşuyorum.![]()
ben içsem uyurdum her halde türkiyede sabah üçten 1 ocağa girdi irlanda @ÇiğdemGaliba Yılbaşını süt içerek kutlayan tek canlı benim![]()
![]()
@Aserat @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Turkuazz @dreamy @Yiğitt @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @cookies @Forumdash @ozgur2113
İçki yerine süt içben içsem uyurdum her halde türkiyede sabah üçten 1 ocağa girdi irlanda @Çiğdem
ben kahve içtim içki içmem @Çiğdem arada üç saat fark varİçki yerine süt içSizin İrlanda daha iyiymiş burda sabah olurkan sizde yeni gece oluyor
![]()
![]()
![]()
Sen tekmi kalyıorsun orda hiçte sormak aklıma gelmediben kahve içtim içki içmem @Çiğdem arada üç saat fark var
öğrenci yurdunda kalıyorum @ÇiğdemSen tekmi kalyıorsun orda hiçte sormak aklıma gelmedi![]()
Evde falan kalıyorsun sandım ozaman iyi , yurtda diğerleri gitmiştir eve sen tek kalmamıssındır inşöğrenci yurdunda kalıyorum @Çiğdem
burda evde giden olmuyor 16 kişi kutluyorlar bir evde christması @ÇiğdemEvde falan kalıyorsun sandım ozaman iyi , yurtda diğerleri gitmiştir eve sen tek kalmamıssındır inş![]()
meydanda @ÇiğdemSiz nasıl kutladınız peki![]()
Biz dısarı çıkamıyoruz akşam malum ama gerekte yok evde yetiyormeydanda @Çiğdem
tek bekar sensinGaliba Yılbaşını süt içerek kutlayan tek canlı benim![]()
![]()
@Aserat @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Turkuazz @dreamy @Yiğitt @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @cookies @Forumdash @ozgur2113
Süt daha iyiGaliba Yılbaşını süt içerek kutlayan tek canlı benim![]()
![]()
O benim baş sırdaşım beni destekliyor
Gülbenin herkesle fotosunu buluyordu olabilir gerçektenO benim baş sırdaşım beni destekliyor![]()