Aserat Konu Sahibi Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,199 Reaksiyon puanı 67,617 Puanı 1,061 Konum İstanbul 21 Ağustos 2019 #61 Atıp kaçmak yok yorumunu bekliyorum. @dreamy Reactions: dreamy
dreamy Süper Favori Üye Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 14,465 Reaksiyon puanı 12,791 Puanı 710 23 Ağustos 2019 #62 Eline sağlık. @Aserat Şu Dilek Ağacı filmini üzülerek söylemeliyim ki izledim galiba. Sonunda dilek ağacı oradakilerin üzerine devriliyordu. Tabi Özge Ulusoy’u hatırlamıyorum, o zamanlar tanımıyorumdur normal. Gonca Vuslateri güldürdü. Reactions: Aserat
Eline sağlık. @Aserat Şu Dilek Ağacı filmini üzülerek söylemeliyim ki izledim galiba. Sonunda dilek ağacı oradakilerin üzerine devriliyordu. Tabi Özge Ulusoy’u hatırlamıyorum, o zamanlar tanımıyorumdur normal. Gonca Vuslateri güldürdü.
Aserat Konu Sahibi Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,199 Reaksiyon puanı 67,617 Puanı 1,061 Konum İstanbul 23 Ağustos 2019 #63 dreamy' Alıntı: Eline sağlık. @Aserat Şu Dilek Ağacı filmini üzülerek söylemeliyim ki izledim galiba. Sonunda dilek ağacı oradakilerin üzerine devriliyordu. Tabi Özge Ulusoy’u hatırlamıyorum, o zamanlar tanımıyorumdur normal. Gonca Vuslateri güldürdü. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. Reactions: dreamy
dreamy' Alıntı: Eline sağlık. @Aserat Şu Dilek Ağacı filmini üzülerek söylemeliyim ki izledim galiba. Sonunda dilek ağacı oradakilerin üzerine devriliyordu. Tabi Özge Ulusoy’u hatırlamıyorum, o zamanlar tanımıyorumdur normal. Gonca Vuslateri güldürdü. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.