10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Tahminleri - Büyük Kapışma

@Mahoni Cidden senin bu Star aşkın ne zaman bu kadar ileriledi? Eski konulara bakıyorum da zamanında ne güzel yorumlar yapmışsın. Çoğu diziyi izleyip tarafsız yorumlarda bulunmuşsun.

Yalan Dünyayı bile övmüşsün. Harika bir komedi dizisi demişsin. Keşke yone tarafsız olsan eskisi gibi.

Kurtlar Vadisi Pusu totalde,İntikam ab grubunda zirvede yer alacaktır.Acun 3.olur en fazla.

bence acuna olan olur bide ab de intikamın seyırcısını kapar.bu şartlar vadiye yarar

Kurtlar Vadisi Pusu A/B'de de İntikam'ı geçebilir. İntikam'ın tekrar reytingi epey kötü geldi çünkü ama belli de olmaz tabii. :)

Şunu söyleyebilirim İntikam illaki arttıracaktır reytingi 10 u büyük ihtimalle geçecektir vadi ise azda olsa yükselme olacaktır intikam olmasaydı eğer vadi 16 ya gelirdi ama 15 küsüratlı bir rakam alıcaktır :)

Şunu söyleyebilirim İntikam illaki arttıracaktır reytingi 10 u büyük ihtimalle geçecektir vadi ise azda olsa yükselme olacaktır intikam olmasaydı eğer vadi 16 ya gelirdi ama 15 küsüratlı bir rakam alıcaktır :)

15 küsürle 16 arsında ne fark var bence bugün vadi 16 ları bulur ıntıkam hakkında yorumum yok ab de de vadi bugun gececek az farkla olsada

Düşüncene saygım var ben sadece Aşkı memnudaki gibi 1 saat ara ile başlayacak olursa alması çok zor bunu demek istedim problem yok :)

- - - Ekleme - - -

geçmişte örneklerini çok gördük bilmiyorsanda öğrenmiş oldun araştır bak analrsın zaten :)

biliyorum kardeş zaten bende fark atar demedim azda bir farkta olsa gecer dedım.ama ben intikam dizisinin büyük bir yankı yaptığına inanmıyorum.dizi hakkında kötü dıyemem çünkü seyretmedim o konuda ukalalık yapmam .sadece izleyenlerin anlattıkalrından bu yorumu yapıyorum .yanılabilirim ıddıalı deılım bu konuda

kvp 13
yeteneksiz 9
intikam 8

Son düzenleme:
kurtlar vadisi 2 reyting gibi düşüş yaşar bence , yst ve intikamın karşısında

total
kurtlar vadisi pusu : 13
intikam : 11
yetenek sizsiniz : 9

ab
intikam : 13
kurtlar vadisi pusu : 10