10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
verdi verdi dizi başlarken ve biterken reklam verdi onu herkes veriyoda aradaki bölümler ne verdi oraya bakmak lazım
)

- - - Ekleme - - -

son 4 yılın şampiyonundan bahsediyorsun destur çek
))

hangi dizi şuanda 45 dakka reklam veriyo söyle bakim...

O 4 yılın şampiyonu dediğin senin için öyle biz desturumuzu final bölümünde çekeriz merak etme
Ayrıca beren 4 yılın şampiyonuysa NECATİ 10 yıldır namağlup şampiyondur..

ben yeterince objektifim merak etme izlemden konuşmuyoru en azından beren dizilerini sevişmeye bapğlamıyor bazıarı gibi
vadi-arka sokaklar ikisi de aynı şeyden ekmek yiyor yani tekrardan

- - - Ekleme - - -

arada bizede bişeyler geldi sanki
) kesin west şikayet etmiştir eli ayağı durmuyorki hızını alamayıp kendini bile şikayet eder valla
)

herkes niye sana özeniyor o zmana forum fok balıından geçilmez

Gunun degerlendirmesini yapicam,
intikam kadro , reji vs. Hepsi cok basarili ve emek verilmis. Hersey kalite kokuyo, oyunculuklar bas donduruyor. Bu hafta dusus yasadi evet yst nin gelisi etkiledi intikami, ama daha 2. Bolumunden etkilenmesi olagan. Dizi en az 10 - 15 bolum sonra kitlesinnin hatlari belirir yavas yavas.. Dizi cok iyi ama benim dusuncem su, amerikan yapimi revangeyi izlemedim ve haberlerden genelde uzak durdum bendeki heycani kacmasin diye. O yuzden iki revange arasindaki farki tam bilmiyorum ama herkez bire bir ayni gidiyor diyor, bu bence yanlis bi kanı cunku 40 dk yi 110 dk'ya cikartmak zorundalar turk dizi suresi formatina gore.. Bire bir baglilik isi varsa arada bazi kisimlarda potluk olur.. Benim fikrim, temayi alip , senaristlerin kalemiyle sentez yapmalari daha iyi olabilirdi.. Simdide sentez yapiyolar sonucta 40 dk lik dizi 90'a tamamliyolar ama o bire bir gitme karari bu sentezi kisirlastiriyor.. Ve sunuda belirtiyim halk soguk kanli olup da intikam alan kisi yerine aglayan cok zorluk ceken surekli vurgun yiyen ama vurgun yediremiyen karakteri tercih eder. Halkin sectigi Bu karakterler cok klise ama halk boyle istiyor. Bana kalirsa intikam kliseliklerin onune gecti ve gercekten yeni bi renkle izleyiciyle bulustu..ve bu davranisida her yapim yapamaz.

Ben onu bunu bilmem siz herzaman vadiyi küçümsüyosunuz ama reytingler her zaman büyültüyor.
Ayrıca şunu unutmaki VADİ TÜRKİYEYE DİZİ çekiyo kıytırık avrupayı naapsın Türkiyede izlensin yeter.

ben yeterince objektifim merak etme izlemden konuşmuyoru en azından beren dizilerini sevişmeye bapğlamıyor bazıarı gibi
vadi-arka sokaklar ikisi de aynı şeyden ekmek yiyor yani tekrardan

Tekrardan? Bu sezon için söyleyemezsin bunu. Hiç bi şey bilmiyosun vadiyle ilgili. Arka Sokaklar'a benzetmenden belli. Vadi 10 yıldır TV'de varlığını sürdürüyosa Arka Sokaklar gibi olduğu için değil.

arupa da vadi tarzı dizi çekilmez dedim zaten vadfi avrupada izlenmiyor biliyoruyz orasını

ben küçümsemiyorum küçümsesem kendimi kaybeder vadi 7-8 reyting alıryazarı mtahminimde merak etme senaryosunu ve oyunculukları beğenmiyorum aksini ispat edecek delilin yoksa senn yormumua saygı duyarsın o kadar

nesi karizma bunun çarşamba 4 lü rekabet var salı 4 lü rekabet var cumartesi d e4 lü rekabet perşembe 3 lü rekabette vadi 1.5 saat reklamsız hem de en çok reytingi almasına rağmen

her gün grupmu yapıyor proğramlar
)

sakıncalı bence ??

Tekrardan? Bu sezon için söyleyemezsin bunu. Hiç bi şey bilmiyosun vadiyle ilgili. Arka Sokaklar'a benzetmenden belli. Vadi 10 yıldır TV'de varlığını sürdürüyosa Arka Sokaklar gibi olduğu için değil.

neyi farklı konsey gidrer ihtiyarlar gelir polat gene güncel oaly peşinde önceden kürt meselsi şimdi suriye polat gene öldü gösteriliyor ama ölmemiş bir ekip gelmiş poaltın yanına çok büyü kfark

- - - Ekleme - - -

her gün grupmu yapıyor proğramlar
)

sakıncalı bence ??
yok sen olmadan başlamıylar merak etme

İşte Vadi Türkiyenin reyting rekortmeni dizisidir OKADAAR

Son aldigim ceza , o yorumun neyine ceza verdiniz acaba ??

vadi her şekilde almışşş 16.30....vadi özet 8.50 yetenek 8.00 intikam 7.45

sanki biri beni dürttü la yine ceza gelmiş olmasın
)

cezalar hiç etik değil kufur yok bısey yok ufak seye kıskırtma mesajı olarak algılıyor veren arkadaslar...