10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah aşkına niye karizmayı çizdirsin aksine karizmasına karizma kattı başka bi kanal olsa böyle reytinli bir diziye 10 dkkada bir reklam verdidirirdi destere....

nesi karizma bunun çarşamba 4 lü rekabet var salı 4 lü rekabet var cumartesi d e4 lü rekabet perşembe 3 lü rekabette vadi 1.5 saat reklamsız hem de en çok reytingi almasına rağmen

Nestroyes sende benim gibi kendi kendi laf ediyorsun herhalde banada böyle 5 derecelik ceza veriyorlardı tek ben yiyordum

Doğan grubunun gece sonu kameralara yansıyan görüntüsü

Sağ üstten Profil'e tıkla oradan Hatalar sekmesine tıkla.

• Özel Sebep: Karşıdaki Kişiyi Kışkırtıcı Mesaj Yazmak

10.Ocak.2013 23:33 Son yazan Forum Yönetimi

25.Ocak.2013 23:33
    1

10.Ocak.2013 23:29 Son yazan Forum Yönetimi

25.Ocak.2013 23:29
    1

10.Ocak.2013 21:05 Son yazan Forum Yönetimi

25.Ocak.2013 21:05
    1

• Kayıp Şehir Saat... Sebep: Uygunsuz Mesaj Yazmak

30.Aralık.2012 18:01 Son yazan Forum Yönetimi

14.Ocak.2013 18:01
    1

27.Aralık.2012 21:33 Son yazan Forum Yönetimi

11.Ocak.2013 21:33
    1

bu sekılde sımdı durum ne ???

Yetenek bitmedi mi hala şov yapıyo gerçekten güven bana harika başlamış

Star Acunun programını vadinin reytinglerinin düşmesi için koydu ama bu daha çok intikam için kötü oldu

Star ve Kanal d kardeş kanal ama birbirlerine zarar veriyorlar bunu gördük açıkcası

nesi karizma bunun çarşamba 4 lü rekabet var salı 4 lü rekabet var cumartesi d e4 lü rekabet perşembe 3 lü rekabette vadi 1.5 saat reklamsız hem de en çok reytingi almasına rağmen

VADİ NE 4 NE 5 NE DE 6 TOPLAMDA HARCADIĞI ADAMLARA BAK VE ONA GÖRE YORUMUNU YAP:
-VEDA
-KAYMIŞ ŞEHİR
-UMUTSUZ VAKA
-SUSKUNLAR
-YETENEK
-İNTİKAM
-MAÇLAR YETERMİ YETMESSE POLATA HABER VER KARGOYLA KAPIYA TESLİM ETSİN

vadi maçalrla 30 dk çarpışmış dizi strateji ile
uek hala perşembe günü harcama göremiyorum ben
intikam-yst çok iyi gidiyorlar daha sonuç bile belli değilken harcama olmaz
kiş beren gelince zaten gidecekti o da harcanmadı ayrıva ben rekbaetten bahsedişyorum sen perşembe hangi dizler yayınlandıysa onlardan fark vaer):

Hala sucu senariste yönetmene atıyorsun? İntikam'ın sıkıcı "gibi" olmasının sebebi Berkun bilmem ne denen adamın işin içinde olması...İntikam'ın senaryosunu Kerem yazsa senin değiminle sıkıcılıkda olmazdı...Neden İntikam'a gelince senaristi yönetmeni falanca filancayı katmıyorsun habire Beren'e laf cakıyorsun? 20 Dakika'nin ekibiyle Beren çalişssa yine o duyguyu verirdi.Kaldi ki Beren kaç ekiple çalişti yine her daim duyguyu seyirciye yansitti.

Beren ifadesini belli ediyor diyorsunuz ama Beren'inin güzelliğe ve sevimliliğe sahip bi yuz hatlari var.Emily'nin yok.Emiliy sadece güzel ama sevmliliği yok.Emily'nin başka dizileride var gidin onu izleyin bi aynı soguklugu ordada görüceksinizdir.