10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acun daha bitmedimi ne aç gözlü la bu adam.

- - - Ekleme - - -

Acun daha bitmedimi ne aç gözlü la bu adam.

İntikam'ı izledim hoş bir bölümdü. Beğendim

o düzeyde sen anca polatla atışırsın

Anticiler çıldırdı. Vadi'de çıldırdı. Vadi mükemmellikten Anticiler çekemezlikten

ben cezaları takip ettim...yarın sabaha kalmadan destere den kurtuluyoz.... destere dilayı banlı karşılayacak...

İstediği zaman verir ATV'nin bileceği iş sanamı sorcak reyiz

bize sormayacakta gerçekten atv çaresiz kaldı yoksa vadi gibi bir diziyi bu hallere düşürerek karizmayı çizdirdi, yeni başlayan diziden korkup bir buçuk saat reklam vermemek çok ayıp , yarın tns de ab de 5 reyting alın öpüp başınıza koyun
)))

birinci kurtlar ikinci acun ucuncu 7reytingle beren totalde durum bu.... kurtlar birinci. 9reeytingle beren ikinci yada ucuncu, acun da 9 eeytingle ucuncu yada ikinci ab reytingi

Acun'un intikam reytinglerini düşüreceğini tahmin etmiştim ama sıralamayıda değiştirmiş tabi sbt'ye çok güvenmemek lazım TNS'de İntikam Ab'de birinci çıkabilir

ceza puanına nerden bakıyoruz anca ben ceza yemısım :S

Allah aşkına niye karizmayı çizdirsin aksine karizmasına karizma kattı başka bi kanal olsa böyle reytinli bir diziye 10 dkkada bir reklam verdidirirdi destere....

Evet bu geceki sonuçlardan sonra Kanal D ve Star TV anlaşarak ikisi de yapımlarını Perşembe'den çektiler

Allah aşkına niye karizmayı çizdirsin aksine karizmasına karizma kattı başka bi kanal olsa böyle reytinli bir diziye 10 dkkada bir reklam verdidirirdi destere....

öyle yapsa ilk beşe giremezdi karizma ç,iziklerden geçilmezdi
)