WesTxCoasT
Favori Üye
Acun daha bitmedimi ne aç gözlü la bu adam.
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
yarın ben inadına koçanı savunacağım koçan savunmasız kalıyor)))
seni atlara havale ediyorum emre banlanırsan arkana birde teneke bağla taaa kolat kalandar primistana kadar yolun var))
ben hiç pis mesaj yazmadım çok cücük pardon çok düzeyli mesajlarım var bana ceza gelmez sen totoşu kurtarmaya bak)
İstediği zaman verir ATV'nin bileceği iş sanamı sorcak reyiz
birinci kurtlar ikinci acun ucuncu 7reytingle beren totalde durum bu.... kurtlar birinci. 9reeytingle beren ikinci yada ucuncu, acun da 9 eeytingle ucuncu yada ikinci ab reytingi
gardaş sbt ye göre yorum yapma ertesi gün farklı şeyler oluyor sonraAnticiler çıldırdı. Vadi'de çıldırdı. Vadi mükemmellikten Anticiler çekemezlikten
Acun'un intikam reytinglerini düşüreceğini tahmin etmiştim ama sıralamayıda değiştirmiş tabi sbt'ye çok güvenmemek lazım TNS'de İntikam Ab'de birinci çıkabilir
vışşh desterenin don düştü aman takke düştü kel göründüben cezaları takip ettim...yarın sabaha kalmadan destere den kurtuluyoz.... destere dilayı banlı karşılayacak...
bize sormayacakta gerçekten atv çaresiz kaldı yoksa vadi gibi bir diziyi bu hallere düşürerek karizmayı çizdirdi, yeni başlayan diziden korkup bir buçuk saat reklam vermemek çok ayıp , yarın tns de ab de 5 reyting alın öpüp başınıza koyun)))
yine zirvedeyiz intikam bekleneni karşılıyamıyor
İntikam'ı izledim hoş bir bölümdü. Beğendim
beklenti neydi ?
Allah aşkına niye karizmayı çizdirsin aksine karizmasına karizma kattı başka bi kanal olsa böyle reytinli bir diziye 10 dkkada bir reklam verdidirirdi destere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?