10 Nisan 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 8 44.4%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 2 11.1%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 5 27.8%
  • Eskişehirspor - Antalyaspor Maçı (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 3 16.7%
  • Firar (Star)

Oy: 3 16.7%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 5.6%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 7 38.9%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 5 27.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

Alakası ciddi şekilde var aslında, geçen hafta tüm dizilerin düşmesini, hepsinin kötü olmasına bağlayamayız herhalde.

Ya da yazın en yüksek reytingin 4 olduğu zamanları nasıl açıklayacağız ? Yazın yayınlanan her şey berbat mı ?

Ya da share artarken reytingin düşmesi ? Bunun anlamı ekran başındaki izleyicinin azalmasıdır.

A/B'de daha açık ve net bir yükseliş var aslında.
O alan dikkat çekmeye daha müsait demek istiyorum.

arkadaşlar ab de yükselişin tek neddeni iki gündür istanbulda havalar kışı aratmıyor. özelikle yazı görmüş neşelemiş insanları bu hava acayip ürküttü ve bir çogunuda hasta yapmıştır. bu durumda paralı ab halkı parklara bahçelere eglenmeye gitmeyip evinde oturmuş. zaten geçen hafta gecelere akmışlardı bu hafta dinleniyorlar işte. havalar tekrar düzelsin öbzg yükseldi diye sevenleri göremek lazım.. bu arada öbzg yükselince sbt ye metiyeler düzen arkadaşlara da selam olsun
)))))))))))))))

Ben Sali aksamlari Ucuruma bakardim ama aksam dedim Oyle bir gecer zaman ki'ye bakayim ben 1.sezon bakiyodum ama 2.sezn bakmamaya basladim aksam bakiyim dedim ve cok begendim.Hele yeni bolumun ilk sahnesi muhtesemdi cok begendim bundan sonra benim icin 1.Muhtesem Yuzyil 2.Fatmagul'un Sucu Ne? 3.Oyle Bir Gecer Zaman Ki.Sali geceleri bundan sonra Oyle Bir Gecer Zaman Ki'ye bakicam.

Neye göre kime göre kalitesiz? Her dizinin çekiminin zaten olağanüstü güzel olması gerekmiyor. Gösterişli çekim yapmak isteyen film yapar ya da haftada 1 gün yayınlar ki haftada 1 gun yayinlanan dizilerin de mukemmel cekilmesi gerekmiyor. Beni Affet'i annem her gün takip etmeye çalışıyor. Çünkü hikayesini beğeniyor, merak ediyor. Ha şunu da soyleyeyim annem
oyle her diziyi izlemez. takip ettigi 3 dizisi vardir. Guzel cekim ve mukemmel senaryo isteyen dizi degil otursun sanat filmi izlesin. Ayrica şunu da belirtiyim Deniz Yıldızından ayrilan iki oyuncu istedikleri miktarda para alamadiklari icin sagliklarini bahane ederek ayrildilar.

öbgzk haftaya düşer kesin
pis yedili artmış

ow ben unuttum kim kazandı

Bence Öyle Bir Geçer Zaman ki dün çok sıkıcı ve durağandı, hep süre dolsun bölümleri vardı, en az 3 reyting kaybetmesine kesin gözüyle bakıyorum.

öyle bir geçer zamankiyi bana sor
) uzmanı oldum artık dizinin sevsemde sevmesemde izliyorum dünki bölümü diğer haftalara göre güzeldi artması normal bence en azından farklı bir heyecan vardı filmde kenanla ali arasındaki tartışma olsun aylin soner macerasındaki ayrılık rüzgarları falan geçen haftalara göre iyiydi .. saçma yerleri yokmuydu vardı hele metenin cezaevi aracı peşinden gitmesi araca tuzak kurma çalışmaları nihalin araçta nedense beyin sarsıntısı geçirip yalpalayarak ormana doğru gidişi saçma sapan sahnelerdendi ama geneli güzeldi filmin..

ab grubunda 17 reyting almış sbt nin son dönemdeki en yüksek rakamı
)

havaların soğuması insanları eve kapatır anladım da .. eve kapananların tercihi neden öbgz olmuş onuda açıklasan beyazsoy merak edilen yer orası

Ben de bir miktar obgzye baktim. Isler iyice karismis. Genel olarak takip etmedigim icin reklamda degistirdim hemen ama bolum heyecanliya benziyordu...
Ucuruma baktim biraz.
Gece de trtde kabakurgu vardi. Onu izledim..

Ö.b.g.z.k artmış.zaten çok güzel bir bölümdü TNS reytinglerinde daha da artacak

Katılıyorum yorumuna. Bütün dizilerin birden yükselmesinin sebebi bu olabilir. Bu 1-2 gün yeniden yüksek reytingler göreceğiz gibi ama sonrasında yeniden azalır.

pis yedili ve uçuruma baktım... pis yedili dün geçen haftaya gre daha iyiyidi.. uçurumdan pek bişey anlamadım zaten reklam aralarında izledim..

Beyaz TV de KVP tekrarini ve birazda seksenleri izledim. KVP de müthis bir Bölümdü Iskender Memati yi ele gecirdi.

ÖBGZK bu hafta iki grubtada yükselerek zirvede yer almayi bilmis, hele AB de baya bir yükselis var.

Seksenler AB de 8 Reytingi gördü helal olsun diyorum, dünkü Bölümün sonunda anasi hasta olan Ülkücü genci sirtindan vurdular müthis bir sondu sonuna kadar hak ediyor bu reytingleri.

Pis Yedili AB de 10. siraya düsmüs olsada, Total de yükselerek Total deki 2. sirasini korumus.

Ucurum AB de 8. olarak basarili olmus ama Total de hala 4 Reytingi göremedi.

Star Tv de yayinlanan Firar yarisi yine cok geriden takip etmis, bence ger bu dizi sezon sonuna kadar devam edecekse Koyu Kirmizi da edebilirdi.

Atv de yayinlanan ES ES - Antalyaspor maci bekleneni verememis.

Uçurum'u izledim süper bir bölümdü.Ama bir türlü hak ettiği sıralamaya gelemedi

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]20[/TD]
[TD]EVİM ŞAHANE (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]24:42:23[/TD]
[TD]25:52:10[/TD]
[TD]01:09:47[/TD]
[TD]3,13[/TD]
[TD]25,09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok harika ya şahane!

destere ' Alıntı:
havaların soğuması insanları eve
kapatır anladım da .. eve kapananların
tercihi neden öbgz olmuş onuda
açıklasan beyazsoy merak edilen yer
orası
Bu insanlar daha önce obzg ızlıyordu da ondan. şimdi sen bilmediğin bir yere gitsem daha önce tanıdıgın birinin yanına mi gidersin yoksa hiç bilmediğin şeye mi bakarsın. doğal olarak insanlar daha önce bildikleri şeye bakmışlar.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #ffffff"]
[TD]4[/TD]
[TD]UNUTMA BENİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]15:26:17[/TD]
[TD]16:44:00[/TD]
[TD]00:51:13[/TD]
[TD]5,96[/TD]
[TD]25,41
bu dizi bunu haketmiyor[/TD]
[/TR]