10 Mayıs 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Survivor gine çok iyi gitmiş bugün dahada artar

Survivor yine rahat şekilde zirvede yer almış. Dünkü bölümde tek oyun vardı ve bu yüzden sıkıcıydı. Bugün ve yarın çok iyi oranlar alacaktır.

Arka Sokaklar Hüsnü'nün vurulmasına rağmen yine düşük gitmiş.

Bugünün Saraylısı idare etmiş diyelim. Ama süresi cidden uzunmuş..

Fatih Harbiye totalde iyi sayılır ab'de kötü..

Kim O yine düşük gitmiş. Dün ilk defa izledim ve cidden komikti Bülent Emrah Parlak ve Burak Kut d baya renk katmış programa. Ama program tutmadı yani sosyal medyada da varlık gösteremiyor diğer sezona kalmaz gibi..

Çalıkuşu ab'de az da olsa toparlanmış.

Survivor zirvede tebrikler,Bugünün Saraylısı'ndan enaz bir 5 beklerdim.

ben neyin yüksek neyin düşük olduğunu bildiğim için değiştirmesende olur
Aynen bence de
Seni kızdırmak, seni sinir etmek gibi bir dertte değilim. Acun'u sevdiğini biliyorum ama özellikle Pazartesi günü ile kıyaslayınca gün boşluğundan fazlasıyla yararlandığı belli oluyor o gün. Ama Cumartesi günü 8 reyting alıyor. Pazartesi günü 11-12 reyting alıyor. Anlatmak istediğim bu yani.

yalnız şunu da unutma pazartesi ödül oyunu+ada konseyi yani kim elenecek stresi ve heyecanı var,pazar desen ödül+dokunulmazlık+ada konseyi ama cumartesi sadece ödül oyunu bu yüzden

yalnız şunu da unutma pazartesi ödül oyunu+ada konseyi yani kim elenecek stresi ve heyecanı var,pazar desen ödül+dokunulmazlık+ada konseyi ama cumartesi sadece ödül oyunu bu yüzden
Olsun yine de düşük sırf bu koca kafalı @Bully beğendiği için inadım inat çaldığım düdük. Acun çok başarısız.

Olsun yine de düşük sırf bu koca kafalı @Bully beğendiği için inadım inat çaldığım düdük. Acun çok başarısız.
@HachiKo doğru yazmış ki.
Cumartesi günleri genelde en sıkıcı bölüm olur hep düşük gelir zaten en düşük reytingi de 8-9 yani. Pazar-Pazartesi günleri bölümler çok heyecanlı olur bu yüzden 10-11 reytinglere yükselir.

valla kendini kandırma bence bunun böyle olmadığını sende biliyosun öyle değil mi
Kendimi kandırmıyorum ki zaten
Karşısına güçlü rakipler geldiğinde halini görüyoruz sadece. Ama Pazartesiye bir iki tane daha güçlü dizi gelse o zaman ak kara ortaya çıkar.

Sanmıyorum demek ki belirgin kitlesi yok. Boşluktan izleniyor işte.

Survivor nefretinden yapıyorsun bu yorumları anlayışla karşılıyorum.

acun başarısız olsaydı şu an türkiyenin en zenginlerinden biri olmazdı

Survivor nefretinden yapıyorsun bu yorumları anlayışla karşılıyorum.
Nefret ağır bir kelime. Saçma bulduğum bir program diyelim. O biçim kaliteli diziler düşük reyting alırken bu sistemde, böylesi saçma programların yüksek reyting alması sinir ediyor diyelim. Normalde en fazla hakettiği oran 7 bence. Daha ötesi olmamalı.

survivor idare etmiş
as düşük almış ortalamaya göre
bs iyi gidiyor