ister tam yükselemesin 9 rating almış özeti 2.olmuş dünya kadar para alıyo acunCumartesileri böyle çünkü rakip daha fazla totalde. Ama AB rakibi yok neredeyse orada bile tam yükselemiyor.
Aynen bence de Seni kızdırmak, seni sinir etmek gibi bir dertte değilim. Acun'u sevdiğini biliyorum ama özellikle Pazartesi günü ile kıyaslayınca gün boşluğundan fazlasıyla yararlandığı belli oluyor o gün. Ama Cumartesi günü 8 reyting alıyor. Pazartesi günü 11-12 reyting alıyor. Anlatmak istediğim bu yani.ben neyin yüksek neyin düşük olduğunu bildiğim için değiştirmesende olur
yalnız şunu da unutma pazartesi ödül oyunu+ada konseyi yani kim elenecek stresi ve heyecanı var,pazar desen ödül+dokunulmazlık+ada konseyi ama cumartesi sadece ödül oyunu bu yüzdenAynen bence de Seni kızdırmak, seni sinir etmek gibi bir dertte değilim. Acun'u sevdiğini biliyorum ama özellikle Pazartesi günü ile kıyaslayınca gün boşluğundan fazlasıyla yararlandığı belli oluyor o gün. Ama Cumartesi günü 8 reyting alıyor. Pazartesi günü 11-12 reyting alıyor. Anlatmak istediğim bu yani.
Olsun yine de düşük sırf bu koca kafalı @Bully beğendiği için inadım inat çaldığım düdük. Acun çok başarısız.yalnız şunu da unutma pazartesi ödül oyunu+ada konseyi yani kim elenecek stresi ve heyecanı var,pazar desen ödül+dokunulmazlık+ada konseyi ama cumartesi sadece ödül oyunu bu yüzden
@HachiKo doğru yazmış ki. Cumartesi günleri genelde en sıkıcı bölüm olur hep düşük gelir zaten en düşük reytingi de 8-9 yani. Pazar-Pazartesi günleri bölümler çok heyecanlı olur bu yüzden 10-11 reytinglere yükselir.Olsun yine de düşük sırf bu koca kafalı @Bully beğendiği için inadım inat çaldığım düdük. Acun çok başarısız.
Kendimi kandırmıyorum ki zaten Karşısına güçlü rakipler geldiğinde halini görüyoruz sadece. Ama Pazartesiye bir iki tane daha güçlü dizi gelse o zaman ak kara ortaya çıkar.valla kendini kandırma bence bunun böyle olmadığını sende biliyosun öyle değil mi
Sanmıyorum demek ki belirgin kitlesi yok. Boşluktan izleniyor işte.@HachiKo doğru yazmış ki. Cumartesi günleri genelde en sıkıcı bölüm olur hep düşük gelir zaten en düşük reytingi de 8-9 yani. Pazar-Pazartesi günleri bölümler çok heyecanlı olur bu yüzden 10-11 reytinglere yükselir.
Survivor nefretinden yapıyorsun bu yorumları anlayışla karşılıyorum.Kendimi kandırmıyorum ki zaten Karşısına güçlü rakipler geldiğinde halini görüyoruz sadece. Ama Pazartesiye bir iki tane daha güçlü dizi gelse o zaman ak kara ortaya çıkar.
Sanmıyorum demek ki belirgin kitlesi yok. Boşluktan izleniyor işte.
acun başarısız olsaydı şu an türkiyenin en zenginlerinden biri olmazdıKendimi kandırmıyorum ki zaten Karşısına güçlü rakipler geldiğinde halini görüyoruz sadece. Ama Pazartesiye bir iki tane daha güçlü dizi gelse o zaman ak kara ortaya çıkar.
Sanmıyorum demek ki belirgin kitlesi yok. Boşluktan izleniyor işte.
Nefret ağır bir kelime. Saçma bulduğum bir program diyelim. O biçim kaliteli diziler düşük reyting alırken bu sistemde, böylesi saçma programların yüksek reyting alması sinir ediyor diyelim. Normalde en fazla hakettiği oran 7 bence. Daha ötesi olmamalı.Survivor nefretinden yapıyorsun bu yorumları anlayışla karşılıyorum.
İşte sizlerin sayesinde zengin oldu adam. Hem de bir o kadar görgüsüz. Acun'un zengin olmasına çok sevinmiş gibisin.acun başarısız olsaydı şu an türkiyenin en zenginlerinden biri olmazdı
yarışmalarını çok beğeniyorum survivor,yst,ost hepsi ayrı güzel zengin olmasına niye sevinmiyeyimİşte sizlerin sayesinde zengin oldu adam. Hem de bir o kadar görgüsüz. Acun'un zengin olmasına çok sevinmiş gibisin.