10 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Dila Hanım sezon başındam betri ne kadar yükselip düşse de hiçbir zaman hiçbir grupta zirveyi alamadı.

Tatar Ramazan Cuma boşluğundan yararlanıyor. Zaten en vasat dizi bile iyi gider o saatte. Arka Sokaklar Cuma PT2'de totalde 10, A/B'de 6 alır. :D

Beyaz Show boşlukta ve diğer günün cumartesi olması açısından o saatte iyi gidiyor.
Tatar Ramazan artık zirveyi almalı diyorum. :)

dila hanım dün güzel bölümdü uzun zaman sonra reytinglerede katkısı olmuş yükselmiş arkadaslar haftaya baska senarist gelcek bakalım

rıza babaya roketle saldırmaları lazım artık yoksa durum kötü
karagül iyi gidiyor fox adına
atv tatar için hs yi harcadı ama genee bişi yok en azından kmoi kalsa ab yi alırdı
diloş toparlanıyor
bryaz show çok iyi gitmiş

Vay diloş coşmuş beya. :) Kıl payı Karagül'ün gerisinde kalmış diloş. Karagül geç başlayıp 23.50'de biterse gayet normal. :))

Bir zahmet arka sokakların a/b'sini yorumlayıverin forumca a/b hastasıyız ya(!) :) A pardon cumaları arkanın a/b'si yemiyordu. :)))

Koçan'ın hakettiği budur...

Sınavım olduğu için diloşu 15 dakika, benzemez'i yarım saati geçkin izledim. Tatar'ı hiç izleyemedim.

Diloş'da Azer-Fatma sahnesi vardı. Fatma Azer'i affedecek sanırım. Diloş izleyicisinin en sevdiği ikili Fatma-Azer haftalar sonra tekrar bir araya gelince reyting artmış. :) Haftalardır söylüyorum senaristler bu ikiliyi mahvetmeyecekti başta neyse zararın neresinden dönersen kâr... Haftaya yeni senarist geliyor tüm bölümü izlemeyi planlıyorum umarım düzelme olur. :)

Benzemez Kimse Sana'da jüri evlere şenlik yine atışmalar falan eğlenceli ama yarışmacılar pek eğlenceli değil... 😛 Geçen sene yarışmacılar daha iyiydi...

- - - Ekleme - - -

Tatar da iyi gitmiş bu arada.

Vay diloş coşmuş beya. :)

Diloş'da Azer-Fatma sahnesi vardı. Fatma Azer'i affedecek sanırım. Diloş izleyicisinin en sevdiği ikili Fatma-Azer haftalar sonra tekrar bir araya gelince reyting artmış. :) Haftalardır söylüyorum senaristler bu ikiliyi mahvetmeyecekti başta neyse zararın neresinden dönersen kâr... Haftaya yeni senarist geliyor tüm bölümü izlemeyi planlıyorum umarım düzelme olur. :)

Seyirci'nin en cok sevdigi cift mi bilmem ama bencede cok yakisiyorlar :) Fatma dönmeli Azer'e... Azer süper :D

Benim zamanında Fatma-Azer, Diloş-Rıza'dan daha çok seviliyordu daha destansı aşkları vardı. :D

Azer'i ben hep söyledim zaten efsane bir karakterdir. :D

Simdi de öyle sayilir bence. Riza-Dila arasinda cogu zaman soguk rüzgarlar esiyor.. Ates ile Barut degiller ki :D
Ama Fatma ve Azer.. iclerinde hep birsey var.. hele Azer'in...

Karagülde tecavüz girişimi var diyordum meğer tecavüz edilmiş galiba.

18 yaşını bile doldurmamış kız hamile kalmış, doktora gizli kürtaja gidiyor vayy bee karagül'e bak sen çok huzurlu(!) takdir edilesi. :)

Koçan yeteri kadar dini sömürü yapamamış galiba dibe dibe gidiyor. :) Koçancılar yorum yapamamış konuya. :))

Karagülde tecavüz girişimi var diyordum meğer tecavüz edilmiş galiba.

18 yaşını bile doldurmamış kız hamile kalmış, doktora gizli kürtaja gidiyor vayy bee karagül'e bak sen çok huzurlu(!) takdir edilesi. :)

Koçan yeteri kadar dini sömürü yapamamış galiba dibe dibe gidiyor. :) Koçancılar yorum yapamamış konuya. :))

tecavùz yok! yani edilmedi o kız önceden sevgilisiyle yatmıs sonra hamile kalmis.Tecavüz girisiminiyse sevgilisinin arkadası yapmaya çalıştı