10 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

bu hafta resmen suskunlar süperdi... en önemliside grur komserin gazanfer çıkması beni çok şaşırttı.. ayy böyle süper bi bölüm görmedim.. bu arada totalde gzel bi çıkış var fakat absi yüksek olan bi dizinin ab de düşmesi bni bi kez daha şaşırttı..

suskunlar bu sezonu bitirirse büyük başarı tamamen hayal kırıklığı
))

yakında beyaz tv ye geçer suskunlar
)

çok güzel geçilmis

beni affet geçmis ben ne diyorum drama da hüzün artırırsan acıtasyonu reytingler tavan yapar
)))))) öyle bir geçer zaman ki anlamayız nasil geçtigini :=)

Harbi tebrik etmek lazım şaşırdım geçmesine ama bugün hiç şansı yok söylim

Fatmagul'un Sucu Ne? izledigim bu en guzel bolumdu dugun,mustafanin olmesi okadar cok begendim ki sonuna kadar 13 reytingi hakediyor.

sbt nin deneklerin dandik olduğu icin zaman zaman ufak reytingli dizilerin reytingleri gider gelir. ama suskunlar belli bir reytingi asmaz. sezon sonu 6 bölüm sonra bay bay denir diziye
)))) suskunlarin tek pozitif tarafı kurtlar vadisine ecel terleri dokturmesi .
))) suskunlar olmasa belki kurtlar tnt den ayrılmayacakti

dozlarda bu işin ne alakası var hangi sanatçı canlı yayında evlesense bu reytingi alır. yalnız bu songül katkının kaçıncı evliliği artık bosanmasini da canlı yayında yapar reyting reytingdir
))))

dozlarda bu işin ne alakası var hangi sanatçı canlı yayında evlesense bu reytingi alır. yalnız bu songül katkının kaçıncı evliliği artık bosanmasini da canlı yayında yapar reyting reytingdir
))))

aman onu bunu boşver. İşte FOX'un gücü bu
xD

fatmagül efsaneydi muhteşemdi mükemmeldi her şeyi hakediyodu dünkü bölüm vadiyede 4-5 reyting fark atarak kalitesini göstermiş tadı hala damağımda ya

Fatmagülün Kuşu ne? kuş gibi uçmuş ama yere çakılması yakındır
Kurtlar Vadisi bu oranları alamaz. Son 1 saat heyecan doruktaydı
Azgınlar iyice azmış. Yakında 2 reytingle biter. Sosyal Medyada konuştular baktılar dizi azıttı

Son düzenleme:
Fatmagül, Vadi'ye fark atmış bu hafta, özellikle de A/B'de.

Vadi oranlarını artırsa da A/B'de Fatmagül'ün gerisinde kalmış.

Suskunlar iyi gitmeye devam ediyor.

Şanslı Masa yazın gelmesiyle beraber atağa kalkarak A/B'de ilk 5'e girmeyi başarmış.

İnsanlar Alemi A/B'de iyi oranlar almış. Program yazın çok daha iyi oranlar alır bence.

fatmagül süperdi cidden çok iyiydi final bölümü gibiydi heyecan çok arttı kvp haziran gelmeden sezon finali vermeli fatmagül farkı iyice açacak

Günlük Star Tv'yi yerme yorumumu yapayım.

Canımın İçi'nin sonu görünüyor. Çok çok kötü gidiyor. Cenazesi yakın.

Eyvah Düşüyorum, Muhteşem'in gazı olmadan her zamanki bayıklığıyla izlenmemiş.

İnsanlar alemi total çok kötü ama a/b'de idare edebilir.

Melek, Soframız ve Benim Güzel Evim üçlüsüne girmiyorum bile. Çünkü onların bulunduğu berbat durumu açıklayacak söz yok.

Fakat Star Ana Haber ve Yeni Bir Hayat iyi oranlar aldı diyebiliriz.

Son düzenleme: