Onur_35
Favori Üye
ilk 1 saat için diyorum zatenaga abartma 1 saat durgun geçti sadece son aksiyon sahnesi herşeye bedel
ilk 1 saat için diyorum zatenaga abartma 1 saat durgun geçti sadece son aksiyon sahnesi herşeye bedel
ilk 1 saat için diyorum zaten
bende izleyeceğim son 1 saatini orası iyiydi tekrar 3 -4 kez seyrettimaga olur böyle şeyler onlarda insan son 1 saatle gönlümüzü aldılar aksiyon sahnesi harbiden süper ötesiydi şimdi bikaç kez daha izlicem
bende izleyeceğim son 1 saatini orası iyiydi tekrar 3 -4 kez seyrettim
çok güzel geçilmis
beni affet geçmis ben ne diyorum drama da hüzün artırırsan acıtasyonu reytingler tavan yapar)))))) öyle bir geçer zaman ki anlamayız nasil geçtigini :=)
Harbi tebrik etmek lazım şaşırdım geçmesine ama bugün hiç şansı yok söylim
bu hafta resmen suskunlar süperdi... en önemliside grur komserin gazanfer çıkması beni çok şaşırttı.. ayy böyle süper bi bölüm görmedim.. bu arada totalde gzel bi çıkış var fakat absi yüksek olan bi dizinin ab de düşmesi bni bi kez daha şaşırttı..
13:00 - 14:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 3.9 , 2) KANALD: 2.05 , 3) TRTCCK: 1.27
14:00 - 15:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 4.2 , 2) KANALD: 2.14 , 3) TRTCCK: 1.11
15:00 - 16:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 4.13 , 2) KANALD: 2.64 , 3) SHOW: 0.86
İŞTE FOX BUDUR!
dozlarda bu işin ne alakası var hangi sanatçı canlı yayında evlesense bu reytingi alır. yalnız bu songül katkının kaçıncı evliliği artık bosanmasini da canlı yayında yapar reyting reytingdir))))
aman onu bunu boşver. İşte FOX'un gücü buxD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?