10 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

atv haber ödül aldi düsüs üstüne düsüs yasiyor

Son düzenleme:
dün annem babam yine tv'de fatmagülü seyretti bende internetten vadiyi çok açtılar televizyon sesini bende kulaklığı sonuna kadar açmak zorunda kaldım :)

[TABLE="class: tv_rating"]

[TR="class: even"]
[TD]12.[/TD]
[TD]SUSKUNLAR[/TD]
[TD="align: center"]
1x1.gif
[/TD]
[TD="align: right"]4.02[/TD]
[TD="align: right"]9.87[/TD]
[/TR]
[TR="class: odd"]
[TD]16.[/TD]
[TD]ALİ KIRCA ANA HABER[/TD]
1x1.gif
[/TD]
[TD="align: right"]3.33[/TD]
[TD="align: right"]11.00[/TD]
[/TR]
[TD]23.[/TD]
[TD]SUSKUNLAR - OZET (TKR)[/TD]
1x1.gif
[/TD]
[TD="align: right"]2.81[/TD]
[TD="align: right"]7.39[/TD]
[/TR]
[TD]33.[/TD]
[TD]SICAK GÜNDEM[/TD]
1x1.gif
[/TD]
[TD="align: right"]2.29[/TD]
[TD="align: right"]8.24[/TD]
[/TR]
[TD]45.[/TD]
[TD]SPOR SAYFASI[/TD]
1x1.gif
[/TD]
[TD="align: right"]1.85[/TD]
[TD="align: right"]5.55[/TD]
[/TR]
[TD]49.[/TD]
[TD]SHOW KULÜP[/TD]
1x1.gif
[/TD]
[TD="align: right"]1.59[/TD]
[TD="align: right"]8.45[/TD]
[/TR]
[TD]53.[/TD]
[TD]HAYATA GÜLÜMSE[/TD]
1x1.gif
[/TD]
[TD="align: right"]1.55[/TD]
[TD="align: right"]4.91[/TD]
[/TR]
[TD]57.[/TD]
[TD]SABA TÜMER İLE BUGÜN[/TD]
1x1.gif
[/TD]
[TD="align: right"]1.29[/TD]
[TD="align: right"]6.59[/TD]
[/TR]
[TD]58.[/TD]
[TD]BUGÜN NE GİYSEM?[/TD]
1x1.gif
[/TD]
[TD="align: right"]1.29[/TD]
[TD="align: right"]6.19[/TD]
[/TR]
[TD]99.[/TD]
[TD]SİYASET MEYDANI[/TD]
1x1.gif
[/TD]
[TD="align: right"]0.78[/TD]
[TD="align: right"]3.19[/TD]
[/TR]

[/TABLE]
show 10 share geçememis bi haber geçmis suskunlar bu gün olmadi bence pazartesi pt1 de is yapar ilk 5e girer

Fatmagulu tebrik ediyorum süper oranlar almış harika bir bölündü..
Toteldeki reytingi cok iyi Ama ben daha fazla bekliyodum...
Ama dün dediğim gibi ab de 13 lere çıkarız dedim ve çıktık cidden.. Ab oranları süper ucmus..

Kvp yada 4 reyting fark armişiz :))) artık Kvp iyicene hayal oldu 1. Ligi
Tekli rakamlarla takılıyo :))))

Kvp de biraz daha aksiyon olsun o eski kurtlar gibi olsun bakalım nasıl birinci oluyoruz hata senaristleri diziyi mahvettller bu reytingini hakediyor o eski vadi olsaydı şimdi 20 25 reyting rahat almıştı .aşırı b,ölümler falan :(

Kvp de biraz daha aksiyon olsun o eski kurtlar gibi olsun bakalım nasıl birinci oluyoruz hata senaristleri diziyi mahvettller bu reytingini hakediyor o eski vadi olsaydı şimdi 20 25 reyting rahat almıştı .aşırı b,ölümler falan :(

20-25'mi Şu anda 20 reyting alan dizi varmıda KVP eski hali olsa alacak.

fatmagül napmıs öyle finale dogru yükselen 2.dizi son yıllardaki alemin kralı devam etmesi için bu oranlar yter insanlar alemi de gayet iyi milyoner ab de vadiyi gecer biraz şov katsa olaya vadi kanal d ye geçmezse işi zor

bugün arkadaşlarımız daha makul ve mantıklı yorumlar yapmış zaten bir iki arkadaş hariç diğer yorumlar çok seviyeli yorumlar

yasin arkadaşımızı kutluyorum ama sadece bugün için değil ilk foruma katıldığım günden beri en düzgün yorum sahibi vadi izleyicisi olduğu içinde ayrıca tebrik ediyorum..

fatmagül geçen haftaya göre çok daha fazla arttırmış reytingleri sbt olmasa dünkü izlenme oranı en az 18 civarı olurdu..

vadi geçen haftayla aynı oranları almış istikrarlı gidiyor

suskunlar her zamanki gibi çok az izlenme oranlarına sahip yakında biter bu dizi :)))

Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi oranlarını koruyarak, yine Kanal D'yi zirveye taşımış.
KVP biraz düşüş yaşasa da TNT için çok güzel reytingler almaya devam ediyor :)
Unutma Beni ise müthiş giderek FOX'u sevindirmeyi başarmış :)
Beni Affet birden yükseldi ve Unutma Beni ile aynı reytingi almış. Bu dizi de giderek yükseliyor :)
ATV'nin yarışması ise süper oranlar alarak ATV'yi yine sevindirdi. Kenan Işık gerçekten çok güzel bir sunucu :)
Deniz Yıldızı ise ilk 10'a girerek yine süper bir iş çıkarmış. Ama bugün daha da yükselecektir çünkü en heyecanlı bölümü bugün FOX'da olacak! :)
Şanslı Masa tüm eleştirilere rağmen süper gitmeye devam ediyor. Yazın daha da çok reytingleri artacaktır :)
Alemin Kralı ise ATV için güzel oranlar almaya devam ediyor.
Suskunlar ise adeta berbat gitmiş. Show bu reytinglere fazla katlanmaz şimdiden söyleyeyim :)
Nazlı Tolga ile FOX Ana Haber güzel oranlar alarak güzel bir ana haber programı olduğunu yine kanıtlamış :)
Müge Anla ile Tatlı Sert ise saatine göre çok iyi oranlar alıyor :) Daha yıllarca devam edecek gibi de :)
İnsanlar Alemi ise orta gidiyor fakat yükselmesi gerekiyor :)
Dinle Sevgili ise düşük oranlar almaya devam etmiş. Bence FOX bu diziyi sadece cumartesi 19.45'de başlatmalı 21.00'da bitmeli :)
Star'ın Eyvah Düşüyorum yarışması ise resmen çöküntü yaşamış. Bakalım haftaya neler olacak? Reytingleri düzelebilecek mi?
Star'ın gereksiz dizisi Canımın İçi ise berbat gitmeye devam etmiş. Bence fazla uzatmanın bir anlamı yok :) :)

bugün arkadaşlarımız daha makul ve mantıklı yorumlar yapmış zaten bir iki arkadaş hariç diğer yorumlar çok seviyeli yorumlar

yasin arkadaşımızı kutluyorum ama sadece bugün için değil ilk foruma katıldığım günden beri en düzgün yorum sahibi vadi izleyicisi olduğu içinde ayrıca tebrik ediyorum..

Zaten S

fatmagül geçen haftaya göre çok daha fazla arttırmış reytingleri sbt olmasa dünkü izlenme oranı en az 18 civarı olurdu..

vadi geçen haftayla aynı oranları almış istikrarlı gidiyor

suskunlar her zamanki gibi çok az izlenme oranlarına sahip yakında biter bu dizi :)))

Zaten Show bu dizinin bu reytinglere dayanmaz. hemen bitirir diziyi çok yakında :)
bence bitirirse hemen FOX alsın :)

Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi oranlarını koruyarak, yine Kanal D'yi zirveye taşımış.
KVP biraz düşüş yaşasa da TNT için çok güzel reytingler almaya devam ediyor :)
Unutma Beni ise müthiş giderek FOX'u sevindirmeyi başarmış :)
Beni Affet birden yükseldi ve Unutma Beni ile aynı reytingi almış. Bu dizi de giderek yükseliyor :)
ATV'nin yarışması ise süper oranlar alarak ATV'yi yine sevindirdi. Kenan Işık gerçekten çok güzel bir sunucu :)
Deniz Yıldızı ise ilk 10'a girerek yine süper bir iş çıkarmış. Ama bugün daha da yükselecektir çünkü en heyecanlı bölümü bugün FOX'da olacak! :)
Şanslı Masa tüm eleştirilere rağmen süper gitmeye devam ediyor. Yazın daha da çok reytingleri artacaktır :)
Alemin Kralı ise ATV için güzel oranlar almaya devam ediyor.
Suskunlar ise adeta berbat gitmiş. Show bu reytinglere fazla katlanmaz şimdiden söyleyeyim :)
Nazlı Tolga ile FOX Ana Haber güzel oranlar alarak güzel bir ana haber programı olduğunu yine kanıtlamış :)
Müge Anla ile Tatlı Sert ise saatine göre çok iyi oranlar alıyor :) Daha yıllarca devam edecek gibi de :)
İnsanlar Alemi ise orta gidiyor fakat yükselmesi gerekiyor :)
Dinle Sevgili ise düşük oranlar almaya devam etmiş. Bence FOX bu diziyi sadece cumartesi 19.45'de başlatmalı 21.00'da bitmeli :)
Star'ın Eyvah Düşüyorum yarışması ise resmen çöküntü yaşamış. Bakalım haftaya neler olacak? Reytingleri düzelebilecek mi?
Star'ın gereksiz dizisi Canımın İçi ise berbat gitmeye devam etmiş. Bence fazla uzatmanın bir anlamı yok :) :)

dinle sevgili bitmeli veya saat deismeli ab cok kotu gitmis eyvjh dusuom dun 8 reyting gecti ne anlation 2.oldu

vadi beklediğimin aksine yükselmiş azda olsa haftaya 10 u geçeriz kesinlikle fatmagül alıp alabileceği en yüksek reytingleri alıyo ki neye göre aldığı belli 2000 kişiye göre :d vadi nin dün ilk 1 saati durgundu son 1 saati süper ötesiydi ayrıca saat 21.45 olmalı kesinlikle büyük bi kanala geçersek saati de 21.45 yaparsak 15 reytingin altına düşmemiz imkansız olur farkla 1.oluruz tnt de aldığımız şu oranları hiçbir şey alamaz o da doğru mu değil mi belli değil

nerde o eki vadi ya pek beğenmedim bu bölümü eskisi ne kadar güzeldi kız kardeşim olsa daha iyi yazardı eskiden zamanın geçtiğini anlamazdım :(

Bir an önce Dinle Sevgili'nin saati değişmeli
artık hafta içi her gün 16.45 yeni bölüm olmalı :)