Kvp de biraz daha aksiyon olsun o eski kurtlar gibi olsun bakalım nasıl birinci oluyoruz hata senaristleri diziyi mahvettller bu reytingini hakediyor o eski vadi olsaydı şimdi 20 25 reyting rahat almıştı .aşırı b,ölümler falan
bugün arkadaşlarımız daha makul ve mantıklı yorumlar yapmış zaten bir iki arkadaş hariç diğer yorumlar çok seviyeli yorumlar
yasin arkadaşımızı kutluyorum ama sadece bugün için değil ilk foruma katıldığım günden beri en düzgün yorum sahibi vadi izleyicisi olduğu içinde ayrıca tebrik ediyorum..
Zaten S
fatmagül geçen haftaya göre çok daha fazla arttırmış reytingleri sbt olmasa dünkü izlenme oranı en az 18 civarı olurdu..
vadi geçen haftayla aynı oranları almış istikrarlı gidiyor
suskunlar her zamanki gibi çok az izlenme oranlarına sahip yakında biter bu dizi))
Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi oranlarını koruyarak, yine Kanal D'yi zirveye taşımış.
KVP biraz düşüş yaşasa da TNT için çok güzel reytingler almaya devam ediyor
Unutma Beni ise müthiş giderek FOX'u sevindirmeyi başarmış
Beni Affet birden yükseldi ve Unutma Beni ile aynı reytingi almış. Bu dizi de giderek yükseliyor
ATV'nin yarışması ise süper oranlar alarak ATV'yi yine sevindirdi. Kenan Işık gerçekten çok güzel bir sunucu
Deniz Yıldızı ise ilk 10'a girerek yine süper bir iş çıkarmış. Ama bugün daha da yükselecektir çünkü en heyecanlı bölümü bugün FOX'da olacak!
Şanslı Masa tüm eleştirilere rağmen süper gitmeye devam ediyor. Yazın daha da çok reytingleri artacaktır
Alemin Kralı ise ATV için güzel oranlar almaya devam ediyor.
Suskunlar ise adeta berbat gitmiş. Show bu reytinglere fazla katlanmaz şimdiden söyleyeyim
Nazlı Tolga ile FOX Ana Haber güzel oranlar alarak güzel bir ana haber programı olduğunu yine kanıtlamış
Müge Anla ile Tatlı Sert ise saatine göre çok iyi oranlar alıyorDaha yıllarca devam edecek gibi de
İnsanlar Alemi ise orta gidiyor fakat yükselmesi gerekiyor
Dinle Sevgili ise düşük oranlar almaya devam etmiş. Bence FOX bu diziyi sadece cumartesi 19.45'de başlatmalı 21.00'da bitmeli
Star'ın Eyvah Düşüyorum yarışması ise resmen çöküntü yaşamış. Bakalım haftaya neler olacak? Reytingleri düzelebilecek mi?
Star'ın gereksiz dizisi Canımın İçi ise berbat gitmeye devam etmiş. Bence fazla uzatmanın bir anlamı yok
nerde o eki vadi ya pek beğenmedim bu bölümü eskisi ne kadar güzeldi kız kardeşim olsa daha iyi yazardı eskiden zamanın geçtiğini anlamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?