Hafta boyu dizilerde hep bir düşüş var zaten. Normalleşmesinin başlaması, havaların ısınması, okulların açılması reytinglere her zaman etki eden unsurlar olmuştur. Ek olarak dün kandil de vardı. Dünkü bölüm epey bomba bölümlerden biriydi, epey de konuşuldu. Bir haftalık bir durum olduğunu düşünüyorum.Camdaki Kız'ın fragmanını en az 11-12 reytinglik kitle görmüştür derken Sadakatsiz'in 2 reyting kaybetmesi şanssızlığı.Kandilden etkilenmiş desek bile diğer diziler o kadar anormal bir düşüş yaşamamış içerikle ilgili kötü giden bir şeyler mi var merak ediyorum.
Dün kandil vardı evet ama ondan bağımsız olarak Masumiyet bekleneni veremiyor. Başka dizi olsa bu oranlar kötü değil ama böyle maliyetli ve iddialı bir işin en az 5-6 reyting alması lazım. Bu dizi en başta cumartesi olsaydı Kardeşlerim'den önce dram boşluğunu çok rahat doldurabilirdi. Demek ki her gün gündüz kuşağında tekrar sıkıştırmakla olmuyor bazı şeyler.
Doğduğun Ev Kaderindir orta şeker devam ediyor ama bu sezon tadında bitmeli. Nasılsa gelecek sezon Kral Kaybederse de uyarlanacak ve Gülseren reis paraya para demeyecek TV8 de onu alır ve Kırmızı Oda'yla birlikte kardeş kardeş giderler işte.
İyi de hafta içi yasakları hala devam ediyor yani prime-time kuşağında herkes evde. Dün akşam hava da soğuktu o yüzden bilemiyorum.Hafta boyu dizilerde hep bir düşüş var zaten. Normalleşmesinin başlaması, havaların ısınması, okulların açılması reytinglere her zaman etki eden unsurlar olmuştur. Ek olarak dün kandil de vardı. Dünkü bölüm epey bomba bölümlerden biriydi, epey de konuşuldu. Bir haftalık bir durum olduğunu düşünüyorum.
Devam ediyor ama bu demek değil ki TV karşısındayız. Yazın bazı diziler 9-10 reytingi görürken bazı diziler 3-4 reytinge katılıyordu, yani izleyici aslında hep ekranda ama belirli etkenler TV'yi açtırmıyor. Şahsen ben eve geç geldim, yorgun olduğum için banyo yapıp uyudum. Normalleşme ile insanlar dışarı çıkmaya başladı, ister istemez etki ediyor. Okullar açıldı mesela, öğrencilerin ödevleri/dersleri/erken uyuması ve günün erken bitmesi de etken etmeye başladı. Çok etken var yani, hafta boyu reytingler düşüşte. Bakalım, takipteyiz.İyi de hafta içi yasakları hala devam ediyor yani prime-time kuşağında herkes evde. Dün akşam hava da soğuktu o yüzden bilemiyorum.
Ya da insanlar Kanal D'den sıkılmaya başlayıp kaçtı.Devam ediyor ama bu demek değil ki TV karşısındayız. Yazın bazı diziler 9-10 reytingi görürken bazı diziler 3-4 reytinge katılıyordu, yani izleyici aslında hep ekranda ama belirli etkenler TV'yi açtırmıyor. Şahsen ben eve geç geldim, yorgun olduğum için banyo yapıp uyudum. Normalleşme ile insanlar dışarı çıkmaya başladı, ister istemez etki ediyor. Okullar açıldı mesela, öğrencilerin ödevleri/dersleri/erken uyuması ve günün erken bitmesi de etken etmeye başladı. Çok etken var yani, hafta boyu reytingler düşüşte. Bakalım, takipteyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?