10 Mart 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Dün çok karamsar konuştuk ama beklenenin aksine aşırı kötü bir tablo yok ortada. KanalD Vadi tarihinin en rezil kanalı olma rekorunu egale etti. Seneye bu kanalda devam edilmemeli kesinlikle.
Ben size demedim mi en az 6.00 aliriz diye

bnm mesajla bu mesaj ne alaka burada biri konuyu değiştirerek konudan uzaklaşacaksa biz uzaklaşırız
Gayet alakalı, o mesaja başka ne cevap verecektim.
Beğenip geçmek bize yakışmaz muhkkak bir laf söylemem gerekiyor.

muhteşem yüzyıl kösem totalde maça kıl payı geçilmiş ama AB grubunda destan yazmaya devam ediyor, diziyi tebrik ediyoruz ve köseme öpücüklerimizi yolluyoruz burdan

Kanal D ye kapak olsun bu oranlar siz ne yaparsaniz yapin Vadiyi bitiremezsiniz ! Dun resmen Vadiyi bitirme politikasi yaptilar tutmadı çok Şükür

Maç çok iyi oranlar almış diziler pek parlak oranlar alamamış Vadi total fena değil bu oranlara fena değil diyoruz ab berbat onun dışında pek yorum yapılaca bişey yok.

Kosem bu reytinglerle mi devam edecek anca kendinizi kandırın

Kurtlar Vadisi Pusu totalde iyi gitmiş ama AB grubunda neredeyse 4 reytingin altına düşecekmiş. Haftaya tekrar toparlanacaktır.

Kösem düşüş yaşamış dünkü bölüm kötüydü anlaşılan.

Totalde Esra, Zuhal, Kısmetse Olur peşpeşe sıralanmış
Noluyor bunlarda yahu böyle

Duyguyu da izleyemedim bugun
şimdi gezicem kanalları

Kendi gününde AB'de en çok izlenen dizi nerdeyse 5 alcakmiş
haftaya 5 reyting gelcek.

fark-ı tns trt dışında ab grubu komple kaçmış

Ula ab grubu orta gelirli aileye kadar düştü düşecek belki düşmüştür kim nereye nasıl kaçtı
ciklet almaya gücü yetecek olanı bile ab grubuna sokacaklar
nereye düştü bilemem abd deki fox gibi bizim kanallar da sistemden çıksa iyi olur tns kulumuz çöker