10 Mart 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Kanal d nin rezil reklam politikasına rağmen aynı oranları almışız çok daha düşük bekliyordum ama çelikten sağlam kitlemiz var Allah a şükür
Maçlar olmasa daha yüksek alırdık birde şu kanaldan bir an önce kurtulmanın yolları bulmamız lazım

Dün çok karamsar konuştuk ama beklenenin aksine aşırı kötü bir tablo yok ortada. KanalD Vadi tarihinin en rezil kanalı olma rekorunu egale etti. Seneye bu kanalda devam edilmemeli kesinlikle.
Ben size demedim mi en az 6.00 aliriz diye :D

muhteşem yüzyıl kösem totalde maça kıl payı geçilmiş ama AB grubunda destan yazmaya devam ediyor, diziyi tebrik ediyoruz ve köseme öpücüklerimizi yolluyoruz burdan :)

Kanal D ye kapak olsun bu oranlar siz ne yaparsaniz yapin Vadiyi bitiremezsiniz ! Dun resmen Vadiyi bitirme politikasi yaptilar tutmadı çok Şükür

Maç çok iyi oranlar almış diziler pek parlak oranlar alamamış Vadi total fena değil bu oranlara fena değil diyoruz ab berbat onun dışında pek yorum yapılaca bişey yok.

Kurtlar Vadisi Pusu totalde iyi gitmiş ama AB grubunda neredeyse 4 reytingin altına düşecekmiş. Haftaya tekrar toparlanacaktır.

Kösem düşüş yaşamış dünkü bölüm kötüydü anlaşılan.

Totalde Esra, Zuhal, Kısmetse Olur peşpeşe sıralanmış:F Noluyor bunlarda yahu böyle:F
Duyguyu da izleyemedim bugun:( şimdi gezicem kanalları :A

Kendi gününde AB'de en çok izlenen dizi nerdeyse 5 alcakmiş:Z haftaya 5 reyting gelcek. :Z

Totalde Esra, Zuhal, Kısmetse Olur peşpeşe sıralanmış:F Noluyor bunlarda yahu böyle:F
Duyguyu da izleyemedim bugun:( şimdi gezicem kanalları :A

Kendi gününde AB'de en çok izlenen dizi nerdeyse 5 alcakmiş:Z haftaya 5 reyting gelcek. :Z
fark-ı tns trt dışında ab grubu komple kaçmış :A