10 Mart 2015 Salı Reyting Sonuçları

Sen dizisi 3 bölüm sürmüş kişiyi yazdın.Nurgül'ü yani.
ilk sırada o yoktu ayrıca 3 bölüm sürmedi 3 bölüm olsa bile sninkinin 8 bölüm rytinginin toplamından yükskti
[HASHTAG]#totalturabi[/HASHTAG] ciler kalitedn anlamaz zati belli ettin iyice

ilk sırada o yoktu ayrıca 3 bölüm sürmedi 3 bölüm olsa bile sninkinin 8 bölüm rytinginin toplamından yükskti
[HASHTAG]#totalturabi[/HASHTAG] ciler kalitedn anlamaz zati belli ettin iyice
Git babaanne dizisi izle sen hadi [HASHTAG]#totosemre[/HASHTAG].

Bennu ne peki.
5 bölüm sürdü o dizide.

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Halkın dizisi tayyipin dizisini geçmiş korkak d kendi kalesine gol attı @xemrexxx
ben olsam beyaZı yollarım saat 1 e saat 23. 15 kara kutu
Hani reytingleri tayip düşünüyordu)) demek düşünebiliyor ama yukseletemiyor tayip))) her kadı kısmının bir kusuru olurmuş ne yapalim)))

Karakutu gibi bir dizi böyle reyting aldığına göre artık Türk dizi sektöründen hiç umudum kalmadı. Adamlar da haklı, kaliteli yapımlar izlenmiyor. Kalitesiz ve yapmacık senaryolar tercih ediliyor ülkede. Niye diziler bu kadar sıradan diye sormaya hakkımız yok.

Sanıyorum ki eğer üniversite mezunu oranımız %99 olmadıkca (ki bu dediğim ütopyadır) ABD dizi sektörünün şuan yakaladığı kaliteyi ancak 2115 yılında belki yakalarız. Tabi o zamana kadar adamlar dizilerini Mars 'ta filan çekmeye başlarlar orası ayrı.

Zamanında güzelim Acayip Hikayeler de böyle gitmişti.

türkiyede kims kötü oyuncularla dolu diziyi senaryo için izlemez
abd lilr de biim gibi doğru yolu buldu bu sene empire,how to gt away with murder,scandal gibi een iyi oyunculara sahip diziler en çok izlnen diziler bizden çok farkalrı varmış gibi konuşmayalım izleyicinin tercihi her yerde aynı

Aynen öyle. Katılıyorum sana. Onlar da kim Türk dizlerinin tırnağı bile olamaz elin ABD dizileri. Bizim muhteşem sülümanımız var ya onların? Hepsi boş onların dizilerinin. Fringe,, Lost, Game Of Thrones, Oz, Six Feet Under, Spartacus, Prison Break, Friends, True Detective ... Bunların hiçbiri beş para etmez. Hepsini toplasan oyunculuk kalitesi anlamında Arka Sokaklar 'ın 1000 de 1 i bile olamazlar. Hiçbiri Akasya Durağı kadar reyting alamaz çünkü oyunculuklar iyi değildir, sonuçta Türk milleti oyunculuk anlamında iyi olan yapımları izler! Lütfen batı özentiliği yapmayıp kendi yerli (?) yapımlarımızı göklere çıkaralım yoksa yapımcıları uğraştırmak zorunda kalırız emek için, ne gerek var?

doğru yolu bulmuşsun kardeşim helal olsun
))
istersen mesaja cevap vermeye ba abd dizilrini öveecğine
pana film oyuncu seçimi en kötü yapımcılardan bu yüzdn kvp dışında yapptıkları 13-14-15 diziden hiçbiri tutmadı
nysee he abd hem türkiyede reytingler ortada iyi oyuncu=iyi reyting
seenaryo 2.planda

Belki bu hamleyi bilerek yaptı @beyazsoy
@dizimedya ile konuşurken de dedim karakutu tutmazsa ne diyeceksin aynen yukardakini diyeceğini oraya yazdim)) adamlar küçük agayi direk kaldırmak yerine niye bu kadar uğraşıyorlar)) reytingi düşürürler dizi kalkar kendi dizilerini yüksek oranla başlatırlar

Aşk Yeniden çok iyi gitmiş büyük tebrikler.
Haftaya ki bölüm fragmanı da çok çok iyiydi haftaya AB'de yeniden 12+ yaparız gibi.

aşk yeniden özet totel ve ab gruplarında 6 ortalama reyting alıyor
insanlar 1 saat vakitleri olmasına rağmen oturup özeti izlemişler
karakutu ve racon yada salı gününe başka yeni başlayacak olan diziler ayoll salıya dizi falan koymayın bu ne saçmalıktır aşk yenidenin özeti 2 gruptada 7 reyting alıcak nerdeyse totelde kaderimin yazıldığı günün reytingini yakalamış ab gurubunda ise geçmiş özet reytinglerle
ben raconun karakutunun yapımcıları olsam yayından kaldırılmayı beklemem şu dakikada hemen dizileri çekerdim salı gününden
hatta kaderimin yzıldığı günde çeksin
aşk yenidenin şu özet reytinglerinin saçmalığını bana kimse anlatamaz 😵

ilk defa mantıklı konuştu