ilk sırada o yoktu ayrıca 3 bölüm sürmedi 3 bölüm olsa bile sninkinin 8 bölüm rytinginin toplamından yükskti [HASHTAG]#totalturabi[/HASHTAG] ciler kalitedn anlamaz zati belli ettin iyiceSen dizisi 3 bölüm sürmüş kişiyi yazdın.Nurgül'ü yani.
ilk sırada o yoktu ayrıca 3 bölüm sürmedi 3 bölüm olsa bile sninkinin 8 bölüm rytinginin toplamından yükskti [HASHTAG]#totalturabi[/HASHTAG] ciler kalitedn anlamaz zati belli ettin iyiceSen dizisi 3 bölüm sürmüş kişiyi yazdın.Nurgül'ü yani.
Git babaanne dizisi izle sen hadi [HASHTAG]#totosemre[/HASHTAG].ilk sırada o yoktu ayrıca 3 bölüm sürmedi 3 bölüm olsa bile sninkinin 8 bölüm rytinginin toplamından yükskti [HASHTAG]#totalturabi[/HASHTAG] ciler kalitedn anlamaz zati belli ettin iyice
5 bölüm mü hala devam diyor totoş ayrıca şikayt derim bu tagıGit babaanne dizisi izle sen hadi [HASHTAG]#totosemre[/HASHTAG].
Bennu ne peki. 5 bölüm sürdü o dizide.
Hani reytingleri tayip düşünüyordu)) demek düşünebiliyor ama yukseletemiyor tayip))) her kadı kısmının bir kusuru olurmuş ne yapalim)))Halkın dizisi tayyipin dizisini geçmiş korkak d kendi kalesine gol attı @xemrexxx
ben olsam beyaZı yollarım saat 1 e saat 23. 15 kara kutu
2014'de 5 bölümdü. [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]5 bölüm mü hala devam diyor totoş ayrıca şikayt derim bu tagı
[HASHTAG]#totalturabi[/HASHTAG]
hiç alakası yok ayrıca seninkinden daha iyi oynadı hrkes gördü [HASHTAG]#totalturabi[/HASHTAG]2014'de 5 bölümdü.
Ama çoğunluk benim gibi düşünüyor yani Beren daha iyi ayrıca Bennu kim yaa.[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]hiç alakası yok ayrıca seninkinden daha iyi oynadı hrkes gördü
çoğunluk forumun yaşları 18-24 yaş arası değişen ergen kesimi [HASHTAG]#totalturabi[/HASHTAG]Ama çoğunluk benim gibi düşünüyor yani Beren daha iyi ayrıca Bennu kim yaa.
çoğunluk forumun yaşları 18-24 yaş arası değişen ergen kesimi [HASHTAG]#totalturabi[/HASHTAG]
daha iyi oynuyorlarsa neden olmasın [HASHTAG]#totalturabi[/HASHTAG] ci sus artık konu açıcamBabaanneler mi versin ödüllüler. [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]
daha iyi oynuyorlarsa neden olmasın [HASHTAG]#totalturabi[/HASHTAG] ci sus artık konu açıcam
türkiyede kims kötü oyuncularla dolu diziyi senaryo için izlemez abd lilr de biim gibi doğru yolu buldu bu sene empire,how to gt away with murder,scandal gibi een iyi oyunculara sahip diziler en çok izlnen diziler bizden çok farkalrı varmış gibi konuşmayalım izleyicinin tercihi her yerde aynıKarakutu gibi bir dizi böyle reyting aldığına göre artık Türk dizi sektöründen hiç umudum kalmadı. Adamlar da haklı, kaliteli yapımlar izlenmiyor. Kalitesiz ve yapmacık senaryolar tercih ediliyor ülkede. Niye diziler bu kadar sıradan diye sormaya hakkımız yok.
Sanıyorum ki eğer üniversite mezunu oranımız %99 olmadıkca (ki bu dediğim ütopyadır) ABD dizi sektörünün şuan yakaladığı kaliteyi ancak 2115 yılında belki yakalarız. Tabi o zamana kadar adamlar dizilerini Mars 'ta filan çekmeye başlarlar orası ayrı.
Zamanında güzelim Acayip Hikayeler de böyle gitmişti.
Aynen öyle. Katılıyorum sana. Onlar da kim Türk dizlerinin tırnağı bile olamaz elin ABD dizileri. Bizim muhteşem sülümanımız var ya onların? Hepsi boş onların dizilerinin. Fringe,, Lost, Game Of Thrones, Oz, Six Feet Under, Spartacus, Prison Break, Friends, True Detective ... Bunların hiçbiri beş para etmez. Hepsini toplasan oyunculuk kalitesi anlamında Arka Sokaklar 'ın 1000 de 1 i bile olamazlar. Hiçbiri Akasya Durağı kadar reyting alamaz çünkü oyunculuklar iyi değildir, sonuçta Türk milleti oyunculuk anlamında iyi olan yapımları izler! Lütfen batı özentiliği yapmayıp kendi yerli (?) yapımlarımızı göklere çıkaralım yoksa yapımcıları uğraştırmak zorunda kalırız emek için, ne gerek var?türkiyede kims kötü oyuncularla dolu diziyi senaryo için izlemez abd lilr de biim gibi doğru yolu buldu bu sene empire,how to gt away with murder,scandal gibi een iyi oyunculara sahip diziler en çok izlnen diziler bizden çok farkalrı varmış gibi konuşmayalım izleyicinin tercihi her yerde aynı
doğru yolu bulmuşsun kardeşim helal olsun ))Aynen öyle. Katılıyorum sana. Onlar da kim Türk dizlerinin tırnağı bile olamaz elin ABD dizileri. Bizim muhteşem sülümanımız var ya onların? Hepsi boş onların dizilerinin. Fringe,, Lost, Game Of Thrones, Oz, Six Feet Under, Spartacus, Prison Break, Friends, True Detective ... Bunların hiçbiri beş para etmez. Hepsini toplasan oyunculuk kalitesi anlamında Arka Sokaklar 'ın 1000 de 1 i bile olamazlar. Hiçbiri Akasya Durağı kadar reyting alamaz çünkü oyunculuklar iyi değildir, sonuçta Türk milleti oyunculuk anlamında iyi olan yapımları izler! Lütfen batı özentiliği yapmayıp kendi yerli (?) yapımlarımızı göklere çıkaralım yoksa yapımcıları uğraştırmak zorunda kalırız emek için, ne gerek var?
@dizimedya ile konuşurken de dedim karakutu tutmazsa ne diyeceksin aynen yukardakini diyeceğini oraya yazdim)) adamlar küçük agayi direk kaldırmak yerine niye bu kadar uğraşıyorlar)) reytingi düşürürler dizi kalkar kendi dizilerini yüksek oranla başlatırlarBelki bu hamleyi bilerek yaptı @beyazsoy
ilk defa mantıklı konuştuaşk yeniden özet totel ve ab gruplarında 6 ortalama reyting alıyor
insanlar 1 saat vakitleri olmasına rağmen oturup özeti izlemişler
karakutu ve racon yada salı gününe başka yeni başlayacak olan diziler ayoll salıya dizi falan koymayın bu ne saçmalıktır aşk yenidenin özeti 2 gruptada 7 reyting alıcak nerdeyse totelde kaderimin yazıldığı günün reytingini yakalamış ab gurubunda ise geçmiş özet reytinglerle
ben raconun karakutunun yapımcıları olsam yayından kaldırılmayı beklemem şu dakikada hemen dizileri çekerdim salı gününden
hatta kaderimin yzıldığı günde çeksin
aşk yenidenin şu özet reytinglerinin saçmalığını bana kimse anlatamaz 😵