10 Mart 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Nasıl düşer.Bir olay vardır diye bakan kaç kişidir bir bilsen sırf ğladığını gördükleri için.
düşmüş işte geçen hafta 11 reytingi geçmişti karadayı feridenin ağlamasını mı izlicez zaten gıcık oluyorum

Pazartesi günü için daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu.Napalım yani tv'yi kapatalım mı?

Pazartesi günü için daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu.Napalım yani tv'yi kapatalım mı?
dahaa iyisi derken
pazartesileri reyting anlamında karadayı-acun programları yarışır seneye de

kalite anlamında daha iyileri geldi-gelir ancak izleyici farkeder mi bilinmez

kusura bakma da saçmalıyosun ya

geçen hafta survivor kaç aldı bu hafta kaç aldı veya survivor olmadan önce karadayı kaç alıyordu biraz mantık

Düşmesinin sebebi ölüm mü yani.Bu daha mı mantıklı.
Ayrıca Ab'de artmış.Düşmüş değil.

Düşmesinin sebebi ölüm mü yani.Bu daha mı mantıklı.
Ayrıca Ab'de artmış.Düşmüş değil.
ölümün falan etkisi yok karadayı normal reyting oynamalarını yaşıyor 10-12 arası gidip gelir diziyi etkileyecek büyük bi ölüm olmadı daha reyting anlamında

dahaa iyisi derken
pazartesileri reyting anlamında karadayı-acun programları yarışır seneye de

kalite anlamında daha iyileri geldi-gelir ancak izleyici farkeder mi bilinmez
Sizin Kayıp dizinizi Yalan Dünya'nızı gördük biz pazartesileri öfkenizin sebebi bunlar mı acaba.

arkadaşlar lütfen artık şu tartışmaları bırakın da bir kez tebrik edin ve bitirin yorumunuzu tamam survivor zirveden inmiş ama bakın ben hiç üzülmüyorum nedense reytingleri çok iyi ve 2.olmuş bugün ne var bunda yani reytingleri geçen sezona göre daha iyi ve 10 almış yani tartışmaya ne gerek var mesela ben karadayı zirveden inip 2.olsa bile dikkat ettiyseniz her hafta tebriğimi ettim tarışmalar çok gereksiz bence

karadayı 10.52 reyting alarak bu hafta zirveyi geri almış ab de 10.66 almış tebrikler diziye

survivor 10 reyting alarak 2.olmuş abde ise 9.59a düşmüş ilginç

ba 6.08 alarak müthiş gidiyo diziye helal olsun
x factor total 2.6 ab 2.68 alarak sonunu getirdi artık

Sizin Kayıp dizinizi Yalan Dünya'nızı gördük biz pazartesileri öfkenizin sebebi bunlar mı acaba.
iki dizi de benim değil parası bana gelmiyor
zaten yalan dünya ile karadayı ya da survivorı karşılaştırmak saçma türleri farklı

ayrıca reytingle kalite ölçülmüyor Allah'tan
)))))

Deniz Yıldızı, Unutma Beni, Esra Erol'la, Fatih Portakal'la FOX Ana Haber muhteşemler..

Çocuklar Duymasın bu akşam oranlarını arttıracaktır bence, orta gitmiş..

X-Factor Türkiye bu oranları hiç hak etmiyor fakat sonu çok yakın.. Umarım haftaya 3.50 ve üstü alabilir bari..

Armağan Çağlayan'ı alnından öpmek lazım.
Ne yaptı ne etti kanal d'yi bi sezonda batırdı.

Kanal D artık Medyapım'la çalışmaz bence.. 😀