düşmüş işte geçen hafta 11 reytingi geçmişti karadayı feridenin ağlamasını mı izlicez zaten gıcık oluyorumNasıl düşer.Bir olay vardır diye bakan kaç kişidir bir bilsen sırf ğladığını gördükleri için.
düşmüş işte geçen hafta 11 reytingi geçmişti karadayı feridenin ağlamasını mı izlicez zaten gıcık oluyorumNasıl düşer.Bir olay vardır diye bakan kaç kişidir bir bilsen sırf ğladığını gördükleri için.
düşmüş işte geçen hafta 11 reytingi geçmişti karadayı feridenin ağlamasını mı izlicez zaten gıcık oluyorum
kusura bakma da saçmalıyosun yaOnu Survivor düşürmüştür.
Pazartesi günü için daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu.Napalım yani tv'yi kapatalım mı?her bölüm abartı oldu biraz
ancak senaryosunda iiyi-kaliteli bir yan kalmamış sürekli aynı olay oluyormuş zaten forumda da bundan şikayetçi olanlar var sema-eylem ikilisinin kalemini iyi biliyorum o yüzden gelen eleştiriler bence haklı
dahaa iyisi derken pazartesileri reyting anlamında karadayı-acun programları yarışır seneye dePazartesi günü için daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu.Napalım yani tv'yi kapatalım mı?
kusura bakma da saçmalıyosun ya
geçen hafta survivor kaç aldı bu hafta kaç aldı veya survivor olmadan önce karadayı kaç alıyordu biraz mantık
ölümün falan etkisi yok karadayı normal reyting oynamalarını yaşıyor 10-12 arası gidip gelir diziyi etkileyecek büyük bi ölüm olmadı daha reyting anlamındaDüşmesinin sebebi ölüm mü yani.Bu daha mı mantıklı.
Ayrıca Ab'de artmış.Düşmüş değil.
Sizin Kayıp dizinizi Yalan Dünya'nızı gördük biz pazartesileri öfkenizin sebebi bunlar mı acaba.dahaa iyisi derken pazartesileri reyting anlamında karadayı-acun programları yarışır seneye de
kalite anlamında daha iyileri geldi-gelir ancak izleyici farkeder mi bilinmez
iki dizi de benim değil parası bana gelmiyor zaten yalan dünya ile karadayı ya da survivorı karşılaştırmak saçma türleri farklıSizin Kayıp dizinizi Yalan Dünya'nızı gördük biz pazartesileri öfkenizin sebebi bunlar mı acaba.
ölümün falan etkisi yok karadayı normal reyting oynamalarını yaşıyor 10-12 arası gidip gelir diziyi etkileyecek büyük bi ölüm olmadı daha reyting anlamında
Eski oranlar nerede bu oranlar nerede 11 i göremiyor artık bir de seneye devam edecekmiş 6 lara düşmesin deaga reytingleri görünce güzel bi güldüm dün o kadar coştun BOŞLUKÇU karadayı geçmiş ne iş
Armağan Çağlayan'ı alnından öpmek lazım. Ne yaptı ne etti kanal d'yi bi sezonda batırdı.
Daha sezon bitmedi.Bir tane daha yaptırır Kanal D belki.
Aynen kanal d doyamadı kazıklanmaya.