survivor alır zirveyiHer Cumartesi olduğu gibi Şefkat Tepe'yi izledim. Yine güzel bir bölümdü, kusurları dışında.
Survivor başlayınca, Şefkat Tepe ve Lale Devri zirveyi paylaşabilir.
Bakacağız artık.
Yeteneksizsin tabi birinci olur coluk cocugu yaristiriyor birinci olnalari imkansiz ama acun sirf reyting ugruna kulaniyor cocuklari. biliyor sbt de cocuk izleyici agirlikta dayiyor cocuklari gelsin birincilikler
katılıyorumYeteneksizsin tabi birinci olur coluk cocugu yaristiriyor birinci olnalari imkansiz ama acun sirf reyting ugruna kulaniyor cocuklari. biliyor sbt de cocuk izleyici agirlikta dayiyor cocuklari gelsin birincilikler
Dün biraz Lale Devri'ne baktım anlamıyorum bi dizi 3 sezon sürüpte 1 arpa boy ilerleyemez mi? Ne zmn baksam Toprak Çınar Yeşim arasında sürüyo dizi.. ve dün ki özet 10a kadar sürdü sonrada hep reklama girdi resmen dün sadece reklam izledik..Karekterler o kadar saçma ki Toprak hepmi o kadar saf olur Yeşim hepmi bu kadar entrikacı olur Çınar hepmi hiç bi halttan anlamaz..Bütün Lale Devri izleyenleri isyandeyken bu reytingleri alabileceğine hiç inanmıyorum..Senaristinde yaratıcılık 0..Dizi de hiç farklı bişi olmadı hep Yeşim, Toprakla Çınarı ayırmaya çalışıyo..Bence dizideki diğer karekterler tamamen gereksiz çünkü onlara ihtiyaç bile yok dizi bermuda şeytan üçgeni gibi Toprak Çınar Yeşim arasında gidip geliyo...Ayrıca dün son sahne için 3 kez reklama girdi yani bari biraz izleyiciye saygınız olsun...
keşanlı yakında bitecektir. reytingleri berbat. kanal d acımadan kaldırsın inşkesanli ali destani cakilmis vasata dusmus yakinda yayindan kalkabilir
kesinlikle lale devri zirveyi alır. bu yıl, lale devri çok daha fazla heyecanlı. şefkat tepe ile stv nasıl bu kadar cok izleniyor hayret xDayetenek sizsiniz bitince lale devri veya şefkat tepe zirveyi alırlar
yeteneksizsini bir açtım ikitane 4 yaşında kız daha zar zor konuşuyor dans ediyorlar 15 dakika rahat kızları gösterdiler hülya aldı mıncıkladı hülya mıcıklamadan önce acun kızlarla kafa buldu neyse dayanamadım kanal değiştirdim tekrar zaping yağtıgımda 10 yaşlarında bir çocuk take takmış bişeyler yapmış. hülya oyunculukta tap noktada oldugundan çocugun süper bir oyuncu olcagını söyledi
ne alaka ne çocuğu
yetenek sizsinizi izledim süperdi süper yarında inanılmaz gösteriler var.bakın halit incedemir diye bi adam var sadece izleyin diyorum hayatımda böyle bir şov görmedim resmen inanılmaz bakın izleyin pişman olmassınız süper süper ağzınız açık kalacak
kesanli ali destani cakilmis vasata dusmus yakinda yayindan kalkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?