10 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 5 18.5%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 2 7.4%
  • İffet (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 2 7.4%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 3 11.1%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
yetenek sizsiniz süperdi 1.olmuş bugün 10 reytingide geçer nurullah selim var :D şefkat tepe yine süper gitmiş helal olsun

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]16[/TD]
[TD]AYNA[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]23:10:49[/TD]
[TD]23:26:08
[/TD]
[TD]00:15:19[/TD]
[TD]2,59[/TD]
[TD]7,16[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
voaw aynaya bakın hele tebrikler saim orhan :)

Yeteneksizsin tabi birinci olur coluk cocugu yaristiriyor birinci olnalari imkansiz ama acun sirf reyting ugruna kulaniyor cocuklari. biliyor sbt de cocuk izleyici agirlikta dayiyor cocuklari gelsin birincilikler

Dün biraz Lale Devri'ne baktım anlamıyorum bi dizi 3 sezon sürüpte 1 arpa boy ilerleyemez mi? Ne zmn baksam Toprak Çınar Yeşim arasında sürüyo dizi.. ve dün ki özet 10a kadar sürdü sonrada hep reklama girdi resmen dün sadece reklam izledik..Karekterler o kadar saçma ki Toprak hepmi o kadar saf olur Yeşim hepmi bu kadar entrikacı olur Çınar hepmi hiç bi halttan anlamaz..Bütün Lale Devri izleyenleri isyandeyken bu reytingleri alabileceğine hiç inanmıyorum..Senaristinde yaratıcılık 0..Dizi de hiç farklı bişi olmadı hep Yeşim, Toprakla Çınarı ayırmaya çalışıyo..Bence dizideki diğer karekterler tamamen gereksiz çünkü onlara ihtiyaç bile yok dizi bermuda şeytan üçgeni gibi Toprak Çınar Yeşim arasında gidip geliyo...Ayrıca dün son sahne için 3 kez reklama girdi yani bari biraz izleyiciye saygınız olsun...

[h=2]
icon1.png
10 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları Yorumlarım;[/h]Yetenek Sizsiniz bitince artık hep Lale Devri zirvede yer alır. Lale devri artık hep heyecanlı bölümleri var.
Lale devri bu sezon ki büyük final bölümüyle her iki grupta da 1.olur.
Yetenek Sizsiniz finale yaklaşırken yine her iki grupta da 1.olacaktır. Acun fazlasıyla sıktı artık. bunu belitmezsem olmaz :)
Şefkat Tepe totalde çok iyi gidiyor ve sezon sonuna kadar totalde hep 3.olur fakat ab'de berbat gitmeye devam edecektir.
Cumartesi günü ilk defa Kanal D haber, FOX haber'i geçmiş :) ne diyelim tebrikler. ama fox haber daha kaliteli ve güzel.
Yahşi Cazibe, ATV ortalamasına göre iyi gidiyor. ama daha çok iyi olması gerekiyor. ya da bu sezon bir an önce bitsin :)
Kanal D'nin cumartesi tutan tek işi kazanmak için 1 dakika iyi gidiyor. gerçekten güzel bir yarışma programı :)
İffet yavaş yavaş toparlanmaya başlıyor. Senaryo değişikliği işe yaramış gibi gözüküyor. ama totalde ilk 5'e gireceğini sakın düşünmesin :)
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR - OZEL (TKR çok iyi giderek kanalını sevindiriyor. Bence bu güldürücü program FOX'ta başlamalı. kesin iyi reyting alacaktır. bundan adım gibi eminim :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]SALDIRGAN AYILAR çok iyi giderek STV'yi yine mutlu etmiş.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]Yakında FOX'ta yeniden başlayacak olan AKASYA DURAĞI (TKR) aldığı oranlarla çok iyi gidiyor. bakalım FOX'ta ilk 10'a rahatça girebilecek mi? :)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]Gece 23:45'te ekrana gelen iddailı ve gerilim filmi YAŞAMAK İÇİN ÖLDÜR iyi oranlar alarak KANAL D'yi sevindirmiş. ben o filmi izleyecektim ama TV8'deki okan bayülgün ile disko kralına baktım :)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]Gece 00.00'dan sonra FOX'ta ekrana gelen yabancı dizi STRIKE BACK güzel oranlar ve share'lar alarak kanalını her hafta sevindiriyor. FOX TV, ''terra nova'' adlı iddialı dizisini de Cuma 23:30'a almalı. o zaman kesinlikle çok daha iyi sonuçlar alacaktır.. :)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]STAR TV ANA HABER BÜLTENİ çok berbat gitmeye devam ediyor. Star Tv, bu yeni yılda daha çok berbat gitmeyi başarmış.. ZATEN açıkçası Star'dan nefret ediyorum ve hiç bir dizisini sürekli olarak takip etmiyorum.. kalitesiz bir kanal bence ama :)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]FOX GECE aldığı share larla ile FOX'u yine sevindirmeyi başarıyor. :)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]yeni Star'ın SÜPER STARLIFE programı yine berbat gidiyor. en güzel magazin programı FOX'taki süper kulüp :)...
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yetenek sizsiniz bitince lale devri veya şefkat tepe zirveyi alırlar

Dün biraz Lale Devri'ne baktım anlamıyorum bi dizi 3 sezon sürüpte 1 arpa boy ilerleyemez mi? Ne zmn baksam Toprak Çınar Yeşim arasında sürüyo dizi.. ve dün ki özet 10a kadar sürdü sonrada hep reklama girdi resmen dün sadece reklam izledik..Karekterler o kadar saçma ki Toprak hepmi o kadar saf olur Yeşim hepmi bu kadar entrikacı olur Çınar hepmi hiç bi halttan anlamaz..Bütün Lale Devri izleyenleri isyandeyken bu reytingleri alabileceğine hiç inanmıyorum..Senaristinde yaratıcılık 0..Dizi de hiç farklı bişi olmadı hep Yeşim, Toprakla Çınarı ayırmaya çalışıyo..Bence dizideki diğer karekterler tamamen gereksiz çünkü onlara ihtiyaç bile yok dizi bermuda şeytan üçgeni gibi Toprak Çınar Yeşim arasında gidip geliyo...Ayrıca dün son sahne için 3 kez reklama girdi yani bari biraz izleyiciye saygınız olsun...

evet haklısın biraz. dün lale devri 22:00'de başladı ve sıklıkla hep reklam verdi. eğer fox tv lale devrini totalde 1.yapmak istiyorsa 19:45'te özetsiz olarak yayınlamalı. yada özet 15 dk sürmeli ve hemen 20:00 de başlamalı

kesanli ali destani cakilmis vasata dusmus yakinda yayindan kalkabilir
keşanlı yakında bitecektir. reytingleri berbat. kanal d acımadan kaldırsın inş :)

yetenek sizsiniz bitince lale devri veya şefkat tepe zirveyi alırlar
kesinlikle lale devri zirveyi alır. bu yıl, lale devri çok daha fazla heyecanlı. şefkat tepe ile stv nasıl bu kadar cok izleniyor hayret xDa

Moderatörün son düzenlenenleri:
Aşıkcası Yetenek Sizsiniz Türkiye bitince ben İffet`in yükseleceğini düşünüyorum. Büyük bir sürpriz yaarak Ab`de 6 reytingi geçe bilir

Şefkat Tepe yine üçüncü sırada. :)
AB grubunda, Samanyolu'na göre iyi.
Ama AB'de Farklı Desenler, ŞT'den daha çok izleniyor.

Lale Devri, iyi gidiyor ama Yeşim çıkarsa düşecektir.

İffet, AB'de atağa geçmiş. İlerleyen zamanlarda daha da yükselebilir.

Yetenek Sizsiniz'i izlemesem de Halit İncedayı'nın gösterisine baktım, güzeldi.
Ama finali ne zaman, hala anlayamadım. :D
Keşanlı Ali, giderek düşüyor. Tek sezonluk düşünüldüğü için devam etse iyi olur ama Kanal D'nin ne yapacağı belirsiz. (b)

Her hafta Şefkat Tepe'yi izliyordum ama bu hafta izleyemedim. Çünkü düğün vardı. Bugün Avrupası'nda ki tekrarından izleyeceğim artık :)

ne alaka ne çocuğu
yeteneksizsini bir açtım ikitane 4 yaşında kız daha zar zor konuşuyor dans ediyorlar 15 dakika rahat kızları gösterdiler hülya aldı mıncıkladı hülya mıcıklamadan önce acun kızlarla kafa buldu neyse dayanamadım kanal değiştirdim tekrar zaping yağtıgımda 10 yaşlarında bir çocuk take takmış bişeyler yapmış. hülya oyunculukta tap noktada oldugundan çocugun süper bir oyuncu olcagını söyledi :)))))))) bu işlerin diğer uzmanı sergen ( malum yıldızı parlayan iyi oyunculardan iyi anlar jipinde kesin yer vardır :))))))))) ) oda övgüler dizi müthiş oyuncuymuş. artık diğer kalan kısımda neler oldu hangi çocugu sömürdü bilmiyorum

Bakıyorum Yeteneksizsiniz Türkiye zirvede... Ben de zaten YT izledim

Haberlere baktim Acun cocuklari tavlamak icin tek cocuk yarismacilara sarmiyormus bide kopek yaristiriyormus :)))))) ee cocuklarin en sevdigi seyler bunlar. helal olsun acun somur somurebildigin kadar

yetenek sizsinizi izledim süperdi süper yarında inanılmaz gösteriler var.bakın halit incedemir diye bi adam var sadece izleyin diyorum hayatımda böyle bir şov görmedim resmen inanılmaz bakın izleyin pişman olmassınız süper süper ağzınız açık kalacak

incedemir degil incedayi