10 Kasım 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 119. Bölüm | TRT 1

• Deha - 8. Bölüm | Show TV

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Kim Milyoner Olmak İster - 1123. Bölüm | ATV

• Çok Güzel Hareketler 2 - 181. Bölüm | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,381
Puanı
860
1716105565522-png.126967

rttt_1.jpg

1716105602697-png.126968

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
2 yıl önce pazar akşamları Güzel Günler izliyordum, geçen yıl eylülden beri de Kirli Sepeti'yle dolduruyordum çok uzun zaman sonra TV izlemeyeceğim. :(
------

Ayrıca böyle bir günde büyük kanalların hiçbirinde akşam Atatürk temalı bir içeriğin yayınlanmamasını da rezalet olarak görüyorum. Recep İvedik'le günü geçiren NOW'un bu akşam Disney'in Atatürk filmlerinden birini yayınlaması şahane olabilirdi mesela (ama yayın hakları artık onda değil sanırım).

Teskilat tebrikler 👏
Deha yukselmis amma 8 bolumdur takilip kaldilar kardes katili uzerinde
Yeni bir olay neden islenmiyor ?

Demekki showun her isini ovmuyorum
Deha Aldigi sonuclarla sezon sonunu gorur oda sukur etsinler Aras oldugu icin baska bir isimle hic bir sekilde bu reyting alamazdı bu hikayeyle

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Teṣkilat, Selen karakteriyle haftaya artar :Z
------

Deha zirveyi almış ABC1'de. Kötü dedikçe yükseliyor, toteme devam :A @Dosi @12.Adam

Burun farkı ile :A
Diziyi bıraktım ben. Arada ses olsun diye açarım belki. Fragmanları bile ilgimi çekmiyor artık :A

El arttırıyorum berbat. :A

Neden bıraktın ? Arka planda açık kalsın :A

Deha'nın ilk 4 bölümünü izledim devamı gelmedi. Fragmanları da ilgi çekici değil. Zaten @Bully 'nin konuda yorumlarını okuyorum berbat diye daha da uzaklaṣtım diziye. :A

Çok Güzel Hareketler 2 bu sezon daha iyi gidiyor Total'de, tebrikler.

Deha 7.68'e yükselerek ABC1'de yeniden 1. olmuş, tebrikler. Ama halen senaryosu sıkıntılıymış. Yine pat diye çok düşebilir yani.

Teşkilat, Total ve AB'de rakipsiz. Büyük tebrikler.

Aşk Evlilik Boşanma'm 24 Kasım Pazar başlayacak gibiymiş. Bakalım neler olacak? En az 4 ile başlar inşallah. :Z:bhr: