vatanım sensin beklentileri aşmış adeta uçmuş bu bölümün etkisi 2 hafta daha devam eder

cesur ve güzel bekeldiğim gibi başlamış
zaten tuba ve kıvanç soyununca @destere ile @Çiğdem- totolarını birbirine vura vura ağlamış @vadikızı teyze yaşından dolayı fenalşmış geceyi acilde geçrimiş sıska vücuduna bakıp ağlayan @denizz19 yeni şerkılar yazmış hüzünlü hüzünlü @Forumdash ise beklediği brezilya dizisine kavuştuğu için parti vermiş kısacası dizinin ilerde totalde şansı var ama ab ve abc1 de işi çok zor hele ki vatanım sensin kuvayi milliye ye falan girerse

yeter de başrol ölmüş dizi kımıdamamış düşmüş bile olabilir geçmiş olsun şimdiden büyük ihtimal engin akyürek in dizisi gelir bugüne

Azıcık yükselmiş yeter

Azıcık yükselmiş yeter
bu arada kıvançın bir önceki dizisi rus karakterleri anlatmasına rağmen tns reyting sisteminde ve sosyal medya reytinglerinde en çok izlenen ilk bölüm rekorunun sahibi hala sanırım
bu açıdan @Forumdash olmamış bu sefer
@*YıldırıM* sen de bak astarının glorious günlerine
@mrt-06 büyüsüyle yok oldu hepsi

ayoll ben sana demedimmi siz uçucak derken kıvanç daha dizi başlamadan partner seçimi yüzünden seyirci kaybı yaşadı bile hele bölüm tepki çekmiş bunlardan bir halt olmaz totel en fazla 6 görürler ab gurubunda zaten kıvancın o uçuks eyircisi kaçmış vatanım sensize yaklaşamazlar bile bu dizide zamanla kara para aşk gibi olucak beklenildiği yükselişi yakalayamayacak sonrada rezil reytinglerle sürünmeye başlayacaklar kıvanc kariyerini yaktı diye bas bas bağırdık burada yakında kıvanc diye birisi kalmayacak

bu ke senaristi iyi kız
kpa da ortişler sema ile eylem de kötüydü

totalde şansının olduüğnunu düşünüyor vatanımsensin ileride düşerse diye
zaten ocak-şubat gibi engin akyürek in dizisi gelir bugüne o zamana ka yükseldi yükseldi yoksa bu oranları da kaybederler

Kpa kadar kötü gitmez be en kötü 4lere düşer diyorum ben 😱

Hiçbi dizi kpa kadarkötü gidemez

Kpa kadar kötü gitmez be en kötü 4lere düşer diyorum ben 😱

Hiçbi dizi kpa kadarkötü gidemez
aaaa belli senristi çok iyiymiş ayoll affedersiniz kıçı başı açmışlar kendilerini sergiliyorlarmış akrabalara falan oynasıyorlarmış sosyal medya tepkili bu diziyi tubanın ergen kız tayfası dışında izleyen olmaz totelde 7 göremezler vatanım sensiz haftaya totelde 8 üstü görüp orayıda garantileyecek bu hafta 8 almıs gibiler zaten ayoll

kız çok yüksekten konuşuyon haftay dediğin olmazsa alay konusu olucan

bu arada trt de başbakan yardımcısı çıkmış giresunu övüyor ayol senin yaşadığın bir yer nasıl övülür kim veriyor bunlara oyları
@eskici

hahaha her dediğimiz doğru çıksa zaten ermiş oluruz beni bilirsin ben her zaman söylediklerime kendime güvenen bir kadınım terettüd ederek asla konuşmam

dur bakayım iyi yapıyor

Asıl ab ve abc1 de işi kolay
Ab tekrarına bak anlarsın

nerede bunda çelişki
2.5 kat fark var demiyon mu oğlum? Dünkü bölüme özel bellki. VS'nin 2.bölüm çok mu kötüydü sanki de 7-8 arasında kaldı
kaldı ki 2.bölüm 3.bölümden daha güzeldi. Dün gece Atatürk sahnesi ve Halit-Berguzar didişme sahneleri hariç pek bişey yoktu. Cocukları daha ağırlıktaydı.
Hem senin algına gelmicem bana diziyi savundurtma ... Cesur ve Güzel'i pek sevdiğim söylenemez.
Yemiyorum senin bu oyunlarını git kendine başka "soft-trik" bul

mesahı oku önce bir totalde 2-2.5 reyting FARK var diyorum ab-abc1 de 2 yekatlamış

Gerçek biz farkı.
Bu arada bu haberi fazla abartılı yazdırmışsın özet nasıl rekor kırmış. .ss http://www.medyaradar.com/vatanim-s...ahnesi-reytingleri-alt-ust-etti-haberi-516077

@sürgünüm bu arada yorumunda küçük bir hata var Fatih Portakal AB ve ABC1'de zirvede tüm kategorilerde değil, TOTAL'de Show Ana Haber zirvede.

Ben de pek beğenmedim fazla cinsellik içeriyor sanki.

mesahı oku önce bir totalde 2-2.5 reyting FARK var diyorum ab-abc1 de 2 yekatlamış
Ben yanliş rakam mı yazdım. 2.5 dedin ben de 2.5 dedim. Kategori belirtmedim. VS 2-3 bölüm yine düşecektir CvG ile VS'nin ab'leri birbirine bile yakın olursa şaşmam. Dizide senaryo yok ama görsel var

biz yazdırmayız öyle haberler
Aynen 5.dk'da bir subliminal bir sex mesajı hissedebilirsin dikkatli izlersen
şey gibi hmmmm nasıl desem alakalı alakasız yerlerde @xemrexxx 'in üstsüz erkek resim paylaşması gibi