10 Kasım 2013 Pazar Reyting Sonuçları

büyütecek bir şey de yok ki ne değişik bir senaryo ne oyunculuk ne de yüksek bütçe ama maşallah uçuyor kopuyor tepik atıyor tabi reytinge inanırsan

anahtarı kaybetmiştir?
Ne var FOX'da ki FH , Kanal D'de ki GB de ucuza maal oluyor ve klasik senaryolar onlar izleniyorda KG neden izlenmesin?

Genç kızlar ekranda zaar.

Babam Sınıfta Kaldı umarım bu hafta reytinglerde 3 ve üstü alır.

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 12.19 2) STAR: 6.5 3) KANALD: 4.68 4) TRT1: 2.87 5) SHOW: 2.49

Ne var FOX'da ki FH , Kanal D'de ki GB de ucuza maal oluyor ve klasik senaryolar onlar izleniyorda KG neden izlenmesin?

@Bully Umarım güzel reytingler alır dizi bu akşam. Sonuçta severim Kanal D'yi.

@xemrexxx Merak ediyorsan bak diziye. Öyle yorum yapmakla olmuyor dostum.
ne gb yi ne kg ne bsk yi merak etmiyorum reyiz sen kafanı yorma

kg ka uçmuyorlar ama

Küçük Gelin reytinglerde uçuyor adeta darısı Karagül'ün başına. Umarım Karagül de reytinglerde 12.19'ları görür.

Güneşi Beklerken 4.68'e yükselerek iyi gitmeyi başarmış.

Kücük Gelin haftanin en yüksek ortalamasini aldi. Vadi bile 12 yi görememisti bu hafta

büyütecek bir şey de yok ki ne değişik bir senaryo ne oyunculuk ne de yüksek bütçe ama maşallah uçuyor kopuyor tepik atıyor tabi reytinge inanırsan

anahtarı kaybetmiştir?

Dizinin belgeselini izlemiştim çocuk oyuncunun okulu olduğu için Mardin miydi hatırlamıyorum orada çekim yapamayacakları için plato yapmışlardı bayağı baştan ama çok yapay duruyor o ayrı.

Normal hükümetin dizisi zaten yani ak partinin Osmanlıyı tekrar kurma planları sevr de olmayan bu gidişle olur 3 dünya şavaşına girerler bile çıkarsa şeriat hoşgeldin güle güle demokrasi oldu @Bully @xemrexxx

Küçük Gelin 20 alır bügün.
Güneşi Beklerken hak etmediği oranlar alıyor..

Anlıklara güvenmiyorum geçen hafta Karagül 11.88 görmüştü ama düşmüştü.

Ekli dosyalar

• afbcdn_sphotos_a_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn2_1459299_587632237975716_2072387375_n.jpg
    64.4 KB · Hit: 313
Madagaskar varmış Show'da bilsem izlerdim. Oyununu oynuyordum onu hatırladım.