10 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Şefkat tepe harikalar yarattı bugün alev alevde muhteşem gitti

YST bu bölümdeki gibi eskileri getirmeden zirvede olsun, zaten başarılı bir iş...

- - - Ekleme - - -

Bu arada BBEB bugün erken bitecek biraz Şanslı Masa için, birazdan reklama girer, ortalık Acun'a kalır.

alev alev klasik olarak her hafta yükseliyor. onun aksine lale devri sürekli düşüşte. alev alevin konusu tam olarak başladı artık reytingler tavan yapabilir .

YST bu bölümdeki gibi eskileri getirmeden zirvede olsun, zaten başarılı bir iş...

- - - Ekleme - - -

Bu arada BBEB bugün erken bitecek biraz Şanslı Masa için, birazdan reklama girer, ortalık Acun'a kalır.

macundaki sihirbaz kadın değilde çalan müzik çok güzel
)

tam dedim değişti müzik
)

Cumartesi 3 az reklamlı program kapışıyor : Alev Alev, BBEB, Acun... Aralarında en çok reklam alanı Acun tabi yine de...

Şefkat tepe ile Lale Devri tam reklamlı...

- - - Ekleme - - -

21:45 - 22:00 ortalama <s style="color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 9.95 , 2) STAR: 9.6 , 3) STV: 4.08 , 4) FOX: 3.39 , 5) ATV: 3.35

YST'nin toparlanma hızına şaşırıyor insan, bugün tam formunda...

alev alev klasik olarak her hafta yükseliyor. onun aksine lale devri sürekli düşüşte. alev alevin konusu tam olarak başladı artık reytingler tavan yapabilir .

konu tam başladı final sahneside çok heyecanlıydı yalnız özetli yayınlamalılar diziyi o zaman çok daha yüksek reytinge ulaşır..

Acun ilüstyonist kanı övüyor.Kutunun içindeki insan olgu belli olmamiş yada olmuyormuş gibi övdüler.

desterenni davulu güzel gidiyor lale soğanını bıraktım bu haftalık haftaya özet izlerim nasılsa ynen veriyor

YST'de yine eskiler sahnede, yeni yetenek pek kalmadı mı nedir !

Bugün STV ciyim Şefkat Tepe'yi İzledim Şimdi Takip İzliyorum sonra AYNA
Şefkat Tepe Süper gitmiş

Acun'da araya VTR girdi, pek rastladığım bir şey değil, geçmişi andık.