10 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Kanal D birçok kanalın yaptığı gibi dizilerinde blok reklam alsa uçardı.

Bu arada Acun'un yeni bölümü BBEB'den daha az reklam alıyor, BBEB ucuz olduğu için bir reklam az alarak idare edebiliyor sanırım.

asıl atv o dediğini yapsa uçardı dizilerine aşırı reklam koyuyo perşembe akşamı reklamsız neler olabileceğini gördük bir nevi

Kanallar az para kazanıyor o durumda... 6+6 ideali gibi şu an ama reytingi düşürüyor...

kanalların az veya çok kazanması umrumda değil endgame benim dizim 20 reyting alsın kanalı 5 kuruş kazanmasın beni ilgilendirmez orası
)

23:00 - 23:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) FOX:
7.57 , 2) KANALD: 6.26 , 3)
STAR: 5.92 , 4) ATV: 3.57 ,
5) KANAL7: 1.73

Şanslı Masa başladı. Şu an sessiz izliyorum ama yine de yaşlı kadını sevdim.
Komik bir şeyler çıkabilir o kadından, potansiyeli var.

Özellikle vadi blok reklam alsa kanal adına olumlu olur geçen hafta 15 dakika reklamda bile 7 aldı vadi.

Reklamlar çok önemli, anlıklar olmasa da biliyorduk ama anlıklar gözümüze sokuyor reklamı ya da reklamsızlığı...

aynen vadi 30 dk reklam girmedi 15 e çıktı reklam hemen reklam çok etkiliyo 2 reyting düşürüyo bence toplamda

Reklamlar çok önemli, anlıklar olmasa da biliyorduk ama anlıklar gözümüze sokuyor reklamı ya da reklamsızlığı...
Önemli tamam ama sonuçta kimse kanala silah dayayıp reklam ver demiyor. Reklam veriyor, reytingini alıyor ve hakediyor. Onların politikasını onlardan iyi bilecek halimiz yok herhalde. Ne reyting alıyorlarsa buna kendileri sebep oluyor. Bu yüzden korkak ve cesur kanal muhabbetleri bitmeli artık

katılıyorum eskiden kimse hangi proğram kaç dakika reklam aldı hangisi reklam almadı diye bişey yoktu reklam alıp almaması o kanalın politikası aslolan izlenme oranlarıdır gerisi teferruattır hikayedir ..
Aynen katılıyorum

asıl atv o dediğini yapsa uçardı dizilerine aşırı reklam koyuyo perşembe akşamı reklamsız neler olabileceğini gördük bir nevi

ATV Kurtlar'a reklam koymuş olabilir. Ancak Karadayı, Alev Alev gibi dizilere neleri koymadığını da görüyoruz...

Kanal D istikrarlı, maç falan dinlemeden tam reklamını koyuyor her diziye... Bunu yapmazsa uçabilir açıkçası...

param olsun atv ye reklam parasını verecem reklmasız oynat dicem o derece

Atv uçuşa geçmiş bu 15 değilde diğer 15de dahada uçar

Acaba Sansli Masa nasil sonuçlar elde edecek.

şanslı masa izleyen çıkar mı yav görünce direk tv yi kapatasım geliyo o derece