15 dakikalık reklam uygulaması çok iyi bence 6+6 diziden zefk alamıyorsun..
Kanallar az para kazanıyor o durumda... 6+6 ideali gibi şu an ama reytingi düşürüyor...
15 dakikalık reklam uygulaması çok iyi bence 6+6 diziden zefk alamıyorsun..
Kanal D birçok kanalın yaptığı gibi dizilerinde blok reklam alsa uçardı.
Bu arada Acun'un yeni bölümü BBEB'den daha az reklam alıyor, BBEB ucuz olduğu için bir reklam az alarak idare edebiliyor sanırım.
Kanallar az para kazanıyor o durumda... 6+6 ideali gibi şu an ama reytingi düşürüyor...
Reklamlar çok önemli, anlıklar olmasa da biliyorduk ama anlıklar gözümüze sokuyor reklamı ya da reklamsızlığı...
alemin kralı süper gitmiş rakipleri,ne omuz atıp geçmiş
Önemli tamam ama sonuçta kimse kanala silah dayayıp reklam ver demiyor. Reklam veriyor, reytingini alıyor ve hakediyor. Onların politikasını onlardan iyi bilecek halimiz yok herhalde. Ne reyting alıyorlarsa buna kendileri sebep oluyor. Bu yüzden korkak ve cesur kanal muhabbetleri bitmeli artıkReklamlar çok önemli, anlıklar olmasa da biliyorduk ama anlıklar gözümüze sokuyor reklamı ya da reklamsızlığı...
Aynen katılıyorumkatılıyorum eskiden kimse hangi proğram kaç dakika reklam aldı hangisi reklam almadı diye bişey yoktu reklam alıp almaması o kanalın politikası aslolan izlenme oranlarıdır gerisi teferruattır hikayedir ..
asıl atv o dediğini yapsa uçardı dizilerine aşırı reklam koyuyo perşembe akşamı reklamsız neler olabileceğini gördük bir nevi
Acaba Sansli Masa nasil sonuçlar elde edecek.
bende totalde geçmişmi hiç demiştim, abde biliyorum gectiğini.mesajda yazıyor ya ab rakamı..