10 Eylül 2024 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Bahar haftaya zirveyi alana kadar koltuğumuzu ısıtmış, telaşa gerek yok

Reactions: 12.Adam
Arkadaşlar, tam sonuçları konunun başına yazar mısınız? Başlık Sonuçlar ama sonuçlar nerede? Masterchef kaç aldı?

Bir Gece Masalı

Masterchef Türkiye
Total | (2) | 4.56
AB | (2) | 4.90
ABC1 | (2) | 5.55

Kaynak: TİAK
------

Arkadaşlar, tam sonuçları konunun başına yazar mısınız? Başlık Sonuçlar ama sonuçlar nerede? Masterchef kaç aldı?
Masterchef Türkiye
Total | (2) | 4.56
AB | (2) | 4.90
ABC1 | (2) | 5.55

Bahar ı izlemiyor musun? Mis gibi dizi. Bırak şu klasik şeyleri yahu.

Ben suan daha hic bir diziyi izlemiyorum, gecen sezon takip bile etmedim. Ama Teskilat izlerim gibi, Bir Gece Masalina da Denizli sebebiyle kisa göz atacagim.

Show Tv Bahar'ı geç başlatıp BGM'nin kitle edinmesine meydan vererek çok büyük bir hata yaptı maalesef,
elbette BGM tuttu/tutmadı demek için de çok erken, 6-7 bölüm sınav versin bakarız...

Show Tv Bahar'ı geç başlatıp BGM'nin kitle edinmesine meydan vererek çok büyük bir hata yaptı maalesef,
elbette BGM tuttu/tutmadı demek için de çok erken, 6-7 bölüm sınav versin bakarız...
Bahar geç başlamadı (Demet Evgar'ın oyun provaları yoğun olduğu için bu dizi elde stok bölüm olduğu için ve güçlü rakip varken reyting kapmak zor olur diye ta eylülün ilk haftası başladı. Rekortmenlerin korkak gibi erkenden yayına girmesine gerek yok.