Haftaya Bahar sadece AB'yi alır 😂Bir Gece Masalı böyle devam edip Bahar'ı patlatacaksa ben tamamım.
Haftaya Bahar sadece AB'yi alır 😂Bir Gece Masalı böyle devam edip Bahar'ı patlatacaksa ben tamamım.
Halitin hali ibret olsun sanaYasak Elma | 70
Tam tersi olmasınBahar haftaya zirveyi alana kadar koltuğumuzu ısıtmış, telaşa gerek yok
Iyyyy total totali görünce coşmuş .ssValla Helal Olsun Gayet Güzel Sonuçlar
Yıldız'ın içinde bulunduğu durumdayım ben Halit'i sen al.Halitin hali ibret olsun sana
Bahar ı izlemiyor musun? Mis gibi dizi. Bırak şu klasik şeyleri yahu.Insallah diyorum
Bahar haftaya zirveyi alana kadar koltuğumuzu ısıtmış, telaşa gerek yok
Arkadaşlar, tam sonuçları konunun başına yazar mısınız? Başlık Sonuçlar ama sonuçlar nerede? Masterchef kaç aldı?
Masterchef Türkiye
Total | (2) | 4.56
AB | (2) | 4.90
ABC1 | (2) | 5.55
Bahar ı izlemiyor musun? Mis gibi dizi. Bırak şu klasik şeyleri yahu.
Atma bence boşver , hayalindeki gibi kalsın.Ben suan daha hic bir diziyi izlemiyorum, gecen sezon takip bile etmedim. Ama Teskilat izlerim gibi, Bir Gece Masalina da Denizli sebebiyle kisa göz atacagim.
Atma bence boşver , hayalindeki gibi kalsın.
Bir gece masalına göz atma. Twitter’de memleketin hakkında nahoş bir sahne çekilmiş.hangisini
Teşekkürler 😊Bir Gece Masalı
Masterchef Türkiye
Total | (2) | 4.56
AB | (2) | 4.90
ABC1 | (2) | 5.55
Kaynak: TİAK
------
Özelden listeyi gönderdim.Teşekkürler 😊
Bir gece masalına göz atma. Twitter’de memleketin hakkında nahoş bir sahne çekilmiş.
Bahar geç başlamadı (Demet Evgar'ın oyun provaları yoğun olduğu için bu dizi elde stok bölüm olduğu için ve güçlü rakip varken reyting kapmak zor olur diye ta eylülün ilk haftası başladı. Rekortmenlerin korkak gibi erkenden yayına girmesine gerek yok.Show Tv Bahar'ı geç başlatıp BGM'nin kitle edinmesine meydan vererek çok büyük bir hata yaptı maalesef,
elbette BGM tuttu/tutmadı demek için de çok erken, 6-7 bölüm sınav versin bakarız...