-potterhead-
Favori Üye
Bakalım, sıktıkları ne ka tutcakYarın görürsün adamı dediği çıkacak
İnş çıkmazda BAG zirvede olur![]()
Bakalım, sıktıkları ne ka tutcakYarın görürsün adamı dediği çıkacak
İnş çıkmazda BAG zirvede olur![]()
Hiçbiri tutmasın dua etBakalım, sıktıkları ne ka tutcak![]()
Rating analizcisi reytingleri canli tv sitesindeki izlenmelere gore yaziyor, inanma onaAtmasyon diyorsun her dediği çıkıyor![]()
Rating analizcisi reytingleri canli tv sitesindeki izlenmelere gore yaziyor, inanma onaAtmasyon diyorsun her dediği çıkıyor![]()
Yalan mı o yaniRating analizcisi reytingleri canli tv sitesindeki izlenmelere gore yaziyor, inanma ona
Rating analizcisi reytingleri canli tv sitesindeki izlenmelere gore yaziyor, inanma ona
Rating analizcisi reytingleri canli tv sitesindeki izlenmelere gore yaziyor, inanma ona
Evet AB de birinci güldür güldür . Bak showtv düşmanlığı yapmiyoruz.)))) Yılanların öcü çarşamba da eli yüzü tek dizi duruyor ama parlak senaryosu yok 5. Reyting onun limitiReytingler açıklanmış @semre bizi işletmiş))) yılanların öcü i koylu dizisi 4 reyting civarinda dolanıyor diğer köylü dizileri gibi(emanet)Atv kendisi Dusuk yasadi bence Sorun dizide digil Bu sezon atv baya dusuk gidecegi kesinlesdi Yilanlarin Ocu ab de dusuk Total ferin fena gitmemis evet senin de dedigin gibi İzleyci artik yeni dizilere ilgi veriyor Hadi Hayirlisi ama Esas Show Bugun Guldur Guldur yeni sezonu 5ustu acacak da Siralama merak ediorum
kara para ask ve gultepe yoklari oynuyor 3 reytingin üstüne çıkamıyor. İkisinin reytingi düşmüş ( share) Gul tepe yayinlanirken İlk haftalarda dedim ayni kadim dostum gibi anladım bu iki diziyi diye halk da anlaşmamış reyting kaybı yaşamış.
Demek ki kpayi ergen kitlede terk etmeye başlamış şimdiden gultepe ve kPa güle güle diyor yeni dizilere merhaba diyorum)))))