10 Eylül 2014 Çarşamba Reyting Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atmasyon diyorsun her dediği çıkıyor :F
Rating analizcisi reytingleri canli tv sitesindeki izlenmelere gore yaziyor, inanma ona

Rating analizcisi reytingleri canli tv sitesindeki izlenmelere gore yaziyor, inanma ona

Yalan mı o yani

Bana kalirsa total de ki siralama 1 guzel koylu 7 reyting. 2 kara para ask 6 reyting 3 benim adım g ültepe 6 reyting 4 yılların öcü 4 reyting. Ab 1 kara para 8 ab 2 benim adım g Ültepe 6 3 guzel koylu 5. 4 yıllarının oc ü 3

Reytingler açıklanmış @semre bizi işletmiş))) yılanların öcü i koylu dizisi 4 reyting civarinda dolanıyor diğer köylü dizileri gibi(emanet)

kara para ask ve gultepe yoklari oynuyor 3 reytingin üstüne çıkamıyor. İkisinin reytingi düşmüş ( share) Gul tepe yayinlanirken İlk haftalarda dedim ayni kadim dostum gibi anladım bu iki diziyi diye halk da anlaşmamış reyting kaybı yaşamış.

Demek ki kpayi ergen kitlede terk etmeye başlamış şimdiden gultepe ve kPa güle güle diyor yeni dizilere merhaba diyorum)))))

Reytingler açıklanmış @semre bizi işletmiş))) yılanların öcü i koylu dizisi 4 reyting civarinda dolanıyor diğer köylü dizileri gibi(emanet)

kara para ask ve gultepe yoklari oynuyor 3 reytingin üstüne çıkamıyor. İkisinin reytingi düşmüş ( share) Gul tepe yayinlanirken İlk haftalarda dedim ayni kadim dostum gibi anladım bu iki diziyi diye halk da anlaşmamış reyting kaybı yaşamış.

Demek ki kpayi ergen kitlede terk etmeye başlamış şimdiden gultepe ve kPa güle güle diyor yeni dizilere merhaba diyorum)))))​
Atv kendisi Dusuk yasadi bence Sorun dizide digil Bu sezon atv baya dusuk gidecegi kesinlesdi Yilanlarin Ocu ab de dusuk Total ferin fena gitmemis evet senin de dedigin gibi İzleyci artik yeni dizilere ilgi veriyor Hadi Hayirlisi ama Esas Show Bugun Guldur Guldur yeni sezonu 5ustu acacak da Siralama merak ediorum

Demek ki kpayi ergen kitlede terk etmeye başlamış şimdiden gultepe ve kPa güle güle diyor yeni dizilere merhaba diyorum)))))​
Atv kendisi Dusuk yasadi bence Sorun dizide digil Bu sezon atv baya dusuk gidecegi kesinlesdi Yilanlarin Ocu ab de dusuk Total ferin fena gitmemis evet senin de dedigin gibi İzleyci artik yeni dizilere ilgi veriyor Hadi Hayirlisi ama Esas Show Bugun Guldur Guldur yeni sezonu 5ustu acacak da Siralama merak ediorum
Evet AB de birinci güldür güldür . Bak showtv düşmanlığı yapmiyoruz.)))) Yılanların öcü çarşamba da eli yüzü tek dizi duruyor ama parlak senaryosu yok 5. Reyting onun limiti

Evet AB de birinci güldür güldür . Bak showtv düşmanlığı yapmiyoruz.)))) Yılanların öcü çarşamba da eli yüzü tek dizi duruyor ama parlak senaryosu yok 5. Reyting onun limiti​
Tabiki Kitab Dizisi yani Roman Bu tarz diziler Senaryo boyle olur ama Yinede Ekib basarili ekib Senaristi ve yonetmeni basarili ve bir cok unlu diziye imza attilar Show tv bu sezon yukselisini surdurmeye devam eder demisdim Keske en basindan melis civelek kanalda olaysaydi simdi sowun bitirdigi dizilerede sahip cikardi neyse Ekimde 3tane iddali yeni dizi var 1tane medyapimdan bunun altini hep cizdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy