Aynen öyle. 😉 😉sema ve eylem yer gök aşk,lale devri gibi dizileri daha iyi yazıyorlar bence
sema ve eylem yer gök aşk,lale devri gibi dizileri daha iyi yazıyorlar bence
Zirve olur hatta simdide 2-lik iyi ama oranlar dusuk maalesef.20 dakikanin ilk baslarda reytingindende dusuk.Bir guclu rakip gelse hepsini silip supurecek.Gecen sene MY var diye oranlarin dusuk oldugunu kabul ettim bu sene bombos 1-ci olan dizinin bile oranlari o kadarda yuksek degil.Ne bilim belkide kanaldan kaynaklaniyor.Pazartesini bekliyorum Karadayininda reytingleri dusuk gelse demek atvden kaynaklaniyor) kacak 6-7 reyting aliyordu gecen sene bu sene 4-3 dustu yaYılanların Öcü nerden çıktı
Kara Para Aşk AB gurubunda oranlarını arttırmış 1.ile fark çok az o gurupta zirve şansı var
Benim Adım Gültepe'den korkuyordum ama totalde düşmüş iyice
Guzel Koylu : 6 / 5.4Dizilerin kaç reyting aldığını söyleyecek bi insan evladı yok mu ????
Unutma Beni sonradan yükselecektir her zaman ki gibi.GÜNÜN YÜKSELENİ: Zengin Kız Fakir Oğlan (TRT 1)
TRT'nin iyi reyting alan tek dizisi olan ZFKO'nun düşük sonuçlar alacağını sanmıştım, ama Güzel Köylü'den sıkılanlar diğer komedi alternatifi olan ZFKO'ya toplanmış. Zaten kendi kitlesi de vardı. Aslında Perşembe günleri de fena gitmiyordu, ama Kocamın Ailesi karşısında eski reytinglerini alamıyordu. Kanal standartlarında oldukça iyi sonuç almış. Tebrikler...
GÜNÜN DÜŞENİ: Yok.
GÜNÜN SEVİNDİRENİ: Güzel Köylü (Star TV)
Güzel Köylü yine uçmuş. Yazın fırtına gibi esen dizi, yine rakiplerine fark atmış. Bence Ocak ayına kadar ömrü garanti, sonrasını da Allah bilir artık. İyi ki Reaksiyon gelmemiş. Ki maç karşısında iyi dayanan bir dizinin yerine tutup tutmayacağı bile muallakta olan bir yapımı koyarak risk alacaktı Star. Ki kanalın istediği de oldu. Rakiplerine oranla daha iddasız bir diziyle Çarşamba akşamlarını tekrar ele geçirdi. Elbette Muhteşem Yüzyıl'ın aldığı sonuçları alamıyor, ama iyi de dayanıyor. Özeti bile iyi izlenmiş, baksanıza. Tebrikler...
GÜNÜN ÜZEN(LER)İ: Benim Adım Gültepe (Kanal D) & Kara Para Aşk (ATV)
GK'nin iddialı rakipleri BAG ve KPA, ne yazık ki reyting yarışına geriden katılıyorlar. İkisi de hala yükselemedi. Ben yükseleceklerine inanıyorum ama. Sonuçta ilk 4 bölüm çok önemli. Kara Para Aşk, sezonun ilk 4 bölümünde toparlanmalı. Keza Benim Adım Gültepe de öyle. İlk bölüm daha az kasvetli olsaydı keşke. Ama o da biraz yükselmiş. Sosyal medyadaki olumlu yorumlar daha da artmış. Umarım Kanal D ve ATV yazık etmez güzelim dizilere. Gerçi birçok dizi böyle başlayıp sonra kendi günlerinin fatihi olmuştu. Çıkmadık candan umut kesilmez sonuçta...
GÜNÜN ŞAŞIRTANI: Yılanların Öcü (Show TV)
Yılanların Öcü nasıl Total'de 2. olabiliyor? Bence oldukça kalitesiz bir yapım. Birçok hatası var. Diziyi beğenenlerin varlığına da inanmak istemiyorum. Oyunculuklar zayıf, senaryo güçsüz... Ama KPA ve BAG'yi geçebiliyor. AB ve ABC1'de aldığı sonuçlar zayıf olsa da Total'deki başarısı beni korkutuyor. Usulen de olsa tebrikler...
KISA KISA...
- O Ses Çocuklar, düne oranla yine yükselmiş. O karmaşada o kadar izlenmesi büyük bir başarı. Ama daha önce de dediğim gibi tv8, diğer kanallara hemen rakip olamaz. 1-2 ay sonra daha da yükselir bence.
- Günlük diziler yine aynı. Unutma Beni geçen sezon bitmeliydi, bu sezon çok kötü çünkü. Star'ın günlük dizileri iyi ilerlerken, Alın Yazım da inip çıkmaya devam ediyor.
- Ve son olarak haberler...Total'de ATV-Star-FOX-Kanal D, AB'de FOX-Star-Kanal D-ATV, ABC1'de ise: Fox-Star-Kanal D-ATV sıralaması yaşanmış. KPA'yı bekleyenler ATV Haber'i de izlemiş. Kanal D'nin düşüşü de göze çarpıyor. Ama ATV'nin yarışa bazı istisnalar haricinde büyük bir etkisi olacağını sanmam....
Artık Arka sokakların tekrarı yok yerine çarkıfelek geldi rtürk ve AKP den dolayı sebep izmirin kurtuluş gününe özel bölüm yapmasıUnutma Beni sonradan yükselecektir her zaman ki gibi.Durumu da kötü değil, iyi.
Sağol telden girdiğm için göremiyorumGuzel Koylu : 6 / 5.4
Yilanlarin Ocu : 3.6 / 2.4
Kara Para Ask : 3.5 / 4.7
Benim Adim Gultepe : 3.3 / 4
Zengin Kiz Fakir Oglan : 2.8 / 3.1
O Ses Cocuklar : 2.2 / 3.4
bence de iyi olur çarşamba
O zaman ne diyoruz. İnşallah Kanal D'nin Çarşambaya koyacağı hiçbir dizi tutmaz.bence de iyi olur çarşamba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?