Share bak hacı ilk bölüm 19:45 de ikinci bölüm 20:45 de yani artış yok ve bu yüzden kanal gününü değiştirdi. yani dizi tutmadı ;ama senin için tutuysa bilemem))))kadim dostum yine oranlarını yükseltti ikinci hafta
Share bak hacı ilk bölüm 19:45 de ikinci bölüm 20:45 de yani artış yok ve bu yüzden kanal gününü değiştirdi. yani dizi tutmadı ;ama senin için tutuysa bilemem))))kadim dostum yine oranlarını yükseltti ikinci hafta
Share bak hacı ilk bölüm 19:45 de ikinci bölüm 20:45 de yani artış yok ve bu yüzden kanal gününü değiştirdi. yani dizi tutmadı ;ama senin için tutuysa bilemem))))
Gultepede ne yaptiklarini iki bolum izledim hâlâ anlamdim))) senin dedigin gibi yarı ergen yari obzg karışımı yapmislar ; ama net birşey anlaşılıyor ki dizi yapmamışlar)))))kadim dostumu napimsimdi dikkatli incelerim
gültepenin tutmaması çok iyi oldutüm ergenleri toplamıslar amaçlarıtwitter dizisi yapmak galba
öyle deme hacı ekin koç var kesin tutarGultepede ne yaptiklarini iki bolum izledim hâlâ anlamdim))) senin dedigin gibi yarı ergen yari obzg karışımı yapmislar ; ama net birşey anlaşılıyor ki dizi yapmamışlar)))))
Diziyi izlemeden atıyorsun gibiStar Tv çok büyük bir hata yapıyor
Reaksiyonu pazartesiye yollamakla hata yapıyor çarşamba bomboş bir gün güçlü diziyi bırak biraz güçlü bir dizi bile yok
kara para aşk bitmiştir bu saatten sonra alacağı en yüksek en baba reyting 5-6 sıradan bi şekilde devam eder biraz daha düşerse yayından kaldırılır. doğru düzgün rakip bile yok üstelik
tamam yaz reytignler düşük ama karşında 3 reyting zor alan gültepe ve yaz dizisi güzel köylü var yılanların öcünü saymıyorum bile
sen bunlarından arasında en azından 5-6 reyting alamıyorsan geçmiş olsun
benim adım gültepe tutmaz demiştim hep aynı diziler kanal d den millet yemez artık aynı başroller aynı yönetmen senaryo desen aynı zaten
güzel köylü içinde fazlası yok alacağı bu oranlar 1 yukarı olur en fazla
yani diyeceğim şu star çok büyük hata yapmıştır reaksiyon eğer sağlam diziyse bu günü süpürürdü şuan en boş ve kolay gün çarşamba
aynı tarz gidiyor ilk bölümü biraz izledimDiziyi izlemeden atıyorsun gibi
Dizinin senaryoyla ÖBGZ alakası yok. Bir gram bile alakası yok izlemeden yorum atmayalım lütfen dizi ile ilgili
Ama senaryo çok farklı agaaynı tarz gidiyor ilk bölümü biraz izledim
olsun tarz aynı aynı şeyden yola çıkmışlarAma senaryo çok farklı aga
9eylül özel bölümüne ceza YSKDAN ERLER FİLME Arka sokakların tekrarı bitti @Çiğdem-Gultepede ne yaptiklarini iki bolum izledim hâlâ anlamdim))) senin dedigin gibi yarı ergen yari obzg karışımı yapmislar ; ama net birşey anlaşılıyor ki dizi yapmamışlar)))))
Anlamadım
arka sokakların tekrar bölümleri bitti diyor galiba9eylül özel bölümüne ceza YSKDAN ERLER FİLME Arka sokakların tekrarı bitti @Çiğdem-
evet sebep 9 eylül özel bölümü küçük ağadanarka sokakların tekrar bölümleri bitti diyor galiba
yayın akışında arka sokaklar görünüyor ama kanalınevet sebep 9 eylül özel bölümü küçük ağadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?