10 Eylül 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

kadim dostum yine oranlarını yükseltti ikinci hafta
Share bak hacı ilk bölüm 19:45 de ikinci bölüm 20:45 de yani artış yok ve bu yüzden kanal gününü değiştirdi. yani dizi tutmadı ;ama senin için tutuysa bilemem))))

Share bak hacı ilk bölüm 19:45 de ikinci bölüm 20:45 de yani artış yok ve bu yüzden kanal gününü değiştirdi. yani dizi tutmadı ;ama senin için tutuysa bilemem))))
kadim dostumu napim
simdi dikkatli incelerim

gültepenin tutmaması çok iyi oldu
tüm ergenleri toplamıslar amaçları
twitter dizisi yapmak galba

kadim dostumu napim
simdi dikkatli incelerim

gültepenin tutmaması çok iyi oldu
tüm ergenleri toplamıslar amaçları
twitter dizisi yapmak galba
Gultepede ne yaptiklarini iki bolum izledim hâlâ anlamdim))) senin dedigin gibi yarı ergen yari obzg karışımı yapmislar ; ama net birşey anlaşılıyor ki dizi yapmamışlar)))))

Gultepede ne yaptiklarini iki bolum izledim hâlâ anlamdim))) senin dedigin gibi yarı ergen yari obzg karışımı yapmislar ; ama net birşey anlaşılıyor ki dizi yapmamışlar)))))
öyle deme hacı ekin koç var kesin tutar
bitanede harry pottera benzeyen bi çocuk var

Güzel Köylü iki gruptada çok iyi gitmiş.Tebrikler

Benim Adım Gültepe böyle giderse gün değiştirir

Kara Para Aşk sezon sonunu göremez

Star Tv çok büyük bir hata yapıyor
Reaksiyonu pazartesiye yollamakla hata yapıyor çarşamba bomboş bir gün güçlü diziyi bırak biraz güçlü bir dizi bile yok
kara para aşk bitmiştir bu saatten sonra alacağı en yüksek en baba reyting 5-6 sıradan bi şekilde devam eder biraz daha düşerse yayından kaldırılır. doğru düzgün rakip bile yok üstelik
tamam yaz reytignler düşük ama karşında 3 reyting zor alan gültepe ve yaz dizisi güzel köylü var yılanların öcünü saymıyorum bile
sen bunlarından arasında en azından 5-6 reyting alamıyorsan geçmiş olsun

benim adım gültepe tutmaz demiştim hep aynı diziler kanal d den millet yemez artık aynı başroller aynı yönetmen senaryo desen aynı zaten

güzel köylü içinde fazlası yok alacağı bu oranlar 1 yukarı olur en fazla

yani diyeceğim şu star çok büyük hata yapmıştır reaksiyon eğer sağlam diziyse bu günü süpürürdü şuan en boş ve kolay gün çarşamba

Diziyi izlemeden atıyorsun gibi

Dizinin senaryoyla ÖBGZ alakası yok. Bir gram bile alakası yok izlemeden yorum atmayalım lütfen dizi ile ilgili

Yilanlarin Öcü Kötü Yapim digil Haftaya fragman gordum Baya Heycanli olcak dizi zamanla yukselcek tabiki ama dizi erken bitmemeli dun 22.37falan bitdi erken bitmemli 23.40bitmeli neysede Bugun Guldur Guldur Rakip tanimaz Reyyingler alt ustu olcak emin olun

Dun hani reytingi kötüydü , hafiften salliyon gibi)))​
Hayr ne sallamasi oglum dun ben Demedim ki dizi izlenmedi dedim dusuk yasadi Ab de Gordugun gibi dusuk Sallamiyorum Bena gelen bilgileri aktariyorum Genelde yalan konusmam Burda Neyse hayirli olsun Yilanlarin Ocu ama hakiketen hak ediyor yuksek reytingi

Güzel Köylü'yü tebrik ederim. Dizim totalde tüm rakiplerine fark atmış. Diğer gruplarda da zirvede. Star doğru karar verdi yerinden oynatmayarak yaz dizileri çok avantajlı artık.

Benim Adım Gültepe'nin aldığı oranlar beni üzdü açıkçası. Tamam dizi az da olsa yükselmiş ama yeterli değil kesinlikle umarım üçüncü bölümünde hak ettiği oranları alır..

Yılanların Öcü totalde iyi gitmiş beklemiyordum açıkçası. Tebrik ederim. Ama ab'si çok kötü..

Kara Para Aşk ab'de 5'e dayanmış ama çok da iyi değil bence Ay Yapım için az bu oranlar..

Zengin Kız Fakir Oğlan yeni gününde iyi başlamış.