10 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Dizi güzele benziyor😕 Cuma napıcam bilemedim
Netten takip edilir tipten gerçi netten takip ederiz

Kral Burak farkını konuşturdu yine. İnşallah 1 gol daha buluruz. Bu arada Kayıp'ın ön gösterimi mükemmel olmuş. Cuma kesin izliyorum. Zamanla iki grupta zirveyi alır. Çok iddialı bir dizi olacağa benziyor.

kayıpın müziklerini merak ediyorum üstad döktürmüştür kesin
ama izlemem çünkü senaryo kızım neredenin aynısı

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 8.84 2) KANALD: 6 3) TRT1: 4.01 4) FOX: 3.3 5) SMNYL TV: 2.47

Kayıp'lı anlık 6 almış. Bir 4 dakika daha falan var. Total 6 ise ab 8 falan olması lazım.

kanal d süper taktik yaptı maçın devre arasında ve gb in bölüm arasında verdi tanıtımı bakalım ne ka izlenmiş anlıkta göreceğiz

4dk'sı GB'nin. Bakalım yarın TNS'de ayrı ölçüm olacak mı?

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 8.84 2) KANALD: 6 3) TRT1: 4.01 4) FOX: 3.3 5) SMNYL TV: 2.47

ön gösterim 6 reyting almış kanald iyi bişey yapmış bakalım cuma günü nasıl gidecek

Çok kötü bir gol kaçtı. Yapma Umut

Maçı bırakıp GB'yi açtım umarım pişman olmam.

Kayıp yeni dizim olur %98.

Güneşi Beklerken gayet iyi gidiyor, hem reklamıyla, hem kendi. Bugün 20.30'ta başladı, reklam verdi, bölüm tam olarak 20.45'te yani 30 dakika erken başladı ama hiç gerek yoktu böyle şeye. Maçın karşısında dağılmıyor. Aksine maç bitince seyirci toplayabilirdi ama aynı anda bitecek gibi. Bence yanlış yaptı...