10 Eylül 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 2 18.2%
  • Öyle Bir Geçer Zaman Ki - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 3 27.3%
  • Aşağı Yukarı Yemişliler - Tekrar (ATV)

• Hakan Bey (ATV)

Oy: 4 36.4%
  • Karayip Korsanları Dünyanın Sonu (Show)

• Lale Devri (Fox)

• Yalancı Bahar - Tekrar (Star)

Oy: 1 9.1%
  • Ay Tutulması - Tekrar (Star)

• Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Reyting hakkında yorumum;
- 'Bizim Yenge' yine iyi bir şekilde devam ediyor ve yine 1. sırada. 'Bizim Yenge' özellikle A/B'de iyi gitmiş. Kanal D, 1 gün sonra 1. sıraya yeniden yerleşti.
- 'Lale Devri' iyi gidiyor ama bence bundaki etken Saat olsa gerek. Total'de 2., A/B'de 3. olmuş.
- 'Yahşi Cazibe' eskisi kadar iyi gitmesede, yinede iyi gidiyor. Total'de 'Lale Devri' öne geçse de, A/B'de rolleri değişmişler. Total'de 3., A/B'de 2. olmuş.
- 'Şefkat Tepe' STV'yi taşıyan dizi olmuş. Özellikle Total'de iyi almış. Total'de 7., A/B'de 10. olmuş.
- 'Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu' Daha önce oynamasına karşın bir kez daha yayınlandı ve hem Total'de, hemde A/B'de 6. olmuş.
- 'Hakan Bey' en iyi reytingini aldı desem yalan olmaz heralde ama daha yüksek reytingleri hak ediyor program. 'Hakan Bey' Total'de 44., A/B'de 42. sırada yer almış.
- 'Hayrettin' biraz daha iyi ama A/B'de düşüşe geçmiş. 'Hayrettin' Total'de 31., A/B'de 43. olmuş.

Dizilerin arasında en iyi 'Bizim Yenge' oldu ve bu sezonun en süpriz yapımlarından oldu desek yalan olmaz heralde. Kötü reytingler alırken yeniden ayaklandırılan 'Lale Devri' şimdilerde zirve'ye oynuyor. Geçen sezonun başarılı yapımı ve çok iyi reytingler alan 'Yahşi Cazibe' şimdilerde reytinglerinde düşüşler var. Bakalım ilerleyen haftalarda Cumartesi günleri zirve yarışı nasıl geçecek.

Yorumum:

Bizim Yenge Reytinglerde kaybetmesine rağmen 1.sırada haftaya büyük süprizler yaşanabilir....

Lale Devri Geçen Haftaya Göre Yükselişte beklenen bi şeydi ilk 3 de olması...

Yahşi Cazibe Geçen sezonun sonlarına doğru büyük düşüş yaşamıştı ama şimdi daha toparlanmış durumdalar ama yetenek sizsiniz ve iffet in gelişiyle ilk 5 e giremeyebilirler..

Show Tv zorda kalınca Karayip Korsanlarını Koyuyor ve izleniyor yine kurtarıcısı oldu show tv'nin :)

Şefkat tepe ileriki zamanlarda ilk 10 a giremez bence zorlu rakipler geliyor...

Kuzey Güney ve Ay Tutulmasının rytingleri iyi iken yalancı bahar düşmüş durumda...

Hayrettin Dün eğlenceliydi iyi bir bölümdü o saate göre normal bir reyting almış...

Yorumum;

Yahşi Cazibe vasat reyting alsada öteki yapımlara baktığımızda iyi reyting almış

Bizim Yenge bu hafta ciddi oranda reyting kaybetmiş

Doktorlar tekrarları iyi gitmiş ama yüzde 20 pay niye almadı sebebi dizinin haftasonları bölümlerde bu hafta yayınlanmış bölümleri gösteriyorlar

Dün Hakan Bey çok komikti o saate göre bu reytingler iyi talk show için

Lale Devri Dönemi bitti artık

AlemTo saçmalama.Lale devri çok iyi ratingler alıyor demek ki türk halkı çok seviyor.Ve dizi seneye de FOX'ta devam!

Lale Devri Dönemi bitti artık

Çok ilginç bir yorum ve ben yorumuna katılmıyorum. Bu dizi ilk başladığında ayakta zor duruyordu ama bak şimdilerde zirve'ye oynuyor. Lale Devri dönemi bitmedi, yeni başlıyor ve Fox daha da devam ettirir Lale Devri'ni tabi iyi reyting aldıkça, aldırdıkça...

geçen hafta bizim yenge için konu tamamen bahri ve bizim yengenin cinsel yaşantısına bağlandığını vesıktığını söylemişti...dizinin senaristi berbat çıktı bu kadar güzel konu varken hiç iş yapamıyor ben 3 yıl önce yazın başlayan geniş aileye bakıyorumda yine cüneyt inay gibi bir adama bazen dengesizleşsede teşekkür etmeliyiz ...hala gülüyoruz...bizim yenge saçmalıyor hep bunu dedim reytinglerde düşüş başaladı cazibe bundan daha iyi ancak daha az reyting alıyor....lale devri iğrenç bir dizi inşallah en kötü reytingleri alır ve bir an önce yayından kalkar....GÜNÜN TEBRİĞİ ŞEFKAT TEPEYE HELAL OLSUN...

Bizim Yenge yine iki kategoridede zirvede ama her ikisindede ciddi bir düsüs yasamis bu düsüs haftaya da devam ederse Bizim Yenge PT2 ye alinabilir cünkü Iffet geliyor, Yahsi Cazibe yükselise gecmis bence Yahsi Cazibe bu sezonuda rahat bitirecektir, Lale Devri nin artik kemik bir izleyici kitlesi var diyebiliriz, Öyle bir gecer zaman ki nin tekrari da cok iyi gitmis, Hakan Bey yakinda yayindan kaldirilir diye düsünüyorum.

ezel dayıya katılıyorum bizim yenge 3. bölümü itibariyle senaryo sıkıntısı yapıyor ve hep bir datti olayı dönüyor

Bizim Yenge muhteşem bir komedi.Birinciliği çokdan hak ediyor.Bence İffet ilk 5e girer birinciliği almaz.Çünki Star bu ne kadar sağlam dizi olsa da Starda birincilik imkansız.
Yahşi Cazibe iyi sayılabilecek reytingler almış güzel ülkemde.
Lale Devri zaten başarılı bir yapım değil sadece güzel transferle bir süre iyi reyting aldı.Hiç bir mana yok dizide.Çınar önce Laleyi seviyordu,sonra yeşimi sevdi,Sonra Toprağı sevdi,Sonra tekrar Yeşimi sevdi eminim ki sonra Yeniden Toprağı sevecek sonra yeniden Yeşimi böyle-böyle gider artık bir sezon...
Bizim Yenge tebrikler...