10 Ekim 2025 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
10 reyting alır diyorlar usta Taşacak Bu Deniz için olur mu sence usta ?

Ben alabilir diyorum :) Ortiler yine çok güzel hazırlanmış !
Her ne kadar düşüşe geçseler de Total'de Arka Sokaklar ve Kızılcık Şerbeti'nin kolay kolay yarışı bırakacağını düşünmüyorum. AB ile ABC1'in birkaç haftaya çift haneli reytingleri göreceğini düşünüyorum bende.

Sen Anlat Karadeniz'i izlememiştim de Bir Sevdadır'da iyiydi kalemleri, burada da sağlam bir hikaye ve çatışma hazırlamışlar.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: 12.Adam and Alemdar
Her ne kadar düşüşe geçseler de Total'de Arka Sokaklar ve Kızılcık Şerbeti'nin kolay kolay yarışı bırakacağını düşünmüyorum. AB ile ABC1'in birkaç haftaya çift haneli reytingleri göreceğini düşünüyorum bende.

Sen Anlat Karadeniz'i izlememiştim de Bir Sevdadır'da iyiydi kalemleri, burada da sağlam bir hikaye ve çatışma hazırlamışlar.
OGM yaşadı desene 😂

Taşacak Bu Deniz gayet iyi başlamış, haftaya artar.
Aşk ve Gözyaşı dün en iyi bölümdü. Düşmüş. Haftaya AB'de toparlayabilir.
Kızılcık Şerbeti AB'de fena düşmüş. :D
Arka Sokaklar düşse de haftaya Total'de yeniden toparlar.

Kızılcık Şerbeti'nin senaryosunu toparlaması lazım, bir şekilde Pembe'yi harcamamalılardı, lanet olası torpil yine zehrini gösterdi,
kadıncağızın da yeni dizisi olmadı, böyle iki taraf da kaybediyor, umarım yeniden yükselir.

Yeni dizinin rüzgari 5-10 bölüm eser de sonra ne yapacak göreceğiz, senaristler güven vermiyor...

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Aserat and 12.Adam
Kızılcık Şerbeti'nin senaryosunu toparlaması lazım, bir şekilde Pembe'yi harcamamalılardı, lanet olası torpil yine zehrini gösterdi,
kadıncağızın da yeni dizisi olmadı, böyle iki taraf da kaybediyor, umarım yeniden yükselir.

Yeni dizinin rüzgari 5-10 bölüm eser de sonra ne yapacak göreceğiz, senaristler güven vermiyor...
O senaristler bir süre sonra pat diye ayrılıyor zaten. HEP AYNI. :D

Aşk ve Gözyaşı haftaya toparlanıp 3 oranına geri dönerse dizinin ömrü uzar ama aksi halde artık final için göz kırpar.

Arka Sokaklar zamanla erir gibi. Bu oranlar bir süre daha böyle devam eder.

Taşacak Bu Deniz ilk bölüm olarak iyi bir açılış yapmış. Dizinin afişi harici hakim değilim. Bir kaç bölüm sonrası akıbeti belli olur.

Kızılcık Şerbeti beklenen düşüşü yaşamış. Yeniden yükseliş için artık kozunu oynayacaktır. Işılın foyası veya Nursema olayları.

Now, Ben Leman dizisi bu günden korkmuştu ama görüldüğü gibi iyi açılış yapılabiliniyormuş.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and TenTen
Aşk ve Gözyaşı haftaya toparlanıp 3 oranına geri dönerse dizinin ömrü uzar ama aksi halde artık final için göz kırpar.

Arka Sokaklar zamanla erir gibi. Bu oranlar bir süre daha böyle devam eder.

Taşacak Bu Deniz ilk bölüm olarak iyi bir açılış yapmış. Dizinin afişi harici hakim değilim. Bir kaç bölüm sonrası akıbeti belli olur.

Kızılcık Şerbeti beklenen düşüşü yaşamış. Yeniden yükseliş için artık kozunu oynayacaktır. Işılın foyası veya Nursema olayları.

Now, Ben Leman dizisi bu günden korkmuştu ama görüldüğü gibi iyi açılış yapılabiliniyormuş.
Ben Leman ile Taşacak Bu Deniz’in bir olduklarını düşünmüyorum. Taşacak Bu Deniz senaristlerİ, Sen Anlat Karadeniz senaristleri yani onlar ilk bölümleri çok iyi yazıyorlar.

Ben Leman Cuma da 3 küsür reytinglerle başlardı gibi.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and TenTen
Ben Leman ile Taşacak Bu Deniz’in bir olduklarını düşünmüyorum. Taşacak Bu Deniz senaristlerİ, Sen Anlat Karadeniz senaristleri yani onlar ilk bölümleri çok iyi yazıyorlar.

Ben Leman Cuma da 3 küsür reytinglerle başlardı gibi.
İkisini kıyaslama anlamında demedim. Dizilerine güvenmiyorlar demekki, daha boş bir gün olan Cumarteside çok yüksek oran alarak başlamadı.

İyi bir dizi hangi rakip karşısında olursa olsun sıyrılmayı başarır. Zamanında Kızılcık Şerbeti ortalama başlayıp, çok geriden gelip Yalı Çapkınını gömdü.

İkisini kıyaslama anlamında demedim. Dizilerine güvenmiyorlar demekki, daha boş bir gün olan Cumarteside çok yüksek oran alarak başlamadı.

İyi bir dizi hangi rakip karşısında olursa olsun sıyrılmayı başarır. Zamanında Kızılcık Şerbeti ortalama başlayıp, çok geriden gelip Yalı Çapkınını gömdü.
Ben Leman dizisi Kızılcık Şerbeti'ni eritmeye yetmeyecek demiştin. Bakalım Taşacak Bu Deniz, Kızılcık Şerbeti'ne darbeyi vuran dizi mi olacak

Güçlü bir yeni dizi gelir eskiyi yener. Bu işler böyledir.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Şerbet tokadı yemiş. Şimdi diziye kaos getirecektir senaristler umarım karşılık alamaz. Dizideki herkes ve her şey inandırıcılığını yitirdi. Doğa bir gün Fatih'ten nefret ederken, boşanacağım naraları atarken ertesi gün bir arabaya tav olup Fatih'i affedebiliyor.

Yeni dizi iyi başlamış muhtemelen gelecek hafta da yükselişini sürdürecektir ve hatta tüm gruplarda zirveyi alacaktır. Fakat her ortiler ve OGM dizisi gibi ikinci sezondan sonra çuvallayıp azalarak ve saçmalayarak bitecektir.

Arka Sokaklar bildiğimiz gibi, adrenalin azalınca balonu sönmüş ve AB'de 2'lere gerilemiş yine. Totali iyi olmasa çoktan dizi çöplüğünü boylamıştı.

Taşacak Bu Deniz beklendiği gibi iyi başlamış. Total dizisi olmasına rağmen TRT etkisiyle AB'si daha yüksek gelmiş. Sürpriz olmazsa dengeleri değiştireceği net görünüyor ama özellikle bu dönemde herhangi bir TRT işinin başarılı olmasına sıcak bakıyor muyum kesinlikle hayır.

Kızılcık Şerbeti artık sona yaklaştığının sinyallerini veriyor ama yeni dizi güne ağırlığını koyunca sanki hemen 1-2 reytinge düşüp bitecekmiş gibi yorumları da doğru bulmuyorum alışkanlıktan dolayı sezon sonuna kadar kendine yetecek oranları alacaktır. 5. sezon fikrine kapılmamaları için yükselmemesi hayırlı olur yine de. :A

Arka Sokaklar geçen haftaki yükselişinin devamını getirememiş ama 20. yılında hala 1. olarak zaten beklentilerin üstüne yeterince çıkıyor.

Yıllardır dizi sektörünü takip ediyorum illa yanıldıklarım oldu ama ilk günden beri Aşk ve Gözyaşı'nın başarılı olmayacağından çok emindim nitekim yanılmadım. Star oyuncuların iyi reyting aldırmaya yetmediği ama inatla aynı formülün denendiği kaçıncı örnek oldu sayamadım.
------

3 sezon boyunca kadını aynı koltuğa yapıştırıp köşe kırlenti gibi kullandılar 2-3 sahne dışında hep benzer tepkileri verip asla gelişmeyen bir karakter yazdılar senaryonun tekrar etmesinin sorumlusunu o gördüler ama çıktıktan sonra daha beter oldu. Şimdiki dizisinde olması gerektiği gibi çok aktif bir rol oynuyor ve set ortamında torpilli toksik tipler de olmayınca gayet mutlu görünüyor reytingi de kötü değil yani tek kaybeden senin favori dizin. :A

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam